" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Ἐσύ τά λές,ποιός ἀκούει ; !


Οἱ σωστές ἐπισημάνσεις εἶναι ΕΔΩ,στόν τῖτλον ! 

.
 Πῶς τό λές; ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ! 


Ἡ Πελασγική 

4 σχόλια:

  1. Ο νετανιαχου στην χωρα μας το 2020..
    Σαν τι ακριβως ρε παιδια? Καλα που εχει χασει τις εκλογες,αλλα ειναι και υποδικος.
    Γιατι αυτο δεν το τονιζει κανεις? Ποιος νετανιαχου..? Παει αυτος ψωφισε..Ακομα και οι ισραιλιτες εχουν βγει στους δρομους..
    Στην Γαλλια γινεται της τρελης,και η βρετανια,ετρεξε να σωθει απο το "μπραφ"...
    Η γερμανια εχει τιναξει τα πεταλα....
    Ειμαστε στο τελος της διαδρομης,και θα γινει μεγαλο μπραφ....
    Θα σωθει αυτος που δεν εχει τιποτα να χασει.Οι υπολοιποι ειναι καμμενοι απο χερι..
    Ολοι οι "ευρωπαιοι" σφιχταγκαλιασμενοι παμε για το μεγαλο σαλτο στο κενο..Δεν σωζοντε με τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γουσταρω να γινει χαος ατελειωτο πουτανα να γινουν ολα

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΑΝΟΑΡΙΟΥ 2000
    Με βούλεμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάσσονται ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» Λ. Καραπαναγιώτης και ο δημοσιογράφος της ίδιας εφημερίδας Γ. Παπαχρήστος από τις κατηγορίες («παραβίαση μυστικών πολιτείας» -κακούργημα) για τη δημοσίευση της «απόρρητης» έκθεσης του πρέσβη Γ. Κωστούλα για την υπόθεση του ηγέτη του ΡΚΚ Α. Ότσαλαν.
    Σε δηλώσεις που κάνει στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του Συνασπισμού Ν. Κωνσταντόπουλος λέει τα εξής: «Δεν μπορεί η πολιτική ζωή να λειτουργεί με τη νοοτροπία του τζόγου και του χρηματιστηρίου. Αναρωτιέμαι επιτέλους τι φοβάται ο κ. Σημίτης και παίζει αυτό το γελοίο και επιζήμιο παιχνίδι της προεκλογικής κολοκυθιάς. Ας το αφήσει και να μιλήσει καθαρά, ως υπεύθυνος πρωθυπουργός της χώρας. Θα γίνουν ή δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές και πότε ακριβώς.
    Η βουλή απορρίπτει το αίτημα του βουλευτή του ΠΑΣΟ Β. Κεδίκογλου (εις βάρος του εκκρεμούν μηνύσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Ε. Γιαννόπουλου).
    Πτώση κατά 1,71% σημειώνει ο γενικός δείκτης τιμών των μετοχών στο Χρηματιστήριο με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί στις 4.936,69 μονάδες.
    Σε δηλώσεις που κάνει Υπ. Άμυνας Α. Τσοχατζόπουλος, για τα ελληνοτουρκικά λέει ότι το σημείο στο οποίο μπορούν να βασισθούν συζητήσεις για προσέγγιση Ελλάδας-Τουρκίας είναι η «πλατφόρμα Παπούλια-Γιλμάζ. Σκέψεις για συζήτηση οποιουδήποτε περαιτέρω θέματος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας που αφορά το Αιγαίο, δεν τις θεωρώ ούτε πολύ χρήσιμές ούτε πολύ έξυπνες».
    Ο πρόεδρος της βουλής Α. Κακλαμάνης έχει συνάντηση με τον ΠτΔ. Σε δηλώσεις που κάνει ο πρόεδρος της βουλής μετά τη συνάντηση ότι η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου ΠτΔ θα γίνει 8 Φεβρουαρίου και η ορκωμοσία θα γίνει 11 Φεβρουαρίου.
    Με ψήφους 133 υπέρ και 114 κατά η βουλή ψήφισε την τροπολογία για τη ρύθμιση του θέματος των πανωτοκίων.
    Η Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει τη μείωση των επιτοκίων παρέμβασης έως 1% (μειώσεις επιτοκίων ανακοινώνουν και οι τράπεζες).
    ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2000 ΔΙΕΘΝΗ
    Συνεχίζεται στο διεθνές πολιτικό χώρο η ανησυχία για το ενδεχόμενο συμμετοχής στη νέα κυβέρνηση της Αυστρίας του ακροδεξιού κόμματος του Γεργκ Χάιντερ . Σε δηλώσεις που κάνει ο Σουηδός πρωθυπουργός Γκ. Πέρσον λέει: «το πρόγραμμα αυτού του κόμματος δεν ταιριάζει με τις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αν ο Χαίντερ μπει στην κυβέρνηση, θα είναι ανησυχητικό όχι μόνο για την Αυστρία, αλλά εξίσου και για το σύνολο της Ε.Ε». Σε δηλώσεις που κάνει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Ε. Μπάρακ αναφερόμενος στο ίδιο θέμα λέει ότι σε περίπτωση συμμετοχής των ακροδεξιών στην αυστριακή κυβέρνηση της Αυστρίας «θα στείλει ένα πολύ ανησυχητικό μήνυμα. Ελπίζω ότι αυτό δεν θα συμβεί».
    Το γαλλικό κοινοβούλιο ψηφίζει νομοσχέδιο που καθιερώνει την «ισοτιμία» εκπροσώπησης ανδρών και γυναικών στις εκλογικές λίστες…
    Το γερμανικό περιοδικό «Στερν» αποκαλύπτει ότι ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χ. Κολ τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούσε δωρεάν τα αεροπλάνα της εταιρείας «Τρανσάλπιν» του μεγαλοεπιχειρηματία και των ΜΜΕ λ. Κιρχ (το γεγονός το επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπος τύπου Χ.Κολ, Μ. Ρόικ).
    Το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο της Γιουγκοσλαβίας ακυρώνει τους νόμους με τους οποίους η κυβέρνηση του Μαυροβουνίου είχε δρομολογήσει πορεία αυτονόμησης από το γιουγκοσλαβική Ομοσπονδία (ακυρώνεται και ο νόμος που προβλέπει την κυκλοφορία του γερμανικού μάρκου με το δηνάριο)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ 2000
    …Ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις του Μετρό Αθηνών. Σε δηλώσεις που κάνει, μετά το τέλος της ξενάγησης λέει: «Χαιρόμαστε, για το Μετρό αποτελεί μια από τις επιλογές μας, η οποία βρίσκεται στα στάδιο της υλοποίησης, αλλά λυπούμαστε γιατί το εργό είναι ημιτελές, καθυστερημένο και αποσπασματικό»…
    …Σε δηλώσεις που κάνει ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Μ. Έβερτ αναφερόμενος στο θέμα του χρόνου διεξαγωγής των εκλογών λέει: «Πρέπει αν εξασφαλίσει πρώτα η κυβέρνηση ότι η πορεία (προς την ΟΝΕ) είναι βέβαιη, ότι η ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ είναι βέβαια και μετά να προκηρυχτούν εκλογές» (ο Μ. Έβερτ είχε συνάντηση με τον ΠτΔ Κ. Στεφανόπουλο)….
    ….Σε δηλώσεις που κάνει ο ΠΕΧΨΔΕ Κ. Λαλιώτης αναφερόμενος στην εκλογολογία, η ακατάσχετη φλυαρία είναι ίδιον αργόσχολών ανθρώπων»…
    …Ο πρόεδρος της βουλής Α. Κακλαμάνης αναφερόμενος στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μιλούν για πρόωρες εκλογές λέει: «Αυτό που έχει σημασία είναι τι χρησιμεύει το τόπο. Και αυτός που έχει την ευθύνη να πάρει μια τέτοια απόφαση είναι ο πρωθυπουργός. Είναι και οι κανόνες»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή