" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Οἱ δοῦλοι πού σχεδιάζονται στίς δρακοφωλιές...


Ambrosetti Forum 

Το Φόρουμ Ambrosetti που διοργανώνεται από την European House - Ambrosetti,μια συμβουλευτική εταιρεία, είναι ένα ετήσιο διεθνές οικονομικό συνέδριο στο Villa d'Este στην ιταλική πόλη Cernobbio στις όχθες της λίμνης Κόμο .
Από το ξεκίνημά της το 1975, το φόρουμ συγκέντρωσε αρχηγούς κρατών , υπουργούς , βραβευθέντες με βραβείο Νόμπελ και επιχειρηματίες για να συζητήσουν τις τρέχουσες προκλήσεις για τις οικονομίες και τις κοινωνίες του κόσμου 

Ἐννοεῖται πώς οἱ ἐργασίες τους γίνονται κεκλεισμένων τῶν θυρῶν ! Ἀφοῦ κόπτονται γιά τό καλό τοῦ κόσμου γιατί τά κάνουν ὅλα ἐν κρυπτῷ; ! ! !


Ἐν πᾶσῃ περιπτώσει μόλις ὁ Ἄξελ ἔχασε τήν ἐξουσία,στήν ἑλλαδική,θυμήθηκε (μετά ἀπό 5 χρόνια,καί πάλιν νά κάνῃ αἰσθητή την παρουσία του στήν σύναξιν τῆς «εὐρωπαικῆς λέσχης μπίλντεμπεργκ». Καί νά οἱ ὁμιλίες,οἱ συνεντεύξεις,οἱ κατ᾿ἰδίαν συζητήσεις μέ μεγάαακες προσωπικότητες τύπου Χίλαρυ Κλίντον !

Τί ἔγινε,τόν ἑτοιμάζουν γιά ὁλική ...ἐπαναφορά; Ἐάν γίνῃ κάτι τέτοιο,φαντάζομαι πώς ξέρετε τί θά ἔχῃ προηγηθῇ... !


Λένε στήν Ambrosetti στό ἱστορικό ἱδρύσεώς της:

Η ομάδα διαβούλευσης της ευρωπαϊκής έδρας - Ambrosetti SpA ιδρύθηκε το 1965. Το
κλειδί για την προσέγγιση του European House - Ambrosetti είναι το επιχειρησιακό της μοντέλο που ενσωματώνει και ενισχύει ένα ευρύ φάσμα ικανοτήτων και τεχνογνωσίας, όλα με το ίδιο banner και branding. Το κύρος και η θέση που απολαμβάνει σήμερα η εταιρία είναι το αποτέλεσμα της πολυετούς αφοσίωσης, πρώτα από την ίδια την Ambrosetti και αργότερα από τους συνεργάτες της...
Γνωρίζουμε ότι μια ομάδα συμβούλων όπως η δική μας που δραστηριοποιείται σε προηγμένες τριτοβάθμιες υπηρεσίες μπορεί να αναπτυχθεί μόνο εάν καταδείξει την ικανότητα να προσελκύσει το καλύτερο δυνατό ταλέντο ...

Στην Ιταλία, όπως στην Ισπανία, σχεδόν ένας νέος από τους δύο δεν έχει δουλειά. Μια τεράστια απώλεια της εγκεφαλικής δύναμης και του δυνητικού πλούτου που κινδυνεύει να θέσει σε κίνδυνο μια ολόκληρη γενιά σε μια εποχή όπου η τεχνολογία και η παγκοσμιοποίηση προσφέρουν πραγματικά πρωτοφανείς ευκαιρίες. Η έλλειψη επιχειρησιακής κίνησης κινδυνεύει να δημιουργήσει ένα σχίσμα στην ανάπτυξη και την οικονομική ευημερία της Ευρώπης.
...Χωρίς επιχειρηματίες, δεν υπάρχει ανάπτυξη....Οι επιχειρηματίες γεννιούνται, αλλά μπορούν επίσης να δημιουργηθούν. Στην Ιταλία αυτό που χρειάζεται πάνω απ 'όλα είναι μια άμεση πολιτισμική μετατόπιση, η οποία είναι βαθιά και ευρεία και βλέπει τους επιχειρηματίες ως την κινητήρια δύναμη της οικονομίας του 21ου αιώνα και τους δημιουργούς θέσεων εργασίας και ευημερίας. 
Για να σηματοδοτήσει τα πρώτα 50 χρόνια δραστηριότητάς της, το European House - Ambrosetti θέλει να προωθήσει αυτό το μήνυμα μέσω της δραστηριότητάς του και των πρωτοβουλιών του, ειδικά με τη συμμετοχή της νέας γενιάς

Μέ ἄλλα λόγια,τό μήνυμα : 

Οι επιχειρηματίες μπορούν επίσης να δημιουργηθούν...αυτό που χρειάζεται πάνω απ 'όλα είναι μια άμεση πολιτισμική μετατόπιση, η οποία είναι βαθιά και ευρεία και βλέπει τους επιχειρηματίες ως την κινητήρια δύναμη της οικονομίας του 21ου αιώνα και τους δημιουργούς θέσεων εργασίας και ευημερίας. 

Τό ὁποῖο σημαίνει : θέλουμε νά δημιουργήσουμε δούλους στήν Εὐρώπη.Καί γιά νά τό κάνουμε αὐτό χρειαζόμεθα ὄχι ἄτομα καθαρῶν φυλῶν,ἀλλά ἕνα κρᾶμα/μείγμα μίας νέας φυλῆς πού θά ἔχῃ αὐτά τά χαρακτηριστικά.Τῶν ἄβουλων,ἄτολμων,μή σκεπτομένων,πειθηνίων ὅντων πού τό μόνον πού πρέπει νά κάνουν εἶναι νά δουλεύουν γιά ἐμᾶς.Τούς ἐπιχειρηματίες. Νά δουλεύουν κάτω ἀπό ἕνα καθεστώς κομμουνιστικοῦ τύπου χωρίς ἀπαιτήσεις,χωρίς ἀντιδράσεις,χωρίς ἀξίες,χωρίς ἰδεολογίες... 
Τελεῖα καί παύλα .-


Πῶς τό λέει τό νούμερο;

ΠΡΩΤΟΝ: ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ 
ΔΕΥΤΕΡΟΝ :ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣῌΣ ΜΠΡΟΣΤΑ 

Ἰδού λοιπόν τό μήνυμα ...! 


Ἡ Πελασγική

13 σχόλια:

  1. Ημαρτημένον: ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΕΝΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

    ΓΕΝΝΑΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα ἀγαπητέ Διηνέκη !

      Ναί,γενναῖες μέ δύο Ν ! Ἀλλά βλέπεις μέ ὅτι ἄκουγα ἀπό τό καθυστερημένο στρατιωτάκι τῆς ΝΤΠ,μοῦ ἀνέβαινε τό αἷμα στό κεφάλι...ξέφυγε καί τό -Ν !

      Σ᾿εὐχαριστῶ Διηνέκη !

      Διαγραφή
  2. Αυτό το d'este , τι είναι πάλι ;καμμιά αιμοβόρα κάμπια γιατί εγώ ξέρω το ΕΣΣΕΤ ΗΜΑΡ ,ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΕ.Και στην φωτογραφια που συνομιλει η αποπτωση του χαζαρικου αιματος και το λαθος τους ,να συνομιλη με την ερπετου ,η ερπετου εχει συλληφθη και αυτο που βλεπουμε ειναι ενας κλωνος.Η ερπετου συνεληφθη την ημερα που μπουκαρισαν στο διαμερισμα ,ενα απο αυτα που διεμενε ,οι του fbi και αστυνομικοί και μαζί με την πακιστανου γραμματέα της ,πετσοκοβαν το δέρμα μιας δυστυχής γυναίκας και το τοποθετούσαν στα μάγουλα τους.Αυτο το ον είναι κλώνος και δη ,άψυχος.Η χαρά μου είναι μεγάλη ,να συγκεντρώνονται οι κακοχρονιασμενοι εδώ και εκεί.Τι να κρύψουν ;μόνο από τις μαϊμούδες μπορούν να κρύψουν ,από εμάς όχι.Αλλωστε ,ότι λένε ακούγεται και καταγράφεται.Εγω θα τους ρωταγα το εξής :,μααα ,τι σχέδια κάνετε ρε ανόητες σαύρες ,αφού τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΝΙΚΉΣΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ,ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ,άντε να φάτε καμμιά ακρίδα και καμμιά κατσαρίδα .Ότι σουλατσα έβαλαν τον τζέφρυ Χ να κανη στα αμερικανικά δικα τους κολλέγια ,το ίδιο βάζουν και τον ανοιχτά πόδια ,να κάνη.Μισο λεπτό ,να σκουπίσω τα δάκρυα μου από τα γέλια !ο ανοιχτοποδης μιλά με την κλωνισα.Ρε !που πάμε !ο χοντρομπαλας ήταν εκεί ;Ότι και να λένε ,λογαριάζουν χωρίς τον ΞΕΝΟΔΟΧΟ.Να σου πω κάτι χαβαναγκιλα ;καλύτερα που δεν σε πέταξε από το παράθυρο τότε ,τότε θα την γλυτωνης σαν βλαμμένο ,τώρα ..καλύτερα να πας να πηδηξης στο Πέραμα ,να σε φάνε τα σκυλόψαρα ,για να γλυτωσης από την ΝΕΜΕΣΙ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί καί ὁ χοντρομπαλᾶς εἶναι τακτικός θαμῶνας,μέ εἰδική πρόσκλησιν παρακαλῶ !

      Ἀριστόμαχε,ἐκεῖνο τό σηματάκι στό logo τους,πῶς τό ...βλέπεις;

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Ποιο λες ; τους κύβους του παπάρα Κρόνου ; Μαγειρεύουν με κύβους κνορ και θα βγαλουν ουρές ,λόγω μεταλλαξης !αααααχαχαχα ,ο ανοιχτοποδης ,οπαδός του Κρόνου !ωωωωωωχχχχχ ,ααααχχχχ,χαχαχαχα ! Το χάζαρο τέλει ακρίδα ;ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Ἐκεῖνος δέ στήν κορυφή,δέν σοῦ θυμίζει τό κυβάκι στό δόξα πατρί, τῶν ἑβραίων ; ! Αὐτούς μέ τά λουριά ζωσμένα στά χέρια καί τά ταπεζομάνδηλα στήν κεφάλα...

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ Ἀριστόμαχε !

      Διαγραφή
    4. Αὐτό εἰδικῶς τό χάζαρο,μέ τ᾿ἀνοιχτά πόδια,ἔχει σοβαρό πρόμπλεμ...! Σοβαρό,λέω !

      Ἀγαπητέ Ἀριστόμαχε,μακριά ἀπό ...κύβους...

      Διαγραφή
    5. Όλα τα ερπετά έχουν έφεση με την τεχνολογία.Εεεμμ ,αφού τους βάζουν οι Δράκοι από πίσω.Χαχαχα! ,μακρυά είμαι από τους κύβους,όλες τις συνισταμένες του κύβου.Ειναι πονηρά πνεύματα Πελασγική μου και ακάθαρτα.Ευτυχως τρώω σκόρδο και δεν το αντεχουν,χαχαχα ,ούτε πλησιάζω τους κύβους κνορ και ματζικ.Η κόκα κόλα απαγορεύεται δια ροπάλου και δεν δίνω το χέρι σε νεοταξιτες με πιάνουν σπασμοι!αααχαχαχα !όσο για το χαζαριδιον ,αυτό είχε προμπλεμ εκ γενετής ,άμα ποτέ σε συναντησω θα σου πω ένα συμβάν με το χαζαριδιον ,μπορεί να του μείνε από τότε.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Ααα !και μιας και μίλησα για το παράθυρο ,εσείς κυρία παπαμουνα που καμωνεστο την δημοκρατική πολίτη ,πως στέλνατε τα κωλοπαιδα σας εκ της στοάς ορμώμενος ,να τραβολογουν δια της βίας τα κοριτσοπουλα του κόσμου ,να τα πετάξουν εκτός αιθουσών ;χάρις της ψυχραιμίας ημών των μεροκαματιαρηδων ,δεν θρηνειτε τα μουλικά σας τώρα.Ποιος κερατάς εξ υμών ,αποφάσισε να κάνη τον τσαμπουκαλη στα παιδιά μας ; αλλά...τα ίδια δεν κάνατε και τότε στον συμμοριτοπόλεμο, με το γραφείο στρατολόγησεως στον βυρωνα ;βγάζατε φιρμάνια στρατολόγησεως στα αμουστακα παιδιά και τα τραβολογουσατε να τα δώσετε στον ελας.Υπαρχει μια τεράστια διαφορά όμως ρε φασουληδες,όταν πέφτετε σε πολεμιστές Βουρλιώτες ,κάθεστε κάτω σαν τις κότες ,ξεγελάσατε πολλά παιδάκια ,άλλα τους ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ,δεν τους ξεγελάσατε ,δεν μπορείτε ρε καλικάντζαροι.Παρτε τώρα την ξεφτιλισμενη πορδή ,που γαλουχησατε και τρίφτε την ,στην μούρη σας,ότι σκατα και το φτυάρι ,σε εσάς πάη,ααα και που 'σαι κύριε τουλουμπα ,τραβά να χωρησης από την αναμεταξύ του σφαγη το προλεταριάτο σου ,το ποίμνιό σου σε χρειάζεται.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκει στην ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΚΟΜΟ-ΝΤΟ....Τι τρωνε και τι πινουνε οι ΔΡΑΚΟΙ ;;;Σαλουτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τά ἐκλεκτώτερα...Ἐκλεκτόν κατά τήν δική τους ἀντίληψιν...

      Ἀπομεινάρια καί αὐτοί ὅπως ἡ βρωμόσαυρα τοῦ Κομόντο...Θανατηφόρα καί ἀχόρταγα !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ἄγγελε !

      Διαγραφή
  5. Χαχαχαχα ! Σωστά ,σωστά ! Θα το κλείσουν το νησάκι οι ινδονησιοι ,γιατί ενοχλούνται τα Κομόντο ,Κόμο εδώ ,Κόμο εκεί ,πηξαμε στις σαύρες και στους κροκόδειλους ,ντραγκι εδώ ,ντραγκι εκεί ,όλη η σαυριλα μαζεμένη στις Βρυξέλλες ,οποιος παρέχει υπηρεσίες γίνεται επιτροπαριος.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καί ὄχι μόνον ! Παίρνει καί τίτλους ἀπό σέρ,ντέ καί φόν ἕως φαναριώτικα ὁφφίκια...

    Καλό ξημέρωμα Παῖδες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή