" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Ἄραψ μουσλίμ : « Κορόϊδα εὐρωπαῖοι» ! Καταλάβατε,λοβοτομημένοι μου; ψύριζα βρέ,ψύριζα ...Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη


Σήμερα στην Ευρώπη ζούνε περίπου 50 εκατομμύρια μουσουλμάνοι από τους οποίους το 80% ζει στις πλάτες των Ευρωπαίων.

Το εντυπωσιακό είναι πως όλα αυτά τα αναφέρει ένας μουσουλμάνος σε ένα μεγάλο αραβικό κανάλι. Σύμφωνα λοιπόν με αυτόν, οι Ευρωπαίοι σήμερα έχουν εξαναγκαστεί να πληρώνουν μέσω των φόρων όλα τα έξοδα της κατευθυνόμενης μαζικής μετακίνησης των μουσουλμάνων στις χώρες τους.

Την ίδια ώρα που οι κάτοικοι των ευρωπαϊκών χωρών, ( και πολλοί της Ελλάδος) αγωνίζονται μέσα σε μια μεγάλη οικονομική κρίση να βγάλουν τα καθημερινά τους έξοδα, αυτοί οι μουσουλμάνοι που έρχονται τα βρίσκουν όλα έτοιμα , τους δίνουν σπίτια, καθημερινά γεύματα ακόμα και σχολική επιμόρφωση χωρίς να είναι αναγκασμένοι να δουλέψουν και δεν πληρώνουν τίποτα. Κορόιδα Ευρωπαίοι!

Αυτοί που έρχονται στην Ευρώπη, όπως ομολογεί ο Άραβας, στις δικές τους χώρες δεν θα μπορούσαν ούτε τις… κατσίκες να συντηρήσουν. Για παράδειγμα, ας πάρουμε την Σουηδία. Σήμερα ήδη στην χώρα αυτή υπάρχουν και λειτουργούν 500 μουσουλμανικές ενώσεις και κοινότητες. 

Σύμφωνα με τις νέες νομικές αντιλήψεις που έχουν επικρατήσει για μια πολυπολιτισμική κοινωνία, το κράτος πρέπει να παρέχει τα πάντα σε αυτούς τους μουσουλμάνους αδιαφορώντας αν οι ίδιοι οι πολίτες του στερούνται βασικά αγαθά. 
Το πράγμα λειτουργεί ως εξής:
Ο αρχηγός σε μια από αυτές τις κοινότητες, συνήθως ο ιμάμης , κάνει αναφορά στο κράτος όπου αναφέρει τις ανάγκες που έχει για την συντήρηση της κοινότητας και το θρησκευτικό της κέντρο. Σε αυτές τις αναφορές παρουσιάζονται πάντα ψεύτικα στοιχεία. 

Το πως γίνεται η απάτη φαίνεται από το κάτωθι χαρακτηριστικό παράδειγμα :
Ο ιμάμης ζήτησε από τις κρατικές αρχές οικονομική στήριξη για να προσλάβει καθαρίστριες να καθαρίσουν το θρησκευτικό του κέντρο. Οι αρχές του πρόσφεραν τους μισθούς κάποιων μηνών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του , αυτός όμως έπαιρνε τα λεφτά και αντί να προσλάβει καθαρίστριες, έβαλε το χαρέμι του να καθαρίζει το ναό.

Στην συνέχεια, εκμεταλλευόμενος τους νόμους της Σουηδίας για τις χωρισμένες γυναίκες όπου το κράτος τους δίνει πολλά επιδόματα ακόμα και τις πληρώνει και το ενοίκιο του σπιτιού, έβαλε δυο από τις γυναίκες του να χωρίσουν εικονικά και έτσι έπαιρναν τα κρατικά επιδόματα ενώ το σπίτι που τους παρείχε το κράτος το ενοικίασαν σε άλλους και καρπούνταν το ενοίκιο στη μαύρη αγορά.

Αλλά το πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί οι μουσουλμάνοι που ήρθαν στην Ευρώπη φάνηκε, όπως αναφέρει ο Άραβας του βίντεο όταν επισκέφτηκε σε κάποιες ευρωπαϊκές φυλακές ομόθρησκους του, που είχαν καταδικαστεί για βιασμούς και άλλα φρικτά εγκλήματα. Αυτοί, όχι μόνο δεν είχαν μετανιώσει, αλλά είχαν και απαιτήσεις να τους χορηγούνε… ειδικά γεύματα τύπου χαλάλ και άλλα.

Όσο για το πως βλέπουν τη θρησκεία τους φανερώθηκε όταν απευθύνθηκε σε κάποιους ιμάμηδες που τους πρότεινε αντί να κάνουν το πρωί κατηχητικό να το κάνουν το απόγευμα γιατί το πρωί τα παιδιά πάνε στο σχολείο, αυτοί αρνήθηκαν τότε και αυτός με έκπληξη διαπίστωσε τότε ότι ο λόγος της αρνήσεως τους ήταν ότι το απόγευμα τους έπιασε επ αυτοφώρω να παρακολουθούν …. πορνό ταινίες.Δεῖτε τά ὑπόλοιπα βίντεο (γιά νά σᾶς ἀνέβῃ τό αἷμα στό κεφάλι,τό λιγώτερον) ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου