" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Τό (ἑβραϊκό) παρακράτος στίς ΗΠΑ ἀνασυντάσσεται

Σταματήστε τον Steve Bannon *





Οι δισεκατομμυριούχοι και «φιλάνθρωποι» αδελφοί Κοχ, ο Κάρολος και ο Δαβίδ, που ηγούνται της «δεξιάς πτέρυγας» του βαθέως εβραϊκού παρακράτους, συγκέντρωσαν το Σαββατοκύριακο σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Παλμ Σπρινγκς, στην έρημο της Καλιφόρνια, περισσότερους από 500 «ανώνυμους» Ρεπουμπλικανούς «δωρητές», για να ετοιμάσουν τα επόμενα βήματα του «δικτύου Κοχ». 

Το κύριο μενού ήταν το πώς θα κρατήσουν τον Τραμπ και το Κογκρέσο, «υπό έλεγχο». Οι Κοχ κατέστησαν σαφές ότι θα αντιταχθούν στις κινήσεις του Προέδρου που «παραβιάζουν τις αρχές τους». Το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι το «δίκτυο» αρνήθηκε να υποστηρίξει τον Τραμπ, εγείροντας ερωτήματα σχετικά τόσο την ετοιμότητά του για τη δουλειά και την αφοσίωσή του στις «αρχές του Κόμματος» και για αυτό το «δίκτυο», «επικεντρώθηκε στη μεγιστοποίηση του αριθμού των δικών του αρχών στη Βουλή και τη Γερουσία». 

Ο εκπρόσωπος για το δίκτυο Koch, James Davis, που ενημέρωσε τα «ψευτομμε», είπε ότι οι αδελφοί Κοχ επέκριναν εντονότατα τον πρόεδρο για το διάταγμα που υπέγραψε την Παρασκευή για την αναστολή της εισόδου στις ΗΠΑ των μουσουλμάνων και τόνισαν ότι προγραμματίζουν συνομιλίες με Βουλευτές και Γερουσιαστές για να τους δώσουν να καταλάβουν τις επιπτώσεις των προτάσεων του προέδρου για τη φορολογική μεταρρύθμιση , το εμπόριο, τον τοίχο στα σύνορα και το φόρο στις εισαγωγές με τις οποίες διαφωνούν.
Ο Τραμπ υπερασπίστηκε το διάταγμα του λέγοντας ότι έκανε ότι και η προηγούμενη κυβέρνηση την οποία δεν κατηγορούσαν ούτε τα ψευτομμε, ούτε οι «διαδηλωτές». Ο αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι οι επτά χώρες που αναφέρονται στο διάταγμα, (το Ιράν, το Ιράκ, η Λιβύη, η Σομαλία, το Σουδάν, η Συρία και η Υεμένη) χαρακτηρίστηκαν από την κυβέρνηση Ομπάμα ως «χώρες από τις οποίες πηγάζει η τρομοκρατία», και ότι με διάταγμα του Ομπάμια το 2011, σταμάτησε η έκδοση θεωρήσεων για τους πρόσφυγες από το Ιράκ, χωρίς να ξεσπάσουν διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες.
Ο στόχος των διαδηλώσεων του (αριστερού) εβραϊκού παρακράτους του Σόρος, είναι τα στελέχη της Νεας Διακυβέρνησης όπως o «λευκός εθνικιστής» Στηβ Μπαννον.
  Το βλέπουμε και στην φωτογραφία.

  -Σταματήστε τον Μπάννον λένε οι Σόρος. 

Δελτίο τῶν 11


*Steve Bannon  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου