" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Ἡ παγκόσμια κατάρρευσις τῆς Χούντας τῶν ΜΜΕ



Η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής συνεισφορά του Τραμπ στην ανθρωπότητα είναι η σύγκρουση του με «τη Χούντα της παραπληροφόρησης», με τα «μέσα ενημέρωσης», που διασπείρουν «πλαστές ειδήσεις» και με προκατειλημμένα και μονόπλευρα ρεπορτάζ «διαστρεβλώνουν την αλήθεια».

Ο Λευκός Οίκος απέκλεισε χθες από την ενημέρωση των δημοσιογράφων τη «ναυαρχίδα» της παραπληροφόρησης της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης του New York Times και τη ναυαρχίδα της «εικονικής πραγματικότητας» το CNN, και ο Πρόεδρος Τραμπ , τους αποκάλεσε «Εχθρούς του λαού».

Η Χούντα έβαλε τα κλάματα.«Τίποτα σαν κι αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ στον Λευκό Οίκο», δήλωσε ο φασίστας διευθυντής των Νιού Γιορκ Τάιμς, και πρόσθεσε: «Η ελεύθερη πρόσβαση των μέσων ενημέρωσης σε μια διαφανή κυβέρνηση είναι προφανώς ζήτημα κρίσιμου εθνικού συμφέροντος».

Είναι ζήτημα συμφέροντος όλων των Εθνών να πάνε στα νταμάρια να σπάνε πέτρες οι φασίστες και ρουφιάνοι.

Ο πρόεδρος Τραμπ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter έγραψε : «Τα μέσα των ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ εις γνώσιν τους δεν μεταδίδουν την αλήθεια. Ένας μεγάλος κίνδυνος για την χώρα μας. Οι αποτυχημένοι Νιου Γιορκ Τάιμς έχουν γίνει ανέκδοτο. Το ίδιο και το CNN. Λυπηρό!».


  Πριν δυο ημέρες, ο σύμβουλος του προέδρου, Στηβ Μπάνον, τον οποίο συκοφαντούν ως «ακροδεξιό» οι εχθροί του λαού, μίλησε στο συνέδριο του CPAC στην Ουάσιγκτον για τα «corporatist, globalist media», και είπε στους συνέδρους ότι οι «Εχθροί του λαού», η χούντα της παραπληροφόρησης «δεν θα δώσει πίσω τη χώρα στον λαό χωρίς μάχη».  

Ο Μπάνον τόνισε ότι οι «Εχθροί του λαού» που ελέγχουν και καθοδηγούν την Χούντα της Παραπληροφόρησης «αντιτίθενται στην οικονομική και εθνικιστική ατζέντα», του Τραμπ.
   
Η μάχη του Τραμπ και του Μπανον με τους εχθρούς του λαού είναι μάχη πανανθρώπινη. 

Ευχόμαστε και προσευχόμαστε να νικήσουν οι δυνάμεις του Καλού, τις δυνάμεις του Σκότους και του ψεύδους. 

Το δημοψήφισμα στην Αγγλία και οι εκλογές στις ΗΠΑ έδειξαν ότι η πλειοψηφία έχει ξεφύγει από τον έλεγχο του συστήματος εξουσίας, «Ρουφιάνοι όλων των λαών ενωθείτε».  

Οι εδώ «Νταβατζήδες», που είναι αναπόσπαστο τμήμα της Χούντας της παραπληροφόρησης, επιχειρούν να εμφανίσουν τη μάχη της Δημοκρατίας με τα φασιστικά ΜΜΕ ως πλήγμα στην «ελευθερία του Τύπου». 

Οι «ανεξάρτητοι» Εκδότες μαζί με τους ανεξάρτητους τραπεζίτες. 

Πρέπει και εμείς εδώ να κηρύξουμε ως εχθρούς του λαού τους φασίστες ρουφιάνους της Μπομπολοαποβλάκωσης και του Αλαφουζόλ. 

Το Ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Σπῦρος Χατζάρας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου