" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Michael Flynn : Τό Ἰσλάμ εἶναι καρκίνωμα μέ μεταστάσεις (βίντεο)

Michael Flynn
Μια καταπληκτική δήλωση του νέου συμβούλου του  Συμβουλίου  Εθνικης Ασφαλείας των ΗΠΑ, Μάικλ Φλιν, που διορίστηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ προκαλεί σεισμικές δονήσεις σε διεθνές επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ο νέος ΥΠΕΞ των ΗΠΑ μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του αναφερόμενος στο Ισλάμ έκανε την πολύ χαρακτηριστική δήλωση ότι το Ισλάμ είναι καρκίνωμα με μεταστάσεις.

Φυσικά η δήλωση αυτή μπορεί να προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων αλλά αποτελεί άλλο ένα στίγμα των προθέσεων της νέας εξουσίας στην Αμερική που στρέφονται ανοιχτά κατά της Νέας Τάξης η οποία προωθούσε το Ισλάμ τα τελευταία χρόνια για να διαλύσει τις χριστιανικές κοινωνίες.



Ο Μάικλ Φλιν μιλώντας για το Ισλάμ, λέει πως είναι μια πολιτική ιδεολογία η οποία κρύβεται πίσω από αυτήν τη θρησκεία.

Διότι, συνεχίζει, κανείς δεν βλέπει ανθρώπους να βγαίνουν έξω φωνάζοντας για τον Ιησού Χριστό με μαχαίρια, μπαλτάδες ή τουφέκια, προσπαθώντας να πριονίσουν, να χτυπήσουν με τσεκούρι ή να σκοτώσουν κόσμο κ.α. Έτσι, λοιπόν, όπως ισχυρίζεται ο Μάικλ Φλιν, βλέποντας τις επιθέσεις σε 22 χώρες μέσα σε 45 μέρες, έχουμε μια θρησκεία η οποία είναι σαν ένας καρκίνος σε κακοήθη μορφή που έχει κάνει μεταστάσεις.

Και μια και αναφερόμαστε σε αυτό το θέμα, στην συμπροσευχή που έλαβε μέρος στον καθεδρικό ναό της Ουάσιγκτον στις 21 Ιανουαρίου 2017,στην οποία παρέστη και ο Ντόναλντ Τραμπ , κάποιοι έβαλαν τον ιμάμη μέσα στην τελετή να παρεμβαίνει για συγκεκριμένους νεοταξικούς λόγους.



Ο μουσουλμάνος ιμάμης, Μοχάμεντ Μαγκίντ (Mohamed Magid), ξεκάθαρα μιλάει κατά των χριστιανών και των αλλόθρησκων. Όπως φαίνεται, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι παρευρισκόμενοι δεν καταλαβαίνουν την αραβική γλώσσα, ο ιμάμης αρχίζει να υβρίζει τις άλλες θρησκείες. «Ζητώ εκδίκηση από τον Αλλάχ μέσω του Σατανά. Ευχαριστώ τον Αλλάχ τον ελεήμονα. Ας μας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι, αυτούς που εσύ ευλόγησες (τους μουσουλμάνους), όχι στο μονοπάτι αυτών που σε εξόργισαν (Εβραίους) ή αυτών που έχουν παραστρατήσει (χριστιανοί)».


 nikosxeiladakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου