" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Πόσο πιό πολύ μπορεῖ νά ἐξευτελιστῆ κανείς ; Περισσότερο ἀπό τόν Σπυρίδωνα Γεωργιάδη ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !


ΔΗΛΩΣΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ἤ ἀλλιῶς ΔΗΛΩΣΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΪΣΜΟ 





«Με την ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, επιθυμώ να αποσαφηνίσω την ξεκάθαρη θέση μου σχετικά με τις απόψεις μου για τον αντισημιτισμό που αποτελεί καίρια απειλή κατά του Εβραϊκού λαού και πλήγμα στις αξίες της Δημοκρατίας μας και του Δυτικού πολιτισμού.
 
Στο παρελθόν είχα συνυπάρξει και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους εβραίους συμπατριώτες μου και γι αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα.
 
Ακόμα περισσότερο λυπάμαι που υποστήριξα και προώθησα το υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλέυρη.
 
Τα τελευταία όμως χρόνια έχω μάθει πολλά για τον Εβραϊκό λαό, την ιστορία του και την προσφορά των Ελλήνων Εβραίων στην χώρα μας και έχω προσπαθήσει πολύ και προσπαθώ να ενημερώσω όλους τους συμπολίτες μας για την συνεισφορά τους αυτή.
 
Πιστεύω ακράδαντα ότι ο αντισημιτισμός δεν έχει και δεν πρέπει να έχει θέση στη δημοκρατία μας και στον πολιτισμό μας.
 
Το ολοκαύτωμα του Εβραϊκού λαού αποτελεί το μεγαλύτερο αίσχος του σύγχρονου πολιτισμού μας και μέσω της θυσίας του ισχυροποιήθηκε η δημοκρατία, ο αντιρατσισμός, και η πίστη στην ισότητα και την ελευθερία των λαών».

Σπυρίδων ( Ἄδωνις) Γεωργιάδης  

Υ.Γ. Βρέ κατα-καημένο ὄν,ἔχεις σκεφτῆ ποτέ τί θά μείνῃ ἀπό τό πέρασμά σου,σέ ἐτούτη τήν βίωσιν; Σοῦ λέει τίποτα ἡ λέξις : ὑστεροφημία ; ΚΑΗΜΕΝΕ ...Πόσο οἰκτρά ἀπελπισμένος πρέπει νά εἶσαι !!!  Καί κυρίως, πόσο ἐλάχιστη,ἐλαχιστοτάτη ἡ ὕπαρξίς σου... 



Ἑλλάς Αἰώνιον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου