" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Μουλόπουλος: Μέ παρακάλεσε ὁ κουμπάρος μου Σταῦρος Ψυχάρης νά βοηθήσω


Μουλόπουλος: Με παρακάλεσε ο κουμπάρος μου Σταύρος Ψυχάρης να βοηθήσω

...Τόνισε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό για σωθεί ο ΔΟΛ  αγνοώντας προφανώς ότι τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ανέλαβαν δράση πριν από αυτόν, ορίζοντας εκκαθαριστή και ειδικό διαχειριστή την εταιρία Grant Thornton!    

  Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ανακοίνωση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε.: 

 «Η Διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. εζήτησε χθες από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε επί δυο δεκαετίες διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το Βήμα» (απ’ όπου αποχώρησε όταν εξελέγη βουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς), πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ. 

Ο κ. Μουλόπουλος απεδέχθη προθύμως την πρόταση.».

  Σημ. Ἑλλάς Αἰώνιον : Ὑπῆρχε καί σχετικόν βίντεο,ἀλλα ἔχει καταργηθῇ,βεβαίως-βεβαίως... Ἔχουν διασωθῆ,ὅμως κάποιες φωτό :

 

 Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ τα βρίσκει με τους μεγαλοεκδότες: Ο Μουλόπουλος της «Αυγής» στο ίδιο συμβούλιο με Ψυχάρη και Μπόμπολα

Ο Μουλόπουλος της «Αυγής» στο ίδιο συμβούλιο με Ψυχάρη και Μπόμπολα Ορισμένες φορές κάτω από κάποιες ειδήσεις που περνάνε σχετικά απαρατήρητες «στα ψιλά» των εφημερίδων κρύβονται αλήθειες πολύ μεγάλου βεληνεκούς. Κάτι τέτοιο αφορά και τα όσα έγιναν στην γενική συνέλευση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, του κλαμπ των εκδοτών δηλαδή. Πρόεδρος εξελέγη ο Σταύρος Ψυχάρης (ΔΟΛ), αντιπρόεδρος ο Βασίλης Μουλόπουλος (πρόεδρος ΔΣ «Αυγής») και ταμίας ο Γιώργος Μπόμπολας (Πήγασος). 

Ο Μουλόπουλος, ο οποίος αυτή την στιγμή εκπροσωπεί την επίσημη εφημερίδα του «αντισυστημικού» ΣΥΡΙΖΑ και ήταν και πρώην βουλευτής με το κόμμα αυτό, είχε στο παρελθόν θέση διευθυντή στον ΔΟΛ! Για να μην θεωρηθεί λανθασμένα ότι η επιλογή του γίνεται για να υπάρξει μια ισορροπία ως προς τις εφημερίδες με την υψηλότερη κυκλοφορία υπενθυμίζουμε ότι η «Αυγή», με μέση ημερήσια κυκλοφορία γύρω στα 1500 φύλλα, βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις. Η επιλογή του Μουλόπουλου έγινε με σαφή σκοπό να διευρύνουν κι άλλο τις διόδους επικοινωνίας με τον Τσίπρα, ενόψει των επερχόμενων πολιτικών εξελίξεων που θα διαμορφώσουν οι προσεχείς πρόωρες εκλογές. 

Το «κόλπο γκρόσο» της διευρυμένης συγκυβέρνησης, με την συμμετοχή πλέον και του ΣΥΡΙΖΑ, έχει μπει για τα καλά στην ατζέντα των ανθρώπων του πολιτικού, κοινωνικού, οικονομικού και φυσικά και του εκδοτικού κατεστημένου. Ήδη, ο Τσίπρας και το επιτελείο του, έχουν περιορίσει κατά πολύ σε σχέση με παλαιότερες εποχές τις επιθέσεις τους κατά των ΜΜΕ που στηρίζουν την μνημονιακή κυβέρνηση. 

Από την άλλη μεριά θα διαπιστώσουμε ότι η τακτική των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλάξει κι αυτή προς μια πολύ πιο ήπια αντιμετώπιση. Οι θεωρίες για «τα δύο άκρα» έχουν εγκαταλειφθεί πλήρως, και αυτό το οποίο περνάει ως γραμμή είναι η ανάγκη «μετάλλαξης» του ΣΥΡΙΖΑ και η «σοβαροποίησή» του, ενόψει των ευθυνών που θα αναλάβει ως πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές. 

 Από (δήθεν) πολέμιος της διαπλοκής ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπεται (αν δεν έχει μετατραπεί ήδη) σε συνοδοιπόρο της, γνωρίζοντας ότι η συμμαχία με τα τεράστια εκδοτικά συμφέροντα αποτελούν μονόδρομο, εάν θέλει κι αυτός να γευθεί το μέλι της εξουσίας.


Μια ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε. Σ' αυτήν αναφέρεται:
Ο Βασίλης Μουλόπουλος, πρόεδρος της «Αυγής», θα σώσει «το Βήμα» και «τα Νέα»! «Η Διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. εζήτησε χθες από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε επί δύο δεκαετίες διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το Βήμα» (απ’ όπου αποχώρησε όταν εξελέγη βουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς), πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ.
Ποιος είναι ο Μουλόπουλος; Μα ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ,  ΑΥΓΗ. Ουσιαστικά το ιστορικό συγκρότημα των βενιζελικών παραδίδεται στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ. . Είναι προφανές ότι οι Τράπεζες που βρίσκονται στα χέρια των τοκογλύφων ποντάρουν τα πάντα στο καθεστώς Σύριζα. Τώρα λεφτά υπάρχουν; Δεν  είναι χρεωμένος ο ΔΟΛ; Δεν είναι διαπλεκόμενος; Έχει  ξαναγίνει κάτι ανάλογο; ΌΧΙMάλλον ο  Ψυχάρης για να μην πουλήσει σε ιδιώτες, θα πήρε υπόσχεση να πέσει στα μαλακά το προσωπικό του θέμα στα δικαστήρια. Μάλλον....

Η ιστορία με τον ΔΟΛ δείχνει  πόσο μοχθηρός άνθρωπος είναι ο Τσίπρας. Δείχνει πολύ καλά τι μας περιμένει.. Εκδικητικός. Τύραννος.....τα πάντα για την εξουσία. Τα έχει γράψει ΟΛΑ το blog. Πρόλαβε και τα έγραψε..... 
Λυπάμαι για όσους υπαλλήλους του ομίλου  χάσουν τη δουλειά τους, για να πάρουν τη θέση τους φιλαράκια και κολλητοί του Τσίπρα. Πιο πολύ ομως λυπάμαι για όσους απ τους δημοσιογράφους πουλήσουν την πένα τους για ένα κομμάτι ψωμί . Πραγματικός μεσαίωνας. Για να κυριαρχήσει το ΠΑΣΟΚ, την δεκαετία του '80 ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ όλοι οι δεξιοί και ΜΗ-ΠΑΣΟΚ εκδότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου