" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Αυτοκίνητο-γιάφκα γεμάτο ρουκέτες RPG,χειροβομβίδες και καλάσνικοφ βρέθηκε μία ώρα πριν την συγκέντρωση για τα Ίμια - Πέντε αναπάντητα ερωτήματα


antitromokratiki

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για το αυτοκίνητο – γιάφκα!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο αυτοκίνητο – γιάφκα που βρέθηκε στο Παλαιό Φάληρο, κάτι που σήμανε συναγερμό.

Με τις μέχρι στιγμές έρευνες στο ύποπτο αυτοκίνητο βρέθηκαν:

4 ρουκέτες RPG
4 προωθητικοί μηχανισμοί
Εκτοξευτήρες RPG
4 αμυντικές χειροβομβίδες S1
4 πυροδοτικοί μηχανισμοί χειροβομβίδων
3 Καλάσνικοφ
7 γεμιστήρες
2 Κοντάκια καλάσνικοφ
Κουτιά με σφαίρες, γάντια και κουκούλες.


Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες η Αντιτρομοκρατική είχε υποκλέψει συνομιλίες τρομοκρατών για νέο μεγάλο χτύπημα, πιθανότα στα γραφεία της Ν.Δ, που απέχουν περίπου ένα χιλιόμετρο από το σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Μέσω των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων εντόπισαν το ασημί OPEL ASTRA, παρκαρισμένο στην οδό αγίας Κυριακής στο Π. Φάληρο, και περίμεναν πάνω από δέκα ημέρες τους τρομοκράτες για να τους συλλάβουν όταν θα το χρησιμοποιούσαν.

Τελικά αποφάσισαν σήμερα να ”ανοίξουν” το αυτοκίνητο αφού περνούσαν οι ημέρες, οι τρομοκράτες δεν το είχαν πλησιάσει ενώ και κάτοικοι στην Αγίας Κυριακής είχαν ήδη ανησυχήσει από το παρατημένο αυτοκίνητο και είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Ερώτημα 1: Αφού το παρακολουθούσαν επί 10 ημέρες γιατί η ανακοίνωση έγινε στις 5 και κάτι το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ενώ όλη την εβδομάδα διακινούνταν φήμες περί “μαζικού τρομοκρατικού χτυπήματος;”

Ερώτημα 2: Από που εκλάπησαν αυτά τα όπλα, όπου εκπαιδευμένοι τρομοκράτες θα μπορούσαν να ξεκινήσουν πόλεμο χύνοντας το αίμα αθώων ανθρώπων;

Ερώτημα 3: Αφού παρακολουθούσαν επί 10 ημέρες και δεν εμφανίστηκαν οι “ιδιοκτήτες” του φορτίου, υπάρχει περίπτωση να υπάρχει ρουφιάνος στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία; Γιατί η περίπτωση να παρακολουθούσαν βλακωδώς και να αποκαλύφθηκαν εμείς το αποκλείουμε.

Eρώτημα 4: Aστυνομικοί συνδέουν την επίθεση που σχεδίαζαν οι τρομοκράτες με την “απόδραση” του Χ. Ξηρού, αφού την ίδια ημέρα έγινε και η κλοπή του αυτοκινήτου. Kαι ποιος ρε καρντάσια άφησε ελεύθερο τον Ξηρό και τον Μαζιώτη από τις φυλακές; ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ; ”Για να επιτεθούν κατά των γραφείων της ΝΔ όπως αφήνουν να διαρρέει;”

Eρώτημα 5: ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ;

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου