" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ!


dimotikes-ekloges
Τελικά, κατόπιν ωρίμου σκέψεως και προκειμένου να μην εξευτελιστεί τελείως με τα τερτίπια της, η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας δεν τόλμησε να καταργήσει το δικαίωμα των ετεροδημοτών να ψηφίζουν στον τόπο κατοικίας των, όπως είχε «προφητεύσει» η φυλλάδα του Big Boss Μπόμπολα, προ εβδομάδος.

Έτσι, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών, αναφορικά με τον τρόπο που θα ψηφίσουν οι ετεροδημότες, καθώς επίσης και οι ένστολοι και ναυτικοί, σημειώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 95 της Εκλογικής Νομοθεσίας οι ετεροδημότες μπορούν να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές στον τόπο διαμονής τους.
Οι αιτήσεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση, για εγγραφή ή διαγραφή τους από τους ειδικούς καταλόγους υποβάλλονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
 
Επισημαίνεται, όμως, ότι για τις εκλογές Μαΐου 2014, οι εκλογείς που επιθυμούν να ψηφίσουν ως ετεροδημότες θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 14 Μαρτίου.

Συναγωνιστές, όσοι είστε ετεροδημότες και δε θα πάτε στις 25 Μαΐου στους τόπους κατοικίας σας, πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε αίτηση μέχρι και την παραπάνω ημερομηνία, για να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα. Επίσης, τους συγγενείς, φίλους και γνωστούς σας που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, προσπαθήστε να τους πείσετε να εγγραφούν στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους και να ψηφίσουν. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου