" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ε.ΛΑ.Μ: Ετοιμάζουν το ξεπούλημα της Κύπρου

Ε.ΛΑ.Μ: Ετοιμάζουν το ξεπούλημα της Κύπρου

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο εξέδωσε ανακοίνωση για την συνάντηση Σαμαροβενιζέλων με τον Ανα(ν)στασιάδη για το ξεπούλημα της Μεγαλόνησου

Από εκεί που μείναμε το 2004, από εκεί συνεχίζουμε δέκα χρόνια μετά, το 2014. Ο πρώτος επαναπροσεγγιστής, φανατικός υπέρμαχος του σχεδίου Ανάν και τον ομοσπονδιακών «λύσεων» δεν άργησε και πολύ να δείξει τα δόντια του. Μη σεβόμενος την Λαϊκή βούληση που βροντοφώναξε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 2004 προχωρά στην γραμμή την οποία του όρισαν τα ξένα κέντρα εξουσίας.
Για να καθησυχάσουν τον κόσμο προβάλουν και το γελοίο επιχείρημα ότι την συμφωνία του κοινού ανακοινωθέντος θα διασφαλίσουν οι ΗΠΑ. Εμείς να θυμίσουμε σε όσους έχουν κοντή μνήμη ότι οι Αμερικάνοι εγγυούνταν την μη εισβολή της Τουρκίας τον μαύρο Ιούλη του 1974, ακόμη και όταν τα τουρκικά στρατεύματα βρίσκονταν ανοικτά της Κύπρου.

Δυστυχώς οι μισέλληνες του ΔΗΣΥ καταφέρνουν να κάνουν ότι δεν κατάφεραν οι προκάτοχοι τους. Πιστοί υπόδουλοι των ξένων κέντρων αποφάσεων προχωρούν το ξεπούλημα της Κύπρου, στη βάση κάποιου νέου σχεδίου ομοσπονδίας.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τάσσεται ξεκάθαρα κατά και απορρίπτει οποιοδήποτε σχέδιο ομοσπονδίας. Η μοναδική λύση του Κυπριακού είναι η απελευθέρωση και η επιστροφή των κατεχομένων εδαφών μας υπό Ελληνοκυπριακή Διοίκηση.

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές για το μέλλον της Κύπρου και τις άθλιες πολιτικές των ανθελλήνων που οδηγούν τον Ελληνισμό του νησιού προς το γκρεμό, επιβάλλεται όλοι να γυρίσουν την πλάτη στο υπάρχων πολιτικό σύστημα. Αν δεν εξωτερικεύσει ο κάθε ένας τον πατριωτισμό του και δράσει ενεργά για την πατρίδα του, μετουσιώνοντας τον εαυτό του σε Εθνικιστή, τότε σύντομα θα μοιρολογούμε για ακόμα μια χαμένη πατρίδα.

Έλληνες στις επάλξεις. ΟΧΙ στην ομοσπονδία, ΟΧΙ στο κοινό ανακοινωθέν, ΟΧΙ στο ξεπούλημα της πατρίδας μας.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου