" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Βουδούρης- ο μνημονιακός υποψήφιος περιφερειάρχης του Σύριζα κατά Τσίπρα (βίντεο) ...αλλά ο (τ)συριζα επιμένει στην στήριξη..γιατί άραγε;


Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ BIG BOSS ΜΠΟΜΠΟΛΑ

emmenei-stin-upopsifiotita-voudouri-i-igesia-tou-s-1066x600

Αυτό που συμβαίνει με την υποψηφιότητα του Ο. Βουδούρη στην Πελοπόννησο, δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου. Καμία νομαρχιακή κομματική οργάνωση της περιφέρειας που θα κατέλθει δεν τον θέλει. Μάλιστα, στις σχετικές ψηφοφορίες που έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν έχει πάρει ούτε μία ψήφο!!! Και να φανταστεί κανείς, ότι κάθε νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αριθμεί περί τα 30 μέλη… Αλλά, παρ’ όλα αυτά ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ, αγνοεί τις αντιδράσεις και επιμένει να τον στηρίζει!

Από την άλλη μεριά, μπροστά σε τέτοια κατακραυγή, πολλοί θα περίμεναν να κάνει πίσω ο ίδιος ο Βουδούρης. Ούτε αυτό συμβαίνει. Αντίθετα, με γραπτή του δήλωση –προφανώς και με τη σύμφωνη γνώμη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ- δηλώνει έτοιμος να δώσει την εκλογική μάχη “για να γυρίσει σελίδα η Πελοπόννησος”.

Πως εξηγείται αυτή η επιμονή; Είναι απλό: από την πρώτη στιγμή το γράψαμε, πως το Big Boss Μπόμπολας –που έχει πολλά οικονομικά συμφέροντα στην περιφέρεια Πελοποννήσου- επιθυμεί να επανεκλεγεί οπωσδήποτε ο νυν περιφερειάρχης Τατούλης. Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ και θεωρούμενος ως βασικός του αντίπαλος, να είναι χαμένος από χέρι. Και χωρίς αμφιβολία, ο Βουδούρης είναι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου