" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΔΟΤΕΣ: Συνάντηση Σαμαροβενιζέλων - Ανα(ν)στασιάδη για το ξεπούλημα της Μεγαλόνησου


Οι εγκληματικές οργανώσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με τους πολιτικάντηδές τους ως σύγχρονους γενίτσαρους στην υπηρεσία του νεοοθωμανισμού και των διεθνών τοκογλύφων ετοιμάζονται με το νέο εκκολαπτόμενο σχέδιο επίλυσης του Κυπριακού να παραδώσουν το νησί και τα υποθαλάσσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων της κυπριακής ΑΟΖ στους Τούρκους και τους διεθνείς τοκογλύφους.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Αναστασιάδης θα συναντηθεί στην Αθήνα με τους εκπροσώπους της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για να συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις για την, κατ’ αυτούς, επίλυση του θέματος, εξελίξεις  που φαίνεται ότι έχουν προχωρήσει περισσότερο από ότι αφήνουν να διαφανεί οι Κύπριοι ιθύνοντες. Να θυμίσουμε ότι ο Αναστασιάδης ήταν υπέρμαχος και υποστηρικτής του σχεδίου Ανάν, που εάν γινόταν αποδεκτό η Κύπρος θα γινόταν λεία και προτεκτοράτο των Τούρκων και των Αγγλοαμερικανών.

Ο Αναστασιάδης θα έχει έκτακτη συνάντηση με τον Βενιζέλο και Σαμαρά, αφού πρώτα ήδη έχει συνεδριάσει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών του νησιού και έχει πάρει τις αποφάσεις του. Πριν από μερικές ημέρες βρισκόταν στην Ελλάδα και Κύπρο η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ , Victoria Nuland, η οποία προφανώς κόμισε τις τελευταίες εντολές της Ουάσιγκτον στα ανδρείκελα των Αθηνών και της Λευκωσίας. Η Nuland φρόντισε να δηλώσει στα ΜΜΕ ότι είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να επιλυθεί το Κυπριακό και έκανε αναφορά στην Κυπριακή Δημοκρατία χαρακτηρίζοντάς την «ελληνοκυπριακή κοινότητα» και όχι ως ανεξάρτητη κρατική οντότητα. Η Κυπριακή Δημοκρατία υποβαθμίστηκε σε κοινότητα και από τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν, χωρίς να υπάρξει έντονη και ουσιαστική αντίδραση από τα υπουργεία Εξωτερικών Ελλάδας και Κύπρου.
Η λύση που προτείνεται από τους Αγγλοαμερικανούς και το τσιράκι τους τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ προφανέστατα στηρίζεται στο αρχικό σχέδιο Ανάν και περιλαμβάνει δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, που σημαίνει ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων του νησιού θα υποβαθμιστεί ως κυρίαρχη πληθυσμιακή οντότητα και θα μπορεί να εκλέγεται τούρκος Πρόεδρος Δημοκρατίας. Ουσιαστικά πρόκειται για μια επανάληψη του σχεδίου Ανάν με κάποιες διορθωτικές αλλά μη ουσιαστικές για την ελληνική πλευρά ρυθμίσεις που στόχο έχουν την εξασφάλιση εν μέρει θετικού κλίματος στον Ελληνισμό του νησιού.

Η τελευταία αυτή προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού είναι αλληλένδετη με τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή, αλλά κυρίως σχετίζεται με τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της κυπριακής ΑΟΖ. Με αυτό το σχέδιο επίλυσης του Κυπριακού θα δοθούν δικαιώματα εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων της ΑΟΖ στους Τούρκους, ενώ ήδη έχουν δοθεί δικαιώματα εκμετάλλευσης στο οικόπεδο 12 της ΑΟΖ στους Αμερικανούς και Ισραηλίτες (κοινοπραξία Noble Energy και Delek).

Ο ελληνικός λαός αναρωτιέται βέβαια με ποιο δικαίωμα οι σημερινοί γενίτσαροι του νεοοθωμανισμού και του σιωνισμού στην εξουσιαστική πυραμίδα της Ελλάδας και Κύπρου, ομιλούν και διαπραγματεύονται για λογαριασμό του Ελληνισμού και εν ονόματι αυτού και παραιτούνται των απαράγραπτων ιστορικών, εθνικών και οικονομικών δικαιωμάτων του. Να θυμίσουμε στους προδότες πολιτικάντηδες της Κύπρου και της Ελλάδας αυτό που αναφώνησε ο Αυτοκράτωρ Κωνσταντίνος Παλαιολόγος: «… ουκ εμον εστιν την πολιν σοι δουναι…».

Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν αναγνωρίζουμε κανένα δικαίωμα στους Βενιζέλο, Σαμαρά και Αναστασιάδη για να διαπραγματευτούν οποιαδήποτε λύση του Κυπριακού. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν συμφωνεί ούτε αποδέχεται το δόγμα των πολιτικάντηδων «δεν διεκδικούμε τίποτε αλλά και δεν παραχωρούμε σπιθαμή των κυριαρχικών δικαιωμάτων», διότι αυτό το δόγμα μας οδήγησε στην σημερινή εθνικά υπόδουλη κατάσταση.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστεύει στο δόγμα «διεκδικούμε τα πάντα και δεν παραχωρούμε τίποτε»

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου