" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΣΑΚΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;


freesakkas1389115821

Στα κάγκελα είναι ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ με αφορμή την εξαφάνιση του Κώστα Σακκά αφού ακολουθώντας τα βήματα του Χριστόδουλου Ξηρού, δεν εμφανίστηκε ως όφειλε στο αστυνομικό τμήμα Καμινίων όπως προέβλεπαν οι περιοριστικοί όροι για την αποφυλάκισή του.

Άφαντος για δεύτερη ημέρα παραμένει ο κατηγορούμενος για συμμετοχή σε τρομοκρατικές συμμορίες και προστατευόμενος του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Σακκάς. Ακούγονται διάφορα για τους λόγους της εξαφάνισής του, όπως ότι χθες έπρεπε να πληρωθούν τα 5.000 της εγγύησης από την τελευταία φορά που είχε συλληφθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (και το «επαναστατικό ταμείο» από τις ληστείες τι το’ χουνε…), ότι πήγε… διακοπές, ότι σε λίγες ημέρες ξεκινάει η δίκη του και τόσα άλλα.

Ρωτάμε: Μήπως η εξαφάνιση του συριζαίου έχει σχέση με τις αποκαλύψεις που κάνουν -μετά τα 5 φορές ισόβια που εισέπραξαν-, οι δράστες του πενταπλού φονικού στην Κύπρο και οι οποίες τον καίνε;

Ας δούμε τι λέει ο Βούτσης για τον φυγόδικο τρομοκράτη Σακκά, πατέρας κι αυτός ενός άλλου μπουμπουκιού. Δεν μπορεί. Θα ξέρει. Εξάλλου, αν ξέρεις έναν τρομοκράτη είναι σαν να τους ξέρεις όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου