" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ: «ΔΕ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ»


1C2034FEED102CC430A8FB09A1B405E7
Ξεμπρόστιασε με το «καλημέρα» τον δήθεν «αντιμνημονιακό» ΣΥΡΙΖΑ, ο εκλεκτός του στην περιφέρεια Πελοποννήσου. Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσε στον ΒΗΜΑ FM, είπε τα εξής μνημονιακά: «Δεν μετανιώνω που ψήφισα το πρώτο μνημόνιο γιατί πιστεύω ότι χρειαζόταν ένα πρόγραμμα προσαρμογής για να αντιμετωπισθεί το έλλειμμα 24 δισ. που άφησε η ΝΔ». Στη συνέχεια, έριξε τα βέλη του στον (εμφανιζόμενο ως…) αριστεριστή Λαφαζάνη: «Και εγώ διαφωνώ με πολλά του κ. Λαφαζάνη. Ούτε εγώ ζητώ σε κανέναν να μετανιώσει όταν έλεγε ότι πρέπει να γίνουν 100.000 προσλήψεις ή να βγούμε από το ευρώ».


Λίγες ώρες αργότερα, όμως, μιλώντας στον κομματικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ “Στο Κόκκινο”, και υποκύπτοντας προφανώς σε πιέσεις να «διορθώσει» την αρχική δήλωσή του, έγινε αίφνης… αντιμνημονιακός: «Σας θυμίζω πως έχω διαγραφεί δύο φορές επειδή δεν υπέκυψα στους μνημονιακούς εκβιασμούς».

Ωστόσο, η αλήθεια πάει μπροστά και ο δήθεν «αντιμνημονιακός» ΣΥΡΙΖΑ ξεμπροστιάστηκε!



βίντεο από Δεκέμβριο 2011



ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ :  Η πλάκα θα είναι αυτοί που τον έκραζαν τότε ( επειδή φαίνονται από την φάρα την αριστερίστικη) σήμερα να τον   ...υποστηρίζουν και να τον ΨΗΦΙΣΟΥΝ !!! 
ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ και ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου