" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ


Το πόσο ψεύτες, υποκριτές και γιαλαντζί  αντιμνημονιακοί είναι οι συριζαίοι, αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά στην περίπτωση της πρότασης του συνονθυλεύματος για την υποστήριξη του βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Βουδούρης, λοιπόν, γεννημένος στην Ουγγαρία από γονείς κομμουνιστές – φυγάδες του συμμοριτοπολέμου, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 2009 με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και τον επόμενο χρόνο ήταν ένας απ’ αυτούς που ψήφισαν το αντεθνικό και αντιλαϊκό Μνημόνιο της δυστυχίας μας.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος βουλευτής είχε προπηλακιστεί σε δημόσια εκδήλωση που παρευρισκόταν, εξαιτίας της ψήφου του εκείνης, από τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στον νομό που εκλεγόταν. Αργότερα μεταπήδησε στην ΔΗΜΑΡ και τον τελευταίο καιρό φλερτάριζε ανοιχτά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

0241900001331835025
Με κάτι τέτοιους, λοιπόν, θα… καταργήσει (ή θα… σκίσει) το Μνημόνιο ο mister Tsipras. Μ’ αυτούς που μας το φόρτωσαν στην πλάτη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου