" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ



CAYENNE
Σχέδιο απόδρασης τουλάχιστον 15 αναρχοκομμουνιστών κρατουμένων, μελών της ληστοτρομοκρατικής συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», με ελικόπτερο που θα προσγειωνόταν στο προαύλιο της Α’ πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού σχεδίαζαν τα καινούργια φρούτα της κόκκινης τρομοκρατίας, που συμμετείχαν στη ληστεία στο Βελβενδό. Μάλιστα, οι αναρχοκομμουνιστές Β.Π. (Βορείων Προαστίων), είχαν συγκεντρώσει στοιχεία και πληροφορίες από ιδιωτικές εταιρείες προκειμένου να ενοικιάσουν ελικόπτερο μεγάλης χωρητικότητας, εμφανιζόμενοι ως εκπρόσωποι Ελλήνων και ξένων «επενδυτές», που τάχα ήθελαν να δουν από αέρος κάποιες περιοχές της χώρας, στις οποίες ενδιαφέρονταν να «επενδύσουν» και είχαν ενημερώσει σχετικά τους φυλακισμένους «συντρόφους» να’ χουνε το νου τους.
Δηλαδή, το ίδιο σχέδιο με το οποίο είχαν αποδράσει από τον Κορυδαλλό οι κακοποιοί Παλαιοκώστας και Αλκέτ Ριζάι, προ τετραετίας, με υπουργό Δικαιοσύνης τον νυν υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ Δένδια (που σε περίπτωση επιτυχίας της απόδρασης θα γινόταν δυο φορές ρεζίλης…). Τα χρήματα που χρειάζονταν για την ενοικίαση των ελικοπτέρων και τη μαζική απόδραση, θα τα κάλυπτε το «επαναστατικό» (ληστοτρομοκρατικό) ταμείο. Η υλοποίηση του σχεδίου ματαιώθηκε εξαιτίας των συλλήψεων στον Βελβενδό.
Τα παραπάνω στοιχεία προέκυψαν μέσα από τα πέντε usb που βρήκαν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στη γιάφκα της συμμορίας στα Τουρκοβούνια.
Και γιατί δεν έκαναν κάτι πιο… απλό; Να πουν «θέλω τη μαμά μου» και να ’ρθουν οι μαμάδες Βορείων Προαστίων με τις Πόρσε Καγιέν τους στην πύλη να τα παραλάβουν τα «παιδιά»;

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου