" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ;


Άνετα θα μπορούσε κάποιος να συμπεράνει το επίπεδο του έλληνα ψηφοφόρου ρίχνοντας μια ματιά στα παρακάτω βίντεο, όπου το διάστημα των 30 χρόνων άσκησης συγκεκριμένης πολιτικής,για έναν λογικό άνθρωπο θα λειτουργούσε διδακτικά: ώστε όχι απλά να μην επαναλάβει τα ίδια ΛΑΘΗ, αλλά να εξοβελίσει στο πυρ το εξώτερο ΟΛΟΥΣ τους αυτοχαρακτηριζόμενους "ΣΩΤΗΡΕΣ" της ελλαδικής πολιτικής Παρ' όλα αυτά λειτουργεί σα να μην πέρασε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ από εκείνη την ΑΠΟΦΡΑΔΑ για το ΈΘΝΟΣ ημέρα της εκλογής του ΠΑΣΟΚ και του κύριου εκφραστή του παπανδρεϊσμού στην εξουσία... 
Χωρίς να θέλω να δώσω ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ άφεση αμαρτιών στον χώρο της δεξιάς (;!!!) πολιτικής, δηλ. της Ν.Δ. παρά μόνον λειτουργώντας ως συγκριτικό μέγεθος που αποδεικνύει την ΑΜΕΤΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ του έλληνα ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ, ο οποίος τόσο εύκολα (!!!) πέφτει στις ΠΑΓΙΔΕΣ του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΥ !!! 
Μια παρόμοια ΠΑΓΙΔΑ στήνεται σήμερα με την ΠΡΟΩΘΗΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ και του προετοιμασμένου από 20ετίας αμερικανοκουμουνιστή, νεοταξίτη Τσίπρα, με σκοπό τον τελειωτικό ΑΦΑΝΙΣΜΟ της χώρας μας !!!  

Δείτε προσεκτικά τα στατιστικά μεγέθη που παρουσιάζονται στο πρώτο βίντεο, αλλά και την προφητική δήλωση του Γ.Ράλλη το βράδυ των εκλογών του 1981 και μετά παρατηρείστε τι λένε οι έλληνες  ψηφοφόροι 30 χρόνια αργότερα, το βράδυ των εκλογών τον Οκτώβριο του 2009 !











Και τώρα αναρωτιέμαι: όλοι αυτοί που είναι σήμερα; Τι γνώμη έχουν για τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ με το ...Διεθνές κύρος; ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ !!!
 Α, ναι ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ πως σήμερα θα είναι ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ του ΤΣΙΠΡΑ... 
Για κοιτάξτε τον, προ 20ετίας, τι ωραία που μας τον ετοίμαζαν για ..."σερβίρισμα" !!!



ΑΧ ! ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ !!! 
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΣΟΥ; 
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ; 
Ποιός λαός; Ποιός πολίτης; Ποιός Έλλην; 
Αναρωτιέμαι...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου