" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Θράκη : Ρύθμιση Ρουπακιώτη αφήνει «παράθυρο» νομιμοποίησης σε "τουρκικές οργανώσεις"


Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτης  ενδεδυμένος προφανώς τον μανδύα του δημοκράτη πολυπολιτισμικού, ενέταξε άσχετη ρύθμιση με την οποία παραχωρεί το δικαίωμα παρέμβασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σε υποθέσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης οι οποίες έχουν σχέση με την μη αναγνώριση αντεθνικών σωματείων, συλλόγων και άλλων ομάδων που στηρίζονται πολιτικά και -κυρίως- οικονομικά από κέντρα του εξωτερικού και ως σκοπό ύπαρξης έχουν την δημιουργία προβλημάτων στο εσωτερικό της Ελλάδας.
Μετά τις γνωστές ανιστόρητες και γελοίες δηλώσεις του Αθανασιάδη (ΣΥΡΙΖΑ), ήρθε και ο κ. Ρουπακιώτης για να στηρίξει τις πολιτικές της Άγκυρας (και όχι μόνο), μέσα από τις οποίες γίνονται χρόνιες προσπάθειες δημιουργίας εθνικής μειονότητας (στην Θράκη, το Aνατολικό Αιγαίο και αλλού) αμφισβητούνται εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

Το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου