" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Τελικά, ο μεγάλος σύμμαχος της Τουρκίας είναι ο... ΣΥΡΙΖΑ!



Με δηλώσεις, που αν δεν ξεπερνούν είναι ισότιμες εκείνων που προωθεί το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, οι Γκρίζοι Λύκοι (γνωστά φασιστοειδή, εθνικιστές και πληρωμένοι δολοφόνοι), ο Νάσος Θεοδωρίδης -εξέχων στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ- στηρίζει την διαίρεση του Αιγαίου και άλλα πολλά, σε ένα ντελίριο νεοπατριωτισμού, το οποίο κατά περιόδους εμφανίζεται στις τάξεις του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα.

Φυσικά, οι θέσεις αυτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τωρινές, αφού έχει αποδείξει πολλάκις και ποικιλοτρόπως τις πολύ καλές σχέσεις του με τα εντός Ελλάδος φερέφωνα του τουρκισμού που όλως παραδόξως κυκλοφορούν ελεύθεροι (και πλούσιοι) στην Θράκη.

Τι είπε, λοιπόν, ο Νάσος Θεοδωρίδης;
Όπως πληφορούμαστε από το πολύ καλό truthteam, ο κύριος αυτός είτε επιδιώκει να γίνει υπουργός στην Τουρκία, είτε εργάζεται απρόσκοπτα για την προώθηση των συμφερόντων της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας, ενώ είναι προφανές -σύμφωνα πάντα με τις γραπτές του δηλώσεις- πως γι αυτόν η Ελλάδα έχει μία "ελαστική μορφή", η οποία μπορεί πολύ εύκολα να σμικρύνει και, φυσικά, να απωλέσει η χώρα ηπειρωτικές και θαλάσσιες περιοχές. Όλα αυτά -και άλλα πολλά- στα πλαίσια του πολυπολιτισμού, της ειρήνης και της φιλίας μεταξύ των λαών, καθώς και υπέρ του δικαίου εκείνου που δεν αναγνωρίζει ούτε διεθνείς συνθήκες εάν δεν τον εξυπηρετούν...

Με απλά λόγια, αυτή είναι η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ, η συγκεκαλυμένη, η οποία προφανώς θα "αναδειχθεί" αμέσως μόλις καταλάβει την εξουσία το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.
Απολαύστε, λοιπόν, τα όσα ο κ. Νάσος Θεοδωρίδης πιστεύει...
Ούτε Τούρκος στρατηγός δεν θα έγραφε τέτοια πράγματα.  
Διαβάστε όσα γράφει ο κ. Νάσος Θεοδωρίδης και κρατηθείτε:
1. Τα Ίμια λέγονται Καρντάκ (η τούρκικη ονομασία τους) και ανήκουν στην Τουρκία γιατί είναι πιο κοντά στην Τουρκία παρά στην Κάλυμνο!
2. Παράλογη αξίωση τα 12 μίλια αιγιαλίτιδας ζώνης από την πλευρά της Ελλάδας. (Με λίγα λόγια να χωρίσουμε το Αιγαίο στα δύο με την Τουρκία ή να το αφήσουμε στα ψάρια του όπου και ανήκει όπως λέει το σύνθημα των συντρόφων του).


3. Ξανακρατηθείτε: Την κρίση στα Ίμια προκάλεσε η Ελλάδα η οποία ήθελε να μετατρέψει την διεθνή θάλασσα του Αιγαίου σε Ελληνική λίμνη.

 


Οι τρεις ήρωές μας κ. Τσίπρα, ο Αντιπλοίαρχος Καραθανάσης Χριστόδουλος, ο Αντιπλοίαρχος Βλαχάκος Παναγιώτης και ο Σημαιοφόρος Γιαλοψός Έκτωρ, δεν έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα για να θέλει να παραδώσει το μισό Αιγαίο και τα Ίμια λίγα χρόνια μετά ένα στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στους Τούρκους.
Το εθνικό συναίσθημα των Ελλήνων κ. Τσίπρα έχει πληγωθεί πολλές φορές από τις αντεθνικές δηλώσεις στελεχών των χαοτικών συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ. Διαγράψτε άμεσα τον κ. Θεοδωρίδη ή θα είστε απόλυτα συνυπεύθυνος. 


Στο ίδιο μήκος κύματος -πως θα μπορούσε άλλωστε να συμβαίνει αλλιώς- σε πρόσφατες δηλώσεις στον τοπικό Τύπο, ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Αιχάν Καραγιουσούφ προτείνει τη συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου στο Αιγαίο από την Ελλάδα και την Τουρκία, χαρακτηρίζοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτήν την εξέλιξη ως πράξη… αντίστασης εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής που εκμεταλλεύονται όλα αυτά τα χρόνια κυρίως την Ελλάδα...!
Όπως είπε :
«Από τη στιγμή που η Ελλάδα αδυνατεί να αξιοποιήσει τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου, θα μπορούσε να έρθει σε συνεργασία, έτσι ώστε να μπορεί να έχει δικαιώματα και στην Προποντίδα και μέσα στην Τουρκία. Θα μπορούσε να γίνει μια κοινοπραξία Ελλάδας-Τουρκίας(!)

Όσο για τον κ. Νάσο Θεοδωρίδη, ίσως ο κ. Ερντογάν θα πρέπει να σκεφθεί πολύ σοβαρά να τον προσλάβει -τουλάχιστον- ως κυβερνητικό εκπρόσωπο ή εκπρόσωπο τύπου του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών. Είναι κρίμα, τέτοιο ταλέντο και τόσος φιλοτουρκισμός να πηγαίνουν χαμένα...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου