" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ !

382233_215910645200405_991756483_n

Ξύλο και καρεκλιές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ!

Καταγγελίες για αδιαφανείς διαδικασίες ενόψει του συνεδρίου

Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκαν σε γραμματείας Νομαρχιακών Επιτροπών   

Ο Γρηγόρης Φελώνης αποκάλεσε τους Μιχάλη Καρχιμάκη και Γιώργο Παναγιωτακόπουλο “αλήτες” Παρενέβη ο Γιάννης Σουλαδάκης και ηρέμησαν τα πνεύματα.

Στα χέρια ήρθαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ σήμερα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος με αφορμή τις ενστάσεις που υπάρχουν για την πορεία του κόμματος προς το Συνέδριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κορυφαία στελέχη μέλη της ΚΟΕΣ και συγκεκριμένα οι: Πάρις Κουκουλόπουλος, Κώστας Πανταζής και Γρηγόρης Φελώνης και ιδίως ο τελευταίος, επιτέθηκαν αρχικά φραστικά στους γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών Πειραιά και Β1 κ. Αξαρλή και Σωτηρόπουλο επειδή υποστήριζαν ότι δρομολογούνται αδιαφανείς διαδικασίες ενόψει της Κυριακής οπότε θα στηθούν οι εσωκομματικές κάλπες για την ανάδειξη περίπου 2.000 συνέδρων.

Όταν μάλιστα ο κ.Φελώνης αποκάλεσε τον Μιχάλη Καρχιμάκη και τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο “αλήτες” τα πνεύματα άναψαν για τα καλά και σύμφωνα με μαρτυρίες αντηλλάγησαν καρεκλιές ακόμη και μπουνιές!!!

Παρενέβη ωστόσο ο γραμματέας της νεοσυσταθείσας ΕΚΑΠ (Επιτροπή Τήρησης Καταστατικού και Πιστοποίησης) Γιάννης Σουλαδάκης και το “θερμό επεισόδιο” έληξε.

Να σημειωθεί ότι οι κ. Αξαρλής και Σωτηρόπουλος ήταν μεταξύ των 75 στελεχών που είχαν υπογράψει το κείμενο του Μιχάλη Καρχιμάκη.

Τις διαδικασίες παρακολουθούν πάντως από κοντά και οι συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η πρωτοβουλία των 10 πρώην βουλευτών και υπουργών υπό τον Μιχάλη Καρχιμάκη θα παρουσιάσει κείμενο θέσεων ενόψει του Συνεδρίου, ενώ η κίνηση των “υφυπουργών” λέγεται ότι δεν θα προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση αλλά θα εκφραστεί συντεταγμένα στο Συνέδριο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου