" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Ὁ Δαυΐδ Ἀαρών(βιτς) τοῦ BBC, ζητᾶ νά δολοφονηθῇ ὁ Τράμπ

 

Ο παρουσιαστής του BBC David Aaronovitch ζήτησε τη «δολοφονία» του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter).
( φωτό) Ο Ααρόνοβιτς διέγραψε αργότερα το μήνυμά του μετά από αντιδράσεις, υποστηρίζοντας ότι ήταν «σάτυρα». 

Ο Ααρόνοβιτς, η φωνή πίσω από το πρόγραμμα «The Briefing Room» του βρετανικού κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, ανάρτησε τη Δευτέρα στο Twitter: 

«Αν ήμουν ο Μπάιντεν θα βιαζόμουν και θα δολοφονούσα τον Τραμπ βασισμένος στο ότι αποτελεί απειλή για την ασφάλεια της Αμερικής.».

Η ανάρτηση συνοδευόταν από την ετικέτα  #SCOTUS, υποδεικνύοντας ότι το σχόλιο προκλήθηκε από την ειβεβαίωση από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ( εχθές Δευτέρα) ότι οι πρώην πρόεδροι έχουν «απόλυτη ασυλία» από τη δίωξη για τις επίσημες ενέργειές τους.

Ο Ααρόνοβιτς αναγκάστηκε να διαγράψει την ανάρτηση μετά από μια διαδικτυακή αντίδραση και ισχυρίστηκε σε επόμενο μήνυμα ότι είχε κατηγορηθεί για υποκίνηση βίας από «μία στοίβα ακροδεξιά μηνύματα ». Ο παρουσιαστής επέμεινε ότι το tweet του ήταν «σαφώς σάτιρα»

Τη Δευτέρα, το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ αποφάσισε ότι «σύμφωνα με το σύστημα των χωριστών εξουσιών μας, ο Πρόεδρος δεν μπορεί να διωχθεί για την άσκηση των βασικών συνταγματικών του εξουσιών και δικαιούται τουλάχιστον εικαζόμενη ασυλία από δίωξη για τις επίσημες πράξεις του».

Σε συνέντευξή του στο Fox News Digital, ο Τραμπ υποστήριξε την ετυμηγορία για την προεδρική ασυλία ως «μεγάλη νίκη για το Σύνταγμά μας και για τη δημοκρατία».   

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν επιτέθηκε στην απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, προτρέποντας τους πολίτες να «διαφωνήσουν» κατά της ετυμηγορίας.

Ο Τραμπ έχει επανειλημμένα χαρακτηρίσει τη δίωξή του με πολιτικά κίνητρα, περιγράφοντάς την ως «κυνήγι μαγισσών» που ξεκίνησε από τον Μπάιντεν και την κυβέρνησή του.

Ἀπό : swentrsite

Τί νά περιμένη κανείς ἀπό ἕναν καί Δαυΐδ καί Ἀαρών πού ἀνήκει στήν κατηγορία τοῦ 33% ; 

Ἡ Καμπαλαρία τρέμει...


Ο Ααρόνοβιτς είναι γιος του κομμουνιστή διανοούμενου και οικονομολόγου Σαμ Ααρόνοβιτς και αδελφός του ηθοποιού Όουεν Ααρόνοβιτς και του συγγραφέα και σεναριογράφου Μπεν Ααρόνοβιτς . Οι γονείς του ήταν άθεοι των οποίων «η πίστη ήταν ο μαρξισμός », σύμφωνα με τον Ααρόνοβιτς, και είναι εθνοτικά μισός Εβραίος και μισός Ιρλανδός. Έχει γράψει ότι ανατράφηκε «για να αντιδρά στον πλούτο με πουριτανική ξινίλα»...
...για την εισβολή στο Ιράκ το 2003 και ότι «υποστηρίζει τη στρατιωτική δράση»... 2013,  ο Aaronovitch είχε υποστηρίξει σθεναρά τις εκστρατείες βομβαρδισμών κατά του Ιράκ, της Λιβύης και της Συρίας... ο Ααρόνοβιτς ήταν ένα από τα 200 δημόσια πρόσωπα που υπέγραψαν μια επιστολή στον Guardian που εξέφραζε την ελπίδα ότι η Σκωτία θα ψήφιζε υπέρ της παραμονής της στο Ηνωμένο Βασίλειο...Το 2016, ενέκρινε τη συνέχιση της ένταξης του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση .. Παραμένει ισχυρός υποστηρικτής του πρώην πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ 
( ἐδῶ

 ...ανατράφηκε «για να αντιδρά στον πλούτο με πουριτανική ξινίλα»... Λέει ὁ Δαυΐδ Ἀαρών( βιτς) ἀποδεικνύοντας ἄν μή τί ἄλλο ὅτι ἀνήκει ἀπολύτως σ᾿ἐκείνη τήν κατηγορία τοῦ 33% κι᾿ἄς μήν ζεῖ στό Ἀμέρικα. Βλέπεις δέν εἶχε κι᾿ἀπό ποῦ νά πάρῃ τήν "ἐξυνάδα"  : Οι γονείς του ήταν άθεοι των οποίων «η πίστη ήταν ο μαρξισμός » 

Ἐπίσης ὡς καλός ἐβραῖος ὑποκρίνεται πώς εἶναι "μισός Ἰρλανδός". Ἀλλά ΔΕΝ εἶναι. Εἶναι ὁλοκληρωτικά καί ἀπόλυτα ἑβραῖος καί δέν κρύβεται... "Υπήρξε επίσης αρθρογράφος στο The Jewish Chronicle"

Ὅσο γιά τά ὑπόλοιπα δέν ἔχει ποῦ νά κρύψῃ τήν πίστιν του στήν ἀτζέντα ΝΤΠ.

Καί πολύ ἀσχοληθήκαμε μέ ᾿δαὐτον. Ἔτσι ἔγινε ΚΑΙ αὐτός ...διἀσημος ! 


Ἡ Πελασγική 

2 σχόλια:

  1. Αυτο το τρωκτικο το θυμαμαι απο τοτε που βασταγε τα μποσικα απ' την ανατολικη μερια του Ατλαντικου οταν οι αλλοι εβραιοι της δυτικης μεριας εσπρωχναν τον ηλιθιο Μπους τον νεωτερο να επιτεθει στον Σανταμ.
    Συγκοινωνουντα δοχεια ΟΛΟΙ οι εβραιοι της διασπορας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί, ὁ κατά τ᾿ἄλλα μεγαλωμένος μέ τά "μαρξιστικά ἰδεώδη" δέν ὑπῆρξε πόλεμος πού νά ἔκανε ἡ ἀμερικανο ἐβραϊκή συμμορία τῶν νεοκόνς ἀντἀμα μέ τούς Κίμβρους καί νά μήν ἦταν μαζύ τους ἀναφανδόν. Ὁ "ἰδεαλιστής κομμουνιστής" !
      Γι᾿αὐτό τοῦ κάθεται ἄσχημα ὁ Τράμπ.

      Τόσο ὑποκριτές !!! ( Ὁ Δαυΐδ Ἀαρών καί ἡ φάρα του...)

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή