" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Κῦττα νά ᾿δῆς οἱ Τοῦρκοι !


 Οι αρχές του τουρκικού αεροδρομίου φέρεται να αρνούνται να ανεφοδιάσουν ισραηλινό αεροπλάνο μετά από αναγκαστική προσγείωση

Αναγκαστική προσγείωση στην Αττάλεια της Τουρκίας πραγματοποίησε ισραηλινό αεροσκάφος της El Al που αναχώρησε από τη Βαρσοβία της Πολωνίας, λόγω ιατρικού προβλήματος σε επιβάτη.

Το αεροπλάνο χρειάστηκε να ανεφοδιαστεί με καύσιμα για να συνεχίσει το ταξίδι του προς το Ισραήλ.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές του τουρκικού αεροδρομίου αρνήθηκαν να ανεφοδιάσουν το αεροπλάνο με καύσιμα.

Το περιστατικό φέρεται να ανάγκασε το τζετ να πετάξει στην Ελλάδα για ανεφοδιασμό.


«Η El Al επιβεβαιώνει: τούρκοι εργαζόμενοι αρνήθηκαν να ανεφοδιάσουν το αεροπλάνο της εταιρείας που προσγειώθηκε στην Αττάλεια της Τουρκίας αφού ένας από τους επιβάτες είχε ένα ιατρικό περιστατικό. Το αεροπλάνο έχει πλέον απογειωθεί για τη Ρόδο, όπου θα ανεφοδιαστεί με καύσιμα πριν απογειωθεί στο Ισραήλ», αναφέρουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Όλες οι ειδήσεις του Ισραήλ αναφέρουν:

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας αξιωματούχος του τοπικού αεροδρομίου υπεύθυνος για τον ανεφοδιασμό με καύσιμα ζήτησε γραπτή άδεια για να προβεί στην διαδικασία. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν επετράπη η αποβίβαση των επιβατών και πέρασαν ώρες στο αεροπλάνο.

Διπλωματικοί αξιωματούχοι στο Ισραήλ δήλωσαν ότι βρίσκονταν σε επαφή με Τούρκους αξιωματούχους, οι οποίοι φέρεται να μην είχαν αντίρρηση για την παροχή καυσίμων, αλλά προφανώς, μια κακή επικοινωνία συνέχισε να εμποδίζει την πραγματοποίησή της [παροχής καυσίμων].

Στις συνομιλίες με ανώτερους Τούρκους αξιωματούχους φέρεται να συμμετείχε η Πρέσβης του Ισραήλ στην Τουρκία Ιρίτ Λίλιαν.

Τελικά, ο άρρωστος επιβάτης οδηγήθηκε από το αεροπλάνο και μεταφέρθηκε σε τουρκικό νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του και συνοδευόταν από προξενικό υπάλληλο.

Από το The Jerusalem Post :

Εκπρόσωπος της El Al ανακοίνωσε ότι «μετά το ιατρικό περιστατικό που συνέβη στην πτήση LY5102 από τη Βαρσοβία προς το Τελ Αβίβ και την προσγείωση του αεροπλάνου στην Αττάλεια, ο επιβάτης παραπέμφθηκε για επείγουσα ιατρική περίθαλψη».

«Το πλήρωμα πτήσης προετοιμάστηκε για μια νέα απογείωση στο Τελ Αβίβ, αλλά ντόπιοι εργαζόμενοι αρνήθηκαν να ανεφοδιάσουν το αεροπλάνο, παρόλο που επρόκειτο για ιατρική περίπτωση. Το αεροπλάνο απογειώθηκε για τη Ρόδο, όπου θα ανεφοδιαστεί με καύσιμα πριν απογειωθεί στο Ισραήλ».

Το KAN (δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Ισραήλ)  ανέφερε ότι το αεροπλάνο είχε αρχικά λάβει άδεια ανεφοδιασμού με καύσιμα στο αεροδρόμιο της Αττάλειας, αλλά τα τουρκικά πολιτικά κόμματα καθυστέρησαν αυτή την απόφαση με την αιτιολογία ότι απαιτούνταν άδειες για ανεφοδιασμό.

Ἀπό : 100percentfedup.com

Εὐτυχῶς πού ὑπάρχει ἡ Ἑλλάδα καί βοηθᾶ μέ τό παραπάνω τό ... παρεξηγημένο Ἰσραήλ. Ὅ, τι ἀρνοῦνται οἱ Τοῦρκοι ( ναί, οἱ Τοῦρκοι παρακαλῶ ) ἐρχόμαστε ἐμεῖς νά τό παρέχουμε μέ τήν πρώτη ! Ἄμεσα !!! 

Ἐν τάξει, δέν χρειάζεται νά τό συνεχίσουμε. Ὁ νοών νοείτω. Τί πρᾶγμα κι᾿αὐτό ἐδῶ καί 50 χρόνια ΠΑΝΤΑ στήν λάθος πλευρά τῆς Ἱστορίας !!! 


Ἡ Πελασγική 

2 σχόλια:

  1. Λαθος.
    Εμεις παντα στην ΛΟΑΤΚΙ πλευρα της ιστοριας, δλδ στα 4σερα , πλυμενοι και καθαροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή