" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Γαλλία 7 Ἰουλίου 2024 : Ἡ Μεγάλη Συνωμοσία


 Η ανατροπή στην Γαλλία ήταν πρωτοφανούς διάστασης…

Η Le Pen και η Εθνική Συσπείρωση στον πρώτο γύρο είχαν λάβει 33% και στον δεύτερο γύρο υποχώρησαν στο 24,7% στην 3η θέση, με τους Αριστερούς να κυριαρχούν με 31% και ο Macron να έρχεται δεύτερος με 28,7% ενώ στον πρώτο γύρο ήταν υπό διάλυση…

Ως αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου, καμία πολιτική δύναμη δεν έλαβε την απόλυτη πλειοψηφία.

Στον πρώτο γύρο, η Εθνική Συσπείρωση, μαζί με τους συμμάχους της από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, έλαβε το 33,15% των ψήφων, το αριστερό μπλοκ έλαβε 27,99%, ο συνασπισμός του Macron ήρθε τρίτος, κερδίζοντας 20,04%.

Τι πραγματικά συνέβη;

Για να αποτρέψουν την έλευση της ακροδεξιάς στην εξουσία, ο Macron και η Αριστερά άρχισαν να ανακαλούν υποψηφίους που κατέλαβαν την τρίτη θέση στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Υποτίθεται ότι κατά τη διάρκεια των «μονομαχιών» του δεύτερου γύρου, όπου οι εκπρόσωποι του κόμματος της Le Pen θα παλέψουν με υποψηφίους για τη θέση ενός βουλευτή από τον συνασπισμό του Macron ή την αριστερά, η Εθνική Συσπείρωση θα είχε λιγότερες πιθανότητες να κερδίσει.

Συνολικά 224 υποψήφιοι απέσυραν την υποψηφιότητά τους.

...........

Συνομωσία εναντίον των ψηφοφόρων – Τι πραγματικά συνέβη στην Γαλλία;

Ο δεύτερος γύρος των πρόωρων βουλευτικών εκλογών το έδειξε σε όλο του το μεγαλείο και το εύρος του…

Ο Macron και οι Αριστεροί έκαναν ότι μπορούσαν για να ανακόψουν την μεγαλειώδη νίκη της Le Pen.

Οι Αριστεροί έχουν ένα οικονομικό πρόγραμμα χάους… αλλά ελλείψει πλειοψηφίας είναι αδύνατο να κυβερνήσουν μόνοι τους.

Οι φιλοκυβερνητικές δομές και οι εξουσιοδοτημένοι από αυτούς πολιτικοί συνωμότησαν με τους αριστερούς.

Φυσικά, κανείς δεν θα το ονομάσει ποτέ αυτό πολιτικό εμπόριο. Αυτό αναφέρεται στο γλωσσάρι του γαλλικού κατεστημένου ως «αποτροπή της ακροδεξιάς».

Εδώ χρειάζεται μια διευκρίνιση.

Οι βουλευτικές εκλογές δεν ρυθμίζονται από τους κανόνες του Συντάγματος, αλλά από τους εκλογικούς νόμους.

Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι τρεις υποψήφιοι προκρίνονται στον δεύτερο γύρο εάν λάβουν πάνω από 12,5% των ψήφων. Από τις 577 εκλογικές περιφέρειες, ως αποτέλεσμα της αδιαμφισβήτητης ηγεσίας των υποψηφίων της δεξιάς Εθνικής Συσπείρωσης, εκπρόσωποι συστημικών κομμάτων ήρθαν δεύτεροι και τρίτοι σε περισσότερες από τις μισές από αυτές.

Ως προς τον ένα ή τον άλλο βαθμό, ήθελαν να μπουν σε διαπραγματεύσεις με τις αρχές.

Αυτό έκαναν σε μια εβδομάδα.

Η ψηφοφορία, όταν δηλαδή οι ψηφοφόροι πηγαίνουν στις κάλπες και ψηφίζουν, σε αυτή τη διαμόρφωση δεν είχε πλέον κανένα νόημα.

Όλα αποφασίστηκαν μεταξύ του Macron και της συμμαχίας των αριστερών δυνάμεων.

Ολόκληρη αυτή η συνομωσία δεν απαιτούσε την έκφραση της λαϊκής βούλησης, αλλά τη διατήρηση του συστήματος ολιγαρχικής εξουσίας που υπάρχει στη Γαλλία.


Ο Jean-Luc Mélenchon, τον οποίο στα μέσα Ιουνίου ο Emmanuel Macron αποκαλούσε πρακτικά «πανούκλα, την κύρια απειλή για τη δημοκρατία» και η πολιτική ένωση «Ατίθαση Γαλλία» ήταν ένας κύβος αντισημιτισμού, λαϊκισμού και εξτρεμισμού, προχώρησαν σε διαπραγματεύσεις.

Οι σοσιαλιστές έκαναν ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Και εκείνα τα αξιολύπητα απομεινάρια του Ρεπουμπλικανικού κόμματος (πρώην Γκωλιστές) επίσης συμμετείχαν.

Όσον αφορά τη διατήρηση της εξουσίας όχι μόνο τα επόμενα τρία χρόνια της θητείας του Macron, αλλά και για τη μελλοντική διαδοχή το σκηνικό δεν αλλάζει….

Ενώ η προηγούμενη ομάδα ελίτ παραμένει στην εξουσία, έχουν τον προϋπολογισμό και τους κολοσσιαίους διοικητικούς πόρους στα χέρια τους.

Από εκεί θα έρθουν νέα ευχάριστα ραντεβού για όσους πρόδωσαν τα συμφέροντα των δικών τους ψηφοφόρων και θα υπάρχει επίσης η ευκαιρία να τοποθετηθούν ακτιβιστές σε διάφορες θερμές θέσεις στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Macron έχει κινητοποιήσει όλες τις δυνατότητες που έχει στη διάθεσή του.

Όσοι κατέχουν τους οικονομικούς μοχλούς της Γαλλίας κατάλαβαν πολύ καλά ότι ο Jordan Bardella, αν δινόταν η ευκαιρία στους Γάλλους να ψηφίσουν ελέυθερα, θα έπαιρνε τη θέση του πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχει επίσης καμία αμφιβολία ότι και οι «Βρυξέλλες» γνώριζαν τη συνωμοσία μεταξύ του Macron και των «πολιτικών του αντιπάλων» που γινόταν μπροστά στα μάτια των Γάλλων.

Η τελευταία λέξη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει αυτό που συνέβη στις 7 Ιουλίου στη Γαλλία είναι ότι διεξήχθησαν όχι «εκλογές» αλλά συνομωσία.

Γιατί οι εκλογές προϋποθέτουν την ελευθερία να ψηφίζεις όπως εσύ θεωρείς απαραίτητο και σωστό.

Οι Γάλλοι, εξέλεξαν αυτούς που τους αξίζουν.

Όσο για την τύχη της ίδιας της Γαλλίας, με τέτοιους πολιτικούς και αυτούς που τους εξέλεξαν, είναι πρακτικά δεδομένο.

Ένα χρονικό της δολοφονίας μιας χώρας που όλοι γνώριζαν εκ των προτέρων, αλλά κανείς δεν ήθελε να αποτρέψει αυτόν τον φόνο ή τουλάχιστον να τον σταματήσει.

www.bankingnews.gr

Νά προσθέσω πώς δούλεψε πολύ καλά ἐπίσης καί τό Russiagate


«Ο Πούτιν υποστήριξε τη Λεπέν»: Το Russiagate έρχεται στη Γαλλία 

Αν νομίζατε ότι το δυτικό κατεστημένο τελείωσε μεταθέτοντας την ευθύνη για το δικό του φιάσκο, ξανασκεφτείτε το..

Αυτή τη φορά είναι η σειρά της Γαλλίας. Με την ακροδεξιά/δεξιά-λαϊκιστική Εθνική Συσπείρωση (RN) υπό τη Μαρίν Λεπέν και τον Τζόρνταν Μπαρντέλα να πετυχαίνει στις κάλπες όσο ποτέ άλλοτε, τα γαλλικά και άλλα δυτικά συστημικά μέσα ενημέρωσης σερβίρουν το ίδιο παλιό πιάτο τρομοκρατίας και, το πιο σημαντικό, μετατόπιση ευθυνών.

Το Russiagate ,  ή πραγματικά το Russia Rage (όπως στο Road Rage), και τα πολλά του αντίγραφα, ήταν μαζί μας από τότε που η Χίλαρι Κλίντον και η λατρεία της δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι έχασε τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016... 

Με την πιο  δυνατή μορφή του Russia Rage, η Washington Post, βασιζόμενη αδιαμφισβήτητα στις γαλλικές υπηρεσίες πληροφοριών και, φυσικά, σε ανώνυμες «πηγές», χαρτογραφεί ένα ολόκληρο «οικοσύστημα» εκστρατειών ρωσικής επιρροής που στοχεύουν, όπως υποστηρίζει, τις γαλλικές εκλογές καθώς και τους Ολυμπιακούς Αγώνες...

Ὁλόκληρο τό θέμα στό : swentr.site

Ἀλλά ἀπό ποιούς ζητᾶ κανείς νά σκεφτοῦν, ἀναλύσουν, ᾿δοῦν τό θέμα στό πραγματικό του βάθος ; Ἁπλῶς χειραγωγοῦνται ἀπολύτως καί μέ κλειστά μάτια,ἄδειο κεφάλι χορεύουν ὅπως τούς βαρᾶ τό  ταμπουρίνο τῆς Καμπαλαρίας καί τό χειρότερο ἀπ᾿ὅλα πού προσπαθοῦν νά κάνουν ὅσους μποροῦν περισσοτέρους νά χορέψουν τόν ἴδιο ῥυθμό. Νά τούς ἄφηναν τοὐλάχιστον νά διαλέξουν μόνοι τους, τόν χορό πού θέλουν. Ἀλλά αὐτός εἶναι ὁ ...ῥόλος τους. 

Δύο χρόνια πρίν,συγκεκριμένα τόν Ἰούνιο τοῦ 2022 διαβάζουμε ἀπό τούς " times of israel " ἕνα θέμα πού ὑπογράφει ὁ ῥαββῖνος Dov Maimon, μέ τίτλο : 

« Η άνοδος των γαλλικών αντισυστημικών κομμάτων: Επιπτώσεις για τον Ευρωπαϊκό Εβραϊσμό» 

Τα ακραία κόμματα που πλαισιώνουν τώρα το κόμμα του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν διαφωνούν σχεδόν σε όλα, αλλά είναι και τα δύο θυμωμένα – και κανένα από τα δύο δεν είναι καλό για τους Εβραίους

..............Για να είμαστε πιο ακριβείς, η δεξιά και η αριστερά έχουν διαφορετικές μυρωδιές σε σχέση με τους Εβραίους. η ακροδεξιά βρωμάει νεοναζιστικό αντισημιτισμό, ενώ η άκρα αριστερά μυρίζει μαρξιστικό-ισλαμιστικό αντισημιτισμό. (  Προσέξτε τά ρήματα πού χρησιμοποιεῖ : γιά τήν ἀκροδεξιά ΒΡΩΜΑΕΙ, γιά τήν ἀριστερά  ΜΥΡΙΖΕΙ. Καταλάβατε...) Υπάρχουν και άλλες διαφορές: για ιστορικούς λόγους, ο αντισημιτισμός της δεξιάς κρύβεται καλύτερα από εκείνον της αριστεράς, που ασύστολα ντύνεται με αντικαπιταλιστικό, αντιαποικιστικό ένδυμα. Στο κάτω μέρος , το μίσος για τους Εβραίους και το μίσος για το Ισραήλ είναι πιο εμφανές στα αριστερά παρά στα δεξιά. 

.... Η δεξιά θέλει την επιστροφή στην κοσμική-χριστιανική ταυτότητα της παλιάς Γαλλίας, ενώ η αριστερά φιλοδοξεί να οικοδομήσει μια νέα Γαλλία που θα χαρακτηρίζεται από πολυπολιτισμικότητα, ανοιχτά σύνορα στην εκτός Ευρώπης μετανάστευση, ένα αξιοσέβαστο μέρος για τον ισλαμικό πολιτισμό και μειωμένο εθνικισμό

Η άκρα αριστερά επινόησε τον όρο «κρεολισμός» για να αναφερθεί στο νέο κοινωνικό έργο –που βασίζεται στην ανάμειξη φυλών και πολιτισμών μεταξύ του ιθαγενούς γαλλικού πληθυσμού και των απογόνων των μεταναστών των τελευταίων δεκαετιών– οραματίζονται ένα νέο γαλλικό DNA που θα αποτρέψει τούς κοινωνικούς διαχωρισμούς που έχουν ακινητοποιήσει τη Γαλλία τις τελευταίες δεκαετίες...

Καί τό τί ἐπιδιώκουν γιά τήν Εὐρώπη οἱ ἑβραῖοι εἶναι καταφανές, πολλά χρόνια τώρα ! 


Γράφει μεταξύ ἄλλων, πού ἄν θέλετε να καταλάβετε τί ἀποδεικνύουν θά τό διαβάσετε στά ὅσα ἀπαντοῦν οἱ σχολιαστές στήν ἀνάρτησιν τοῦ συγκεκριμένου ἑβραίου ῥαββίνου, ἐκ Γαλλίας, πού ἔκανε μερικές ἡμέρες πρό τῶν σημαντικότατων ἐκλογῶν τῆς 7ης Ἰουλίου, στό " Χ  " , καί πού ἀνακάλυψαν οἱ δηλωμένοι καί ἀδήλωτοι, ἀλλά καί οἱ κρυπτο-εχθροί τῶν ἐθνικιστῶν, καί τήν περιφέρουν ὡς "ἱερή ἀποκάλυψιν" μέ τελετουργικό τρόπο : 

« Ἡ Ἐθνική Συσπείρωση θά εἶναι μέ τό μέρος τῶν ἑβραίων καί τοῦ Ἰσραήλ τοὐλάχιστον μέχρι τό 2027. » 

Καί γιατί τό εἶπε αὐτό ; Ἐπεί δή μετά τήν ἐπίθεσιν τῆς Χαμάς ἡ Λέ Πέν πῆρε τό μέρος τοῦ Ἰσραήλ. Διότι μία αἰτιολογία ἦταν πώς ὅ,τι συνέβη στούς Ἰσραηλινούς μπορεῖ νά συμβῇ καί στήν Γαλλία ὅπου οἱ ἰσλαμιστές πολλαπλασιάζονται μέ τρελλούς ρυθμούς ! 

Πῶς ἀντέδρασαν στά ὅσα λέει ὁ ῥαββῖνος, οἱ Γάλλοι σχολιαστές ( εἴτε εἶναι ἑβραῖοι εἴτε ὄχι ): 
  • Όχι, όχι, όχι, δεν καταλαβαίνετε, είναι απλά πατριώτες, η Γαλλία θα είναι πάντα πρώτη. Απλά σέβεται το Ισραήλ για τον πατριωτισμό του, αλλά το Ισραήλ δεν είναι η Γαλλία γι' αυτούς.
  • Τι σημαίνει αυτό τό :  "Τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο του 2027" Ο τύπος ξέρει από πριν ότι το RN θα απαγορευτεί να έχει πρόσβαση στην απόλυτη εξουσία σε τρία χρόνια; Και μπορεί να μας πει με ποιον ; 
  • Είπε όμως: "Οι Εβραίοι και το Ισραήλ είναι εναντίον των Αράβων, οπότε υπάρχουν κοινά μέτωπα... (με το RN NDLR) "ανεπισήμως"
  • Ναι, το είδαμε στον πόλεμο ( Β΄Π.Π.) .
  • Αυτό μας δίνει χρόνο για να ετοιμάσουμε την alyah [τήν μετανάστευση στό Ἰσραήλ].
  • Η ανησυχία μου : θα στραφεί η παλίρροια κατά των Εβραίων μετά το 2027; Γιατί η ιστορία είναι μια αιώνια επανάληψη...
  • Αρκετά με αυτές τις μαλακίες, το RN είναι κυρίως Γάλλοι, και υπερασπιζόμαστε τους πάντα ενάντια μας τους ισλαμιστές,  αριστερούς εξτρεμιστές και άλλα καθάρματα, μην αμφιβάλλετε, ο Μελανσόν επέλεξε το μέρος που θα του δώσει. Οι περισσότερες ψήφους, όχι το RN!
  • "προφανώς οι Εβραίοι είναι εναντίον των Αράβων", η γενοκτονία "μια αρκετά κλασική λογική αποστροφής". Τι είναι αυτή η δημοσκόπηση CRIF/IFOP "όπως το 70% των Γάλλων πίστευαν ότι αυτό που συνέβη στη Γάζα θα μπορούσε να συμβεί και στη Γαλλία"; Είναι νόμιμο αυτό το μίσος;
  • Η ακροδεξιά σας θα πάρει την εξουσία στη Γαλλία, θα δείτε αν οι ακτιβιστές ή οι ψηφοφόροι τους θα απελευθερωθούν κατά των Εβραίων... Όλοι οι Γάλλοι εβραϊκής πίστης που θα υποστηρίξουν την Εθνική Συσπείρωση κινδυνεύουν να κλάψουν...
  • Πραγματικά δεν καταλαβαίνετε τίποτα... Το RN είναι "φιλοεβραϊκό" μέχρι τις 7/7 στις 8 μ.μ. Είναι τόσο πολύ δύσκολο να το καταλάβετε, ηλίθιοι..; !!

Ἀλλά ἐδῶ στά ἐγχώρια,ὅ,τι μᾶς συμφέρει,κομμένο-ῥαμμένο ὅπως βολεύει. Καμμία παραπάνω σκέψις, κανένας προβληματισμός, τίποτε ἀπολύτως ! Ἡ ρηχότητα σ᾿ὅλο τό μεγαλεῖο της ! 
Μία τραγική ἀλήθεια γιά τό ἐρώτημα τοῦ "πῶς ὁ τόπος αὐτός θά εἶναι πάντα στήν ἀπόλυτη κατάντια", ἕνας λαός ἀπολύτως χειραγωγούμενος, ὄχι ἀπό ἄτομα μέ κάποιες ἰκανότητες,ἀλλά ἔνεκα τῆς ἀφελείας, ἀδαημοσύνης, τῆς ἔλλειψης κοινωνικοπολιτικῆς γνώσεως καί Ἱστορίας, παραδομένος ἔτσι στόν κάθε τυχάρπαστο ἀπατεώνα, ἀλλά κυρίως τόν κάθε μικρό δικτατορίσκο τῆς προσωπικῆς ἀνυπαρξίας. 

Τέλος γιά τό : «Le FN a toujours été sioniste, a toujours été pour la création d’Israël. J’ai toujours défendu sa sécurité»

Διαβᾶστε καί τήν συνέχεια τοῦ σκεπτικοῦ τῆς Λέ Πέν στά ὅσα εἶχε δηλώσει προσκεκλημένη στό γαλλικό κανάλι εἰδήσεων LCI περί τά τέλη τοῦ περασμένου Μαΐου : 
.............. 
Σε αντίθεση με τον αρχιραβίνο της Γαλλίας Haim Korsia που υποπτεύεται τη Marine Le Pen ότι ενεργούσε με αυτόν τον τρόπο από την απόρριψη των μουσουλμάνων και του αραβικού κόσμου, η πρώην επικεφαλής του RN θεωρεί ότι  «δεν ήταν καλή τη πίστη» . 

Μαρίν Λέ Πέν :  Ο λόγος για τον οποίο, σε αυτούς τους καιρούς προεκλογικής εκστρατείας, ένας από τους ηγέτες της αντιπολίτευσης έκρινε ότι «το μόνο πολιτικό κίνημα, το οποίο είναι πραγματικά ασπίδα για την προστασία των εβραίων συμπατριωτών μας από την ισλαμιστική ιδεολογία που είναι θανατηφόρα για εμάς, αλλά της οποίας αποτελούν κύρια θύματα, είναι το RN. ... ( ἐδῶ

Ἐσεῖς πῶς τό βλέπετε αὐτό ; Μᾶλλον συμφωνεῖ μέ τίς ὐποψίες τῶν παραπάνω σχολιαστῶν καί τοῦ ἑβραίου αρχιραβίνου τῆς Γαλλίας Haim Korsia. Ἤ ἀλλιῶς :  ἡ Μαρίν Λέ Πέν προσπάθησε νά κάνῃ τό παιχνίδι της. Ἀλλά κάποιοι, εἴπαμε ποιοί, κατάφεραν νά τῆς ἀνακόψουν τόν δρόμο. Καί ὄχι μόνον : 

................Η εισαγγελία του Παρισιού ξεκίνησε έρευνα σχετικά με τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας της ακροδεξιάς ηγέτιδας Μαρίν Λεπέν για τις προεδρικές εκλογές του 2022, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα των γαλλικών μέσων ενημέρωσης την Τρίτη. Η έρευνα, η οποία έπεται προκαταρκτικής έρευνας, ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα λόγω υποψιών για υπεξαίρεση, πλαστογραφία, απάτη και αποδοχή δανείου από υποψήφιο σε προεκλογική εκστρατεία, σύμφωνα με την εισαγγελία του Παρισιού, την οποία επικαλείται η εφημερίδα Le Monde... ( ἐδῶ)

Ὄπ, ἐπανάληψις τοῦ ἔργου ! Ἀλλάζει ὁ πρωταγωνιστής. Στήν θέσιν τοῦ Τράμπ τώρα βλέπουμε τήν Μαρίν Λέ Πέν. Ἀκριβῶς τό ἴδιο ! Τό Russiagate, ἡ ἀπροσδόκητη ἀνατροπή ἀποτελεσμάτων καί ἡ ἐκλογική ἦττα, μέ ἀποκορύφωνα τήν εἰσαγγελική ἔρευνα γιά μία σειρά παρανομιῶν ἤ ὅπως τούς ἀρέσει νά τό λένε " ἐγκληματικῶν ἐνεργειῶν". 

Ὅλα ὡραῖα; Ὅλα καλά ; Γιά ὅλους ὅσους χορεύουν τόν χορό τῆς Καμπαλαρίας καί μάλιστα μέ ἀπέραντη εὐχαρίστησιν, ἀπό τό βράδυ τῆς Κυριακῆς πού ἕνα ἐθνικιστικό κόμμα ἔχασε τήν εὐκαιρία ν᾿ἀνατρέψῃ τά σχέδια τῆς νεοταξίτικης συμμορίας, σέ μία χώρα τόσο πολύ σημαντική ὅπως ἡ Γαλλία, τό λέω...

Δέν θά τούς ζητήσω νά τό σκεφθοῦν,διότι ὅπως ἤδη εἴπαμε,θά πρέπῃ νά ὑπάρχει καί τό ἀνάλογο περιεχόμενο μέσα στό δυστυχῶς κούφιο κεφάλι τους. Θά ἤθελα ὅμως νά καταλάβουν,ὅλο καί περισσότεροι τόν τόσο καταστροφικά ἐπικίνδυνο, ῥόλο κάποιων...

Καί εἶναι αὐτοί οἱ κάποιοι πού χαίρονται μαζύ μέ τά κομμούνια ... 
 Οι προσδοκίες της Λεπέν και του Μπαρντελά πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων, μαζί με τις δημοσκοπήσεις - Το κόλπο, που παραδοσιακά είθισται να τηρείται στη Γαλλία, και αφορά στη συμπαράταξη δυνάμεων ώστε να ανακοπεί η επέλαση της ακροδεξιάς, έπιασε.  «Oύτε τώρα, Μαρίν» είπαν (τελικά) οι Γάλλοι ...( ἐδῶ)



Ἡ Πελασγική 

18 σχόλια:

  1. Επιτέλους,κάποιος μπήκε στην ουσία και μπράβο για την πολύ ψαγμένη ανάρτηση !!!!!! Όταν κυνηγιέται με τέτοιο μένος και τέχνασμα κάθε εθνικιστική προσπάθεια,τότε είμαστε στο έλεος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και δυστυχώς κάποιοι που παριστάνουν τους μεγάλους πατριώτες κρυφοχαίρονται (για τους δικούς τους λόγους) και παρασύρουν στην παρακμιακή τους σκέψη και άλλους αγνούς πατριώτες.Ένα μεγάλο "εύγε" για τις αναλύσεις που κάνατε και που δεν βλέπουμε σχεδόν ποτέ απο τους εγχώριους blogger. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν κάνω τίποτε ἀπ᾿ὅ,τι πρέπει νά κάνη ἕνας συντάκτης κάποιου θέματος : σφαιρική κάλυψις τῶν γεγονότων ὥστε νά μήν χαθῇ ἡ οὐσία.

      Ναί, ἡ ἀλήθεια εἶναι πώς μοῦ κάνει μεγάλη ἐντύπωσιν καί πάντα θά τό λέω,πώς ἐκεῖνοι πού νοιώθουν μεγαλύτερη ἰκανοποίησιν ἀπό κάθε τι ἀρνητικό πού μπορεῖ νά συμβαίνῃ στον λεγόμενο ἐθνικιστικό χῶρο, εἶναι αὐτοί πού διατυμπανίζουν τήν ἐθνικοφροσύνη/πατριωτοσύνη τους !
      Κι᾿ἀναρωτιέμαι : μά πῶς θά ἀλλάξῃ κάτι ἄν ὅλοι εἶναι "ὕποτοι",ὅλοι παιζουν βρώμικο ρόλο καί ὅλοι εἶναι μαριονέτες τῆς Καμπάλ ; !

      Ἡ παντοκρατορία τοῦ κομμουνισμοῦ εἶναι παροῦσα,ἡ Εὐρώπη τό μόνο στηριγμα πού ἔχει πλέον εἶναι οἱ περισσότερες χῶρες τῆς Ἀνατολικῆς Εὑρώπης ( τί εἰρωνία σ᾿αὐτές πού σχεδόν ἕναν αἰῶνα βασίλευε ὁ κομμουνισμός) μέ ἐπικεφαλής τήν Ἁγία Ῥωσσία τοῦ Ποῦτιν ( στό πρόσωπο τοῦ ὁποίου οἱ πατριωτράδες καί πάλι βλέπουν τήν καμπαλιστική μαριονέτα...)

      Θυμᾶμαι τό τί ἔλεγαν γιά τήν Μελόνι. Ἀλλά καί τό τί λένε ἀκόμη. Ὅμως ἡ Μελόνι :

      Μελόνι : Προϋπολογισμός μέ γνώμονα τήν προστασία τῶν Ἰταλῶν
      https://sxolianews.blogspot.com/2022/11/blog-post_21.html

      Μηδέν ΦΠΑ σέ εἴδη πρώτης ἀνάγκης καί 20 δίς γιά τήν ἀκρίβεια. Ἀπό τήν Μελόνι γιά τήν Ἰταλία ...
      https://sxolianews.blogspot.com/2022/11/20.html

      Η ιταλική κυβέρνηση πρόκειται να απαγορεύσει το ψεύτικο κρέας και άλλα συνθετικά τρόφιμα σε μια προσπάθεια να διατηρήσει την παραδοσιακή της κουζίνα.
      https://sxolianews.blogspot.com/2023/04/blog-post_2.html

      Καθώς η παγκοσμιοποιητικἠ ατζέντα LGBT συνεχίζει την επιθετική της εκστρατεία για τη σταδιακή διάβρωση της θρησκευτικής ελευθερίας στη Δύση, οι Χριστιανοί μπορεί τελικά να είχαν βρει έναν πρωταθλητή σε έναν Ευρωπαίο ηγέτη.
      Αυτή η ηγέτης είναι η συντηρητική πρωθυπουργός της Ιταλίας Giorgia Meloni, η οποία, σύμφωνα με το Breitbart , πρόσφατα έβαλε φωτιά τα Ηνωμένα Έθνη για την προώθηση επιθετικών σκοπών LGBT.
      https://sxolianews.blogspot.com/2023/07/blog-post_41.html

      Μελόνι : Προστατεύουμε τήν Πολιτιστική μας Κληρονομιά . Χριστουγεννιάτικο δένδρο καί Φάτνη στά σχολεῖα
      https://sxolianews.blogspot.com/2023/12/blog-post_46.html

      Η πρωθυπουργός της Ιταλίας Giorgia Meloni είπε ότι εξέφρασε στον Γάλλο Πρόεδρο Emmanuel Macron τη διαφωνία της με τις πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με την πιθανότητα αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία. Η Meloni επανέλαβε την αντίθεσή της σε κάθε είδους άμεση στρατιωτική εμπλοκή :
      Δεν συμφωνούσα με όσα έλεγε ο Emmanuel Macron για τη σύγκρουση στην Ουκρανία και του το είπα», και του είπε : «Είμαι πεπεισμένη ότι πρέπει να προσέχουμε με όσα λέμε »...
      https://sxolianews.blogspot.com/2024/03/blog-post_57.html

      Αὐτά καί ὁ νοών νοείτω...

      Εὐχαριστῶ !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. Ἀγαπητή Πελασγική, ἦταν ἀναμενόμενο ὄτι θά συνέβαινε αὐτό. Εἷναι παλιά κόλπα, δοκιμασμένα πού τά ἐφαρμόζουν ἀπό τό 1789. Ἡ Γαλλία εἶναι μιά χώρα τελειωμένη, παραδομένη πλήρως στό σιωνισμό. Οἱ δέ Γάλλοι εἷναι ἕνας λαός μέ τίς πιο περίεργες ἀντιφάσεις. Μπορεῖ νά εἷναι σέ θέση νά διακρίνουν μικροοργανισμούς ἀλλά ἀδυνατοῦν νά δοῦν ὀγκόλιθους. Βέβαια, ποιοί Γάλλοι?? Ἐκεῖ ζεῖ πλέον ἡ μισή Ἀφρική καί ἡ μισή Ἀσία καί φυσικά ὅλοι αὐτοί ψηφίζουν...Στό πολύ βάθος ἔχω τήν αἴσθηση πώς τό προχθεσινό ἀποτέλεσμα τῶν γαλλικῶν ἐκλογῶν ἧταν μιά νίκη τοῦ Πούτιν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ἐνδιαφέρουσα ἐπισήμανσις αὐτή γιά τόν Ποῦτιν. Χμμ...

      Λοιπόν μέ τόν Μακρόν ὁ Ποῦτιν ἀντιμετωπίζει ἄμεσα τήν περίπτωσιν στρατιωτικῆς ἐμπλοκῆς τῶν χωρῶν-μελῶν τῆς Ε.Ε. στήν κρίσιν τῆς Οὐκρανίας. Ἐπίσης ΗΔΗ χρησιμοοιοῦνται γαλλικά ὄπλα γιά νά χτυποῦν στόχους στό ἐσωτερικό τῆς Ῥωσσίας κάτι πού προεκλογικῶς εἶχε ἐπισημάνει ἡ Μαρίν Λέ Πέν :

      «Εάν ο Εμανουέλ Μακρόν θέλει να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία και ο πρωθυπουργός είναι αντίθετος, τότε δεν θα υπάρξουν στρατεύματα να σταλούν στην Ουκρανία. Ο πρωθυπουργός έχει τον τελευταίο λόγο», δήλωσε η Λέ Πέν.
      Με το κόμμα της στην εξουσία θα απαγόρευε επίσης το Κίεβο από τη χρήση όπλων που προμηθεύτηκαν από τη Γαλλία για τη διεξαγωγή χτυπημάτων σε ρωσικό έδαφος, είπε η Λέ Πέν, υποστηρίζοντας ότι η άδεια να πράξει έτσι το Κίεβο καθιστά το Παρίσι «συμπολεμιστή» στη σύγκρουση...
      ( https://sxolianews.blogspot.com/2024/07/blog-post_6.html )

      Ἄρα τό ὄφελος γιά τόν Ποῦτιν ποῦ βρἰσκεται ; Μἠπως σέ κάποια ἀναμενόμενη ἐσωτερική ἀναμπουμπούλα πού θά ἔχῃ ἐπίδρασιν καί στό μεγάλο γεγονός τῆς τελέσεως τῶν Ὀλυμπιακῶν στήν Γαλλία ; Ἤ μήπως στήν περίπτωσιν πού τά μουσλίμια στήν Γαλλία ὡς προστετευόμενα ἀπό τά ἀναρχοκκομμούνια τοῦ Μελανσόν πάρουν τό πάνω χέρι θά ἔχῃ ὄφελος ὁ οῦτιν ; Μᾶλλον ὄχι. Ἀπεναντίας τά μουσλίμια θά ξαμοληθοῦν νά σφάζουν χριστιανούς μέ μεγάλη πιθανότητα νά αἱματοκυληστῃ ἡ Εὐρὠπη. Δέν νομίζω πώς κάτι τέτοιο θά ὡφελοῦσε καί πῶς ἄρα γε,τόν Ποῦτιν καί τήν χριστιανική Ῥωσσία !

      Ἤ κάτι ἄλλο πού ἔχεις κατά νοῦ ; Ἄν θέλεις μᾶς τό ἐξηγεῖς.

      Υ.Γ. Διαβάζοντας στά λεγόμενά σου τήν λέξιν Σιωνισμός,καί ἀναφορικά μέ τήν συγκεκριμένη φρᾶσιν τῆς Λέ Πέν, μοῦ ἦρθε στό μυαλό κάτι σχετικό πού εἶχε ᾿πεῖ παλαιότερα ¨ο Χρίστος Γούδης :

      «Ο Σιωνισμός υπό την αυστηρή έννοια του όρου είναι ο Εθνικισμός των Εβραίων, η επιθυμία τους να επιστρέψουν όλοι τους στη Σιών, την πατρίδα τους. Εγώ ως Εθνικιστής, αντιλαμβάνομαι τον Εθνικισμό των άλλων. Με αυτή την έννοια λέω ότι είμαι φιλοσιωνιστής, το βρίσκω καλό για όλους να επιστρέψουν όλοι τους, όχι μόνον οι Εβραίοι αλλά και όλοι οι ξένοι, ο καθένας στην πατρίδα τους. Δεν δηλώνω φίλος κανενός. Μόνο Έλληνας δηλώνω. Αυτοί που καταγγέλλουν τον Σιωνισμό, τον συγχέουν με τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό, ο οποίος είναι αφομοιωτικός, δεν θέλει να πάνε οι Εβραίοι στο Ισραήλ και να έχουν την δική τους πατρίδα, θέλει να αφομοιώνονται στις κοινωνίες των άλλων εθνών και να δραστηριοποιούνται εκεί με τον τρόπο τους »

      Πόσο δίκαιο εἶχε...

      Εὐχαριστοῦμε !

      Καλησπέρα ἀγαπητή Θεοδώρα !

      Διαγραφή
    2. Θα διαφωνησω μερικως με τον κ. Γουδη .....οτι δηλαδη ο παγκοσμιος εβραϊσμος θελει να αφομοιωνεται στις κοινωνιες των αλλων εθνων....
      Οι εβραιοι ΠΟΤΕ δεν θα αφομοιωθουν σε αλλες κοινωνιες, διοτι ετσι θα χασουν το ...."πλεονεκτημα" της απατης, της κλεψιας, της τοκοφλυφιας, της κατασκοπειας υπερ του ισραηλ και γενικοτερα καθε εγκληματικης πραξης εναντιον των γκογιμ, στο κρατος μεσα στο οποιον ζουν και παρασιτουν.

      Εξ αλλου τοχε πει απο ΤΟΤΕ και ο Αδολφος Χιτλερ.
      .....γιατί, ενώ οι Σιωνιστές προσπαθούν να κάνουν το υπόλοιπο του κόσμου να πιστέψη ότι η εθνική συνείδηση του Οβριού κοίτεται στην ικανοποίησή για τη δημιουργία ενός κράτους στην Παλαιστίνη.
      Ο Οβριός και πάλι κοροϊδεύει πονηρά το ηλίθιο ακροατή του.
      Δεν προτίθεται καν στο μυαλό τους η δημιουργία ένός εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη με σκοπό να ζησουν ειρηνικά εκεί.
      Το μόνο που θέλουν είναι μια Μόνιμη Έδρα-Καταφύγιο με απώτερο σκοπό την προστασία των εγκληματιών τους, με δικά της κυριαρχικά δικαιώματα και μακριά από την παρέμβαση άλλων κρατών και την Διεθνη Δικαιοσύνη:
      Ένα καταφύγιο για τους φυγόδικους, ελεεινούς αχρείους οβριούς και ένα πανεπιστήμιο για εκκολαπτόμενους μέλλοντες απατεώνες....

      Καλησπερα

      Διαγραφή
    3. Κανονικά δέν θά ἔρεπε νά διαφωνήσῃς καθόλου μέ τόν κ. Γούδη,διότι λέτε το ἴδιο πρᾶγμα. Στήν οὐσία ἐπεξηγεῖς αὐτό πού εἶπε ὁ κ. Γούδης :
      « ο παγκόσμιος εβραϊσμός θέλει να αφομοιώνονται στις κοινωνίες των άλλων εθνών και να δραστηριοποιούνται εκεί με τον τρόπο τους»

      ΘΕΛΕΙ,ὄχι πώς τό πραγματοποιεῖ. Αὐτό δείχνει μπροστά σ᾿ὅλο τόν κόσμο καί μέ καμάρι λένε : Γαλλο-ἑβραῖος, Ἑλληνο-ἑβραῖος,Πολωνό-ἑβραῖος κ.ο.κ
      Ἀλλά τί εἶναι μέσα κι᾿ἔξω ; Ἑβραῖος.
      Πῶς λένε οἱ ἐγχώριοι ἑβραῖοι ; Κεντρικό Ἰσραηλιτικό Συμβούλιο Ἑλλάδος.
      ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ. Κατά τ᾿ἄλλα δηλώνουν γιά τούς τύπους "Ἕλληνο-ἑβραῖοι"...

      Ἄρα, δέν διαφωνεῖτε. Μάλιστα ἐκεῖ πού εἶναι καταφανές αὐτό πού ὀνομάζετε ἀμφότεροι "παγκόσμιο ἑβραϊσμό" εἶναι μέ τήν ἸουδαιοΠολωνία.
      «Εάν δεν μας επιτρέψετε να δημιουργήσουμε ένα "κράτος Judeo-Polonia" και ένα έθνος "Judeo-Polish" θα σας στραγγαλίσουμε!»
      https://sxolianews.blogspot.com/2021/04/blog-post_22.html
      https://sxolianews.blogspot.com/2023/01/blog-post_26.html

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    4. Εεεεεεεεεεεε, μα αυτο λεω ρε παιδι μου.....
      "Θελει" ! Οχι ομως και πως το κανει.
      Ο Οβριος κοροϊδευει και παλι πονηρα τον ηλιθιο ακροατη του.
      Προσποιειται πως ειναι αμοιρος και θελει μια δικια του πατριδα να ζησει εκει που του την στερουν ομως οι "γκογιμ".
      Ελα ομως που δεν θα παει εκει, γιατι απο ΠΟΥ θα πιει αιμα;
      Απ' τον αλλο οβριο;
      Αυτοι ευημερουν στις κοινωνιες των ...γκογιμ που τους ανεχονται και τους πλουτιζουν.
      Θυμαμαι τον μακαριτη τον Καζατζιδη που ελεγε οτι ο Ματσας του ζητουσε να τον φωναζει ισρααλητη και οχι εβραιο.
      Κι ο Καζατζιδης του κανε την χαρη. Την εποχη ξερεις, που οι εβραιοι της Ελλαδος πηραν τον πρωθυπουργο ΤΟΥΣ τηλεφωνο στο ....ιζραηλ (γιατι αυτη θεωρουν "πατριδα" τους-λεμε τωρα) να πει στον Αντρεα να κοψει μια εκπομπη στον αερα για τον Καζατζιδη.
      Κι ο Αντρεας τοκανε .
      Εκοψε την εκπομπη στον αερα για χαρη των εβραιων.
      Πιστευω θα εχουν σβησει το σχετικο βιντεο με την εκπομπη του Χαρδαβελα.

      Οσο για το "εβραιος ή ισρααλητης" καποιος ΑΛΛΟΣ ειχε παρατηρησει ολοσωστα.
      "Ο Εβραίος είναι τόσο ανοσοποιημένος εναντίον όλων των κινδύνων: μπορεί κανείς να τον πει απατεώνα, παράσιτο, κλέφτη, κερδοσκόπο, αλλά όλα γλυστρούν από πάνω του όπως γλυστράει το νερό της βροχής στο αδιάβροχο.
      Αλλά έχω ανακαλύψει ότι αν πείτε τον Εβραίο, ΕΒΡΑΙΟ, θα εκπλαγείτε με το πώς οπισθοχωρεί, πόσο τραυματίζεται, πώς συρρικνώνεται ξαφνικά". Δρ. Joseph Goebbels.


      Καλο ξημερωμα

      Διαγραφή
    5. Πολύ σωστά ! Συμφωνοῦμε.

      Αὐτό πού εἶχε ᾿πεῖ ὁ Γκαῖμπελς δέν τό ἤξερα. Τό ἔχει θέσει ἀπολύτως ἀληθινά !

      Το ἀποθηκεύω.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  3. kyrios

    http://amfoterodexios.blogspot.com/2022/08/influencer.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. « Ἀμφοτεροδέξιος ; »

      Στήν οὐσία ἡ σημασία τῆς λέξεως ἀποδεικνύει τό, νά τό πῶ ἔτσι : ἰδανικό τοῦ δεξιοῦ. Γεινικῶς δεξιοῦ.
      Ἤ ἀλλιῶς καί τά δύο ( ἀμφότερα) δεξιά. Ἡ ἱστορία πού μᾶς περιγράφει τήν προέλευσιν τῆς λέξεως,ἀφορᾷ τά χέρια.

      https://amfoterodexios.blogspot.com/2014/10/blog-post_74.html

      Εἶναι ὅμως συμβολικό ἀφοῦ τά χέρια εἶναι τό μέσον τῆς δημιουργίας γιά τόν ἄνθρωπο.

      Ἀμφότερα,λοιπόν δεξιά μετατρέποντας τ᾿ἀρνητικά ( θλίψιν ὅπως εριγράφεται τ᾿ἀριστερό χέρι) σέ θετικά.
      Ἀμφοτεροδέξιος !

      Εὐχαριστοῦμε γιά τήν γνωστοοίησιν τῆς πολύ σημαντικῆς αὐτῆς σελίδος.
      Ἐπίσης εὐχαριστοῦμε γιά τό θέμα μέ τήν πανάξια,χρυσή τοῦ Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου 2022, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.
      https://amfoterodexios.blogspot.com/

      Θά τό ἀναδημιοσιεύσουμε.

      Νά εἶσαι καλά .

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !
      Εὑχαριστοῦμε πολύ

      Διαγραφή
  4. Το γαλλικο "δημοκρατικο τοξο" μαρξιστων και νεοφιλελε γερακιων επαιξε πολυ εξυπνα το παιχνιδι και εκμεταλευομενο στο ΕΠΑΚΡΟ το πλειοψηφικο γαλλικο εκλογικο συστημα οπου πηρε περισσοτερες περιφερειες, αρα και εδρες, ασχετως εαν ελαβε λιγοτερες ψηφους σε απολυτο αριθμο. Το αποτελεσμα ειναι πως οι πατριωτικες γαλλικες δυναμεις πιαστηκαν στον υπνο δυστυχως...

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. « Το αποτελεσμα ειναι πως οι πατριωτικες γαλλικες δυναμεις πιαστηκαν στον υπνο δυστυχως...»

      Δέν πιάστηκαν στόν ὕπνο, τήν ΠΑΤΗΣΑΝ.
      Εἶδες τί γράφει τό θέμα ἀπό τήν ἱστοσελίδα τοῦ πορνοσκάϊ ;

      " Το κόλπο, που παραδοσιακά είθισται να τηρείται στη Γαλλία, και αφορά στη συμπαράταξη δυνάμεων ώστε να ανακοπεί η επέλαση της ακροδεξιάς, έπιασε. «Oύτε τώρα, Μαρίν» είπαν (τελικά) οι Γάλλοι ..."

      Κόλπο, ἔτσι ;

      - ο πονηρός εναλλακτικός τρόπος επίτευξης στόχου που δεν θα επιτυγχανόταν με τους συνηθισμένους τρόπους
      - ο οργανωμένος εναλλακτικός τρόπος επίτευξης στόχου και εξαπάτησης

      Συνώνυμά του :
      τέχνασμα
      πονηριά
      κομπίνα

      Συνεπῶς οἱ ἐθνικιστές τῆς Γαλλίας τήν ΠΑΤΗΣΑΝ !
      Οἱ ἄλλοι,ἀπλῶς παραδέχονται πώς μέ ἔντιμο καί καθάριο τρόπο, δῆλα δή "μέ τόν Σταυρό στό χέρι" , προκοπή καί χαΐρι δέν θά ἔβλεπαν ὁπότε ἔχουν ἐπιλέξει τόν ἀντίθετο δρόμο. Χωρίς τόν Σταυρό στό χέρι. Ἐκεῖνο τόν ...δρόμο ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΛΟΚΙ !

      Διαγραφή
    2. Αυτο λες; εδω συνεργαστηκαν ΦΑΝΕΡΑ για 1η φορα στην Ιστορια μαρξιστες με μεγαλοκαπιταλιστες και τραπεζιτες (θεωρητικα εχθροι, Σβαμποπροσκυνημενοι και οι 2 ωστοσο) για να μην επικρατησει ο Κοινος Νους...
      Απιστευτα πραγματα

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
    3. Γιά σκέψου : Κοινός Νοῦς ; Δῶσε μου ἕναν ὀρισμό μέ τά σημερινά δεδομένα καί τό συζητοῦμε.

      Διότι ἀγαπητέ μου ΛΟΚΙ,νομίζω πώς ἔχομε χάσει σχεδόν ὁλότελα τήν ὀρθή ὀδό,γενικῶς.
      Βρισκόμεθα,ὡς κοινωνίες σέ ἀπίστευτα χαμηλά ἐπίπεδα καί μάλιστα ὑπό τῆς συνθῆκες πού ἔχουν θέσει ὡς πραγματικότητα,οἱ τῆς γνωστῆς κλίκας, ἡ καταστροφή θά εἶναι πέραν καί τῶν μεγαλύτερων προσδοκιῶν της. Ἤ μέ ἄλλα λόγια πᾶμε στόν γκρεμό σάν τούς στραβούς ὁ ἕνας πίσω ἀπό τόν ἄλλο...

      Ἄν ἐλπίζω ἤ προσδοκῶ κάτι καλό ; Ἴσως,μπορεῖ ὅλο καί κάτι νά φέρῃ τήν ἀνατροπή. Καί σίγουρα αὐτό θά εἶναι ἀκραῖον ! Πολύ ἀκραῖον !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΛΟΚΙ !

      Διαγραφή
  5. ΜΙΆ ΛΈΞΙΣ ΠΕΡΙΈΧΕΙ ΤΆ ΠΆΝΤΑ & ΌΛΑ ΤΆ ΕΥΧΆΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΖΆΜΕ...

    ....ΔΗ-ΜΟ-ΚΡΑ-ΤΊ-ΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως διότι : ἡ δημοκρατία ( ΤΟΥΣ ) δέν ἔχει ἀδιέξοδα. Ἔχει ΚΟΛΠΑ ...
      Καί δικαστήρια...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600!

      Διαγραφή
    2. Θα ηθελα να πω κι εγω δυο λογια για τις εκλογες στην Γαλλια.

      Μια χωρα που σιχαινομαι τα τελευταια 20 χρονια, οπως εξ ισου σιχαινομαι την (γ)ερμανια και την "μεγαλη" Βρεταννια.
      Κι εχω τους λογους μου.
      Οι Εθνικιστες της Γαλλιας -οχι οι μπαντριωτες, αλλα οι Εθνικιστες- λοιπον ψηφισαν Λεπεν γιατι πιστευουν οτι η Μαρι Λεπεν ειναι η καλυτερη απ' οσους εχουν κυβερνησει την Γαλλια τα τελευταια χρονια. Και δεν τους αδικω.
      Δηλαδη καλυτερη απ' οσους εχουν "τοποθετησει" οι εβραιοι ....δημοκρατικα στον προεδρικο θωκο της Γαλλιας τα τελευταια χρονια.
      Ειδαμε λοιπον οτι οπου το εκλογικο αποτελεσμα ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ υπογειως χρησιμοποιουν αλλα δοκιμασμενα κολπα για να επιτυχουν το θεμιτο αποτελεσμα. Στην προκειμενη περιπτωση "μαζοχτηκε" ολη η πλεμπα της Γαλλιας και κατ' εντολην των εβραιων "συμμαχησαν" για να μην παρει πρωτια η Λεπεν.
      Μας θυμιζει τιποτα αυτο με την πριν μερικα χρονια προεκλογικη εκστρατεια του κ. Ηλια Κασιδιαρη για τον Δημο της Αθηνας;
      Κατι παρεμφερες εκαναν και το '20, οταν εκλεψαν οι εβραιοι οχι την νικη, αλλα τον Εκλογικο Θριαμβο του Τραμπ και εστειλαν το ελεεινο αυτο σαψαλο που "ακουει" στο ονομα Μπαϊντεν, στον Λευκο Οικο.
      Στην Ελλαδα οι ΙΔΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ μεσω των πληρεξουσιων τους της δικης τους CIA's δηλαδη, μας αφηγουνται οτι εχουν επεμβει στις ....δημοκρατικες διαδικασιες ανατρεποντας ή νοθευοντας εκλογικα αποτελεσματα.
      Το ιδιο κανουν αυτοι οι εγκληματιες και γενοκτονοι του Παλαιστινιακου Λαου και σε ολο τον κοσμο οπου δηλαδη φτανει το βρωμοχερο τους.

      Ειχες πει κατι αγαπητη Π. και καλη μου φιλη οτι η δημοκρατια ειναι ενα αισχρο πολιτευμα.
      Μεταξυ μας ΠΟΤΕ δεν υπηρξε ουτε υπαρχει πραγματικη δημοκρατια. ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
      Το πιστευω απολυτα διοτι ενας ρουφιανος, ενας προδοτης της πατριδας ή ενας εντελως ηλιθιος εχει το δικαιωμα ψηφου.
      Και το χειροτερο; Η ψηφος τους ισοδυναμει με την δικια μου.
      Το χειριστον; Η ψηφος τους μπορει να καταμετρηθει, αλλη δικια μου ΟΧΙ. Ειναι και κεινη Ντομινιον, Σιγκιουλαρ πως διαλο λενε αυτες τις "εβραιο-εταιρες".

      Οποτε παμε στο δια ταυτα:
      Αφου με τις εκλογες δεν γινεται τιποτα θα ομολογησω χωρις φοβον και παθος, οτι η μονη λυσις στο προβλημα αυτο ολου του κοσμου ειναι:
      Πολεμος!
      Ας ξεμπερδεψουμε με τους τυρρανους που μας κυβερνουν μαζι με τους συνοδοιπορους τους και τους συνεργατες τους.
      Εσωτερικους και εξωτερικους.
      Τρομοκρατια στην τρομοκρατια τους! Συλληψεις στους δρομους που κυκλοφορουν.

      Προ καιρου ειχα εκμυστηρευτει ενα σχεδιο, μια μεθοδο, που θα 'θελα οι επισκεπτες σου να ξαναδιαβασουν.
      Δεν υπαρχει αλλη λυση.
      Αλλιωτικα πεινα και δυστυχια επ' απειρον για μας! Τους πολλους!

      Χαιρετω


      ΥΓ
      Στο "μιγμα" της Γαλλιας που παραθετει στο σχολιο της η κα Παλαιολογου .....η μισή Ἀφρική καί ἡ μισή Ἀσία, θα προσθετα τους εγκληματιες εβραιους και τους ανωμαλους ομοφυλοφιλους.
      Ακριβως το ιδιο "μιγμα" διαλυει τωρα την Γερμανια, την Αγγλια και τις "χωρες" τσιρκουλο οπως, Δανια, Ολλανδια, Βελγιο, Σουηδια, Νορβηγια, Φινλανδια .


      Διαγραφή
    3. Θέλω νά προσθέσω κάτι στό Υ.Γ.

      Ὅλες αὐτες τίς χώρες πού ἀναφέρεις ἔχουν δείξει στήν κρίσιν τῆς Οὐκρανίας ( τόν λεγόμενο πόλεμο ἀντιπροσώπων τῶν ΗΠΑ καί τοῦ ΝΑΤΟ ) τό μεγαλύτερο μένος. Ὑπάρχει βεβαίως ἡ αἰτιολογία γι᾿αὐτο. Ὅμως ἕνα πρᾶγμα θά διορθώσῃ τά πάντα : Ὄχι ἁπλῶς ἡ νίκη τῆς Ῥωσσίας στήν Οὐκρανία ἀλλά καί ἡ νίκη της στήν μάχη μέ τίς συγκεκριμένες χώρες. Κυρίως τίς χῶρες "τσίρκουλο" ὅπως τίς χαρακτηρίζεις ( καί πολύ σωστά).
      Μόλις λοιπόν γίνουν ὅλες μέρος τῆς Ἁγίας Ῥωσσίας τότε θά δοῦμε μία Εὑρώπη πραγματικά σέ "χρυσῆ ἐποχή".

      Πῶς το εἶπαν τά σούργελα τοῦ ΝΑΤΟ ; " πρέπει νά ἡττηθεῖ ἡ Ῥωσσία γιατί κινδυνεύει ἡ Εὑρώπη"

      Ποιός κινδυνεύει ;

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή