" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Scott Bennett : Ἡ ἀπόπειρα δολοφονίας τοῦ πρωθυπουργού τῆς Σλοβακίας φαίνεται νά εἶναι ἐπιχείρηση τοῦ ΝΑΤΟ

Η απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίκο φαίνεται να είναι μια επιχείρηση του ΝΑΤΟ και μπορεί να αποτελέσει την επόμενη φάση του πολέμου του μπλοκ εναντίον της Ρωσίας, επιχειρώντας να στοχοποιήσει ξένους ηγέτες που αντιτίθενται στον πόλεμο αντιπροσώπων υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στην Ουκρανία, σύμφωνα με τον Scott Bennett , πρώην Αξιωματικός ψυχολογικού πολέμου του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών.

ἀπό ἐδῶ

«Η απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού έχει μια αξιοσημείωτη ομοιότητα με τις δολοφονίες Κένεντι», είπε ο Bennett στο Sputnik .

«Σε αντίθεση με [την εκτίμηση] ερασιτεχνών αναλυτών, ο 71χρονος δολοφόνος είναι ο τέλειος δολοφόνος για αυτό το είδος επιχείρησης: Είναι ιδεολογικά προκατειλημμένοι με βάση την ιστορία τους, και αυτό χρησιμοποιείται όταν στοχεύουν άτομα που είναι ανίκανα για αλλαγή ή ψυχολογική πολιτική, προσαρμογή, και είναι εύκολο να εκραγούν συναισθηματικά».

Ένας άλλος ύποπτος παράγοντας που μοιάζει με τη δολοφονία του Κένεντι είναι η τακτική της Σλοβακικής Μυστικής Υπηρεσίας για τους ανοικτούς χώρους και την ευρεία έκθεση του πρωθυπουργού, συνέχισε ο ειδικός, αναφέροντας το γεγονός ότι ο Κένεντι πυροβολήθηκε καθώς η Μυστική Υπηρεσία του επιβράδυνε το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευε, το οποίο άφησε εκτεθειμένο τον πρόεδρο.

Ορισμένοι αμερικανοί ερευνητές πιστεύουν ότι ο Κένεντι δολοφονήθηκε από το «βαθύ κράτος» των ΗΠΑ το 1963 λόγω της πολιτικής του για εξομάλυνση των σχέσεων με τη Σοβιετική Ένωση μετά την επιτυχή επίλυση της κουβανικής κρίσης πυραύλων του 1962.

Ο Σλοβάκος πρωθυπουργός είναι γνωστός για την αντιμιλιταριστική του στάση και την αντιστροφή της πολιτικής των προκατόχων του να εξοπλίσουν την Ουκρανία, κάτι που κατά τη γνώμη του παρέτεινε άσκοπα την αιματοχυσία, πιστεύει ο Bennett.

Ἀπό : sputnikglobe.com  ( μέ ζωντανή ἐνημέρωσιν γιά τήν κατάστασιν τῆς ὑγείας τοῦ Φίκο

Ὅπως τό ἔγραψα στό προηγούμενο θέμα μας,ὅτι ἐδῶ ἔχει βάλει τήν χερούκλα της ἡ Καμπαλαρία :

ΕΔΩ

Τελευταία ἐνημέρωσις : 

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο τέθηκε σε τεχνητό κώμα μετά από χειρουργική επέμβαση, μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι TA3 της Σλοβακίας την Τετάρτη. 

Η κατάσταση του Φίκο εξαρτάται τώρα από την ικανότητα του σώματός του να αντιμετωπίσει τους τραυματισμούς, καθώς δεν υπέστη κρίσιμη απώλεια αίματος, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό...

Εὐχόμαστε λοιπόν αὐτό ἀκριβῶς πού εἶπε ὁ Ποῦτιν : 

« Γνωρίζω τον Ρόμπερτ Φίκο ως έναν θαρραλέο και δυνατό πνεύμα και ελπίζω πραγματικά ότι αυτές οι ιδιότητες θα τον βοηθήσουν να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη κατάσταση »

Καί βεβαίως μέ τήν βοήθεια τοῦ Θεοῦ ! 


Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Ό Χριστός Ανέστη, καλησπέρα Ευαγγελία....ξέρεις τί μού'χει έρθει διαισθητικώς, εδώ καί κάποια, πολλά χρόνια; ....

    Μή τόν τσιγκλάτε κι αμολυθεί ό Κινέζον γι'άν αμυλθθεί ό Κινέζον, θενά σάς χέσει τό γάϊδαρο, σουβλάκια σούσι θά σάς περάσει καί μετά κάπνισμα, κρέμασμα, ωρίμανση καί μετά δωρεάν τσιμπούσια σέ μία ζωολογικούς κήπους καί τσίρκα, θά σάς τό κάνει τό γκρόβερ, Ρώσικο τάληρο καί μετά θά μυξοκλαίτε στόν Πούτιν γιά νά τόν συγκρατήσει...ΛΟΥΚΡΗΤΊΕς, ΠΑΛΙΟΤΣΙΜΟΎΧΕς ΦΑΓΩΜΈΝΕς πού'χετε καί άρμυ, έχετε νέϊβυ, έχετε καί usaf.... ώρε τί έχει νά γίνει ....




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀληθῶς Ἀνέστη ὁ Κύριος !

      Τί ἔχει νά γίνῃ ; Ἄς τό ἀπευχηθοῦμε καλύτερα,διότι ἐάν γίνῃ θά εἶναι τραγικό γιά ὁλόκληρη τήν Ἀνθρωπότητα.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή