" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Ἡ βάσις, τό παρασκήνιο καί τά γεγονότα πού ξεκίνησαν τήν δυναστεία τῶν Rothchild

Βίλα Ῥόθτσιλντ 1900

Η περιουσία της οικογένειας Rothschild εκτινάχθηκε μέσω συναλλαγών και οικονομικών συμμαχιών με τους Landgraves της Έσσης στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Από τη Φρανκφούρτη, ο Mayer Amschel Rothschild διηύθυνε τις υποθέσεις του Frederick II, Landgrave of Hesse -Kassel ( σημ. Πελασγικῆς. Πάλι μπροστά μας οἱ Κασσέλ !!! ) , του πλουσιότερου ανθρώπου στην Ευρώπη, και του διαδόχου του, του εκλέκτορα Wilhelm I, ο οποίος, όπως ο Mayer, είχε επίσης γεννηθεί το 1743.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων τους, ο Μάγιερ γρήγορα μπήκε στην κερδοφόρα επιχείρηση του πολέμου και των μισθοφόρων. Επέκτεινε την επικράτεια  επιρροής του στη Μεγάλη Βρετανία και για λογαρισμό του Βασιλιά Γεώργιου Γ ́ να προσλάβει 16.800 ρωμαλέους νεαρούς στρατιώτες της Έσσης από τους Λάντγκραβς. Αυτό αύξησε σημαντικά την περιουσία του Landgrave της Έσσης (και του Rothschild).

Η Γαλλική Επανάσταση και οι Ναπολεόντειοι πόλεμοι από το 1789 έως το 1815 ήταν απεριόριστες ευκαιρίες κέρδους για τον Οίκο των Ρότσιλντ.

Στον πρόλογο του βιβλίου «The Rothschilds», ο συγγραφέας  Frederic Morton γράφει ; 

«Τα τελευταία 150 χρόνια, η ιστορία του Οίκου των Ρόθτσιλντ ήταν σε εκπληκτικό βαθμό η παρασκηνιακή ιστορία της Δυτικής Ευρώπης. … Λόγω της επιτυχίας τους να δίνουν δάνεια όχι σε ιδιώτες αλλά σε έθνη, αποκόμισαν τεράστια κέρδη. … Κάποιος είπε κάποτε ότι ο πλούτος του Ρότσιλντ συνίσταται στη χρεοκοπία των εθνών ».

Στις 8 Ιουλίου 1937, οι New York Times ανέφεραν τον καθηγητή Wilhelm, έναν Γερμανό ιστορικό, ο οποίος είπε: «Οι Rothschild εισήγαγαν τον κανόνα του χρήματος στην ευρωπαϊκή πολιτική. Οι Rothschild  ήταν οι υπηρέτες του χρήματος που ανέλαβαν την ανακατασκευή του κόσμου ως εικόνα του χρήματος και των λειτουργιών του».

Στο "The Empire of the City", ο συγγραφέας EC Knuth έγραψε: 

 « Το γεγονός ότι ο Οίκος των Rothschild έβγαζε τα χρήματά του στα μεγάλα κραχ της ιστορίας και στους μεγάλους πολέμους της ιστορίας, τις ίδιες τις περιόδους που άλλοι έχασαν τα χρήματά τους, είναι αδιαμφισβήτητο. .»

Ο Hearst της εφημερίδας Chicago Evening American σχολίασε στις 3 Δεκεμβρίου 1923 ότι «οι Rothschild μπορούν να ξεκινήσουν ή να αποτρέψουν πολέμους. Ο λόγος τους θα μπορούσε να δημιουργήσει ή να καταστρέψει αυτοκρατορίες».

Ο απερίσκεπτος καγκελάριος του Κάιζερ, Bethmann-Hollweg, ο οποίος στην πραγματικότητα προκάλεσε τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, ήταν μέλος της τραπεζικής οικογένειας Bethmann της Φρανκφούρτης και ξάδερφος των Rothschild.

Αποφασίστηκε από νωρίς ότι θα ενσωματωθεί το μοντέλο του οικογενειακού Φρανκισμού. Το αποτέλεσμα ήταν επιγαμίες και προσεκτική στρατηγική επιλογή σε συζυγικές ενώσεις εκτός οικογένειας.

Αυτή η έννοια της οικογενειακής ένωσης επεκτάθηκε και στους πράκτορες που χρησιμοποίησε η οικογένεια στο επιχειρηματικό της μοντέλο. Οι πράκτορες και οι "αχυράνθρωποι" ήταν προσεκτικά αλλά αμφίβολα καλυμμένοι. Η αρχή που υπαγόρευαν οι Rothschild: «Στη μάχη, το αποφασιστικό όπλο είναι αυτό το οποίο ο αντίπαλός σου δεν γνωρίζει».

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι πράκτορες/συνεργάτες των Rothschild ήταν συχνά χριστιανοί που είχαν μεταστραφεί από τον Ιουδαϊσμό (κρυπτο-Εβραίοι) - κατευθείαν από το εγχειρίδιο του Φρανκισμού/ Σαμπατισμού. Συνηθίζονταν επίσης να προέρχονται από τα εστίες του Φρανκισμού: Ρηνανία - Παλατινάτο (π.χ. Καρλ Μαρξ ), Έσση και βόρεια γερμανικά κράτη της Baden (π.χ.  John Jacob Astor,  γονείς του Frederick Lindemann ).

Η επιρροή του Σαμπατιανού Φρανκισμού στον κόσμο

Ο Tim Kelly και ο Russ Winter συζητούν τον αντίκτυπο του Sabbatean Frankism στον κόσμο

Περισσότερα βασικά σημεία δεδομένων

Καθώς ευημερούσε, ο Mayer Amschel τοποθέτησε μια μεγάλη κόκκινη ασπίδα πάνω από την πόρτα του σπιτιού του στο Judengasse, την οποία μοιραζόταν με την οικογένεια Schiff . Γόνος αυτής της οικογένειας από τη Νέα Υόρκη, ο Jacob Schiff ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής που υποστήριξε, διοργάνωσε και χρηματοδότησε τον Λέον Τρότσκι και την επανάσταση των Μπολσεβίκων του 1917-1918. Τι σύμπτωση ! 

Βλέπε: « Ένθερμος Μπολσεβίκος Λέον Τρότσκι: Πλήρως υποστηριζόμενος από τους διεθνείς τραπεζίτες και το βρετανικό Πολεμικό Κόμμα Pederast » και 

« Ο γιατρός που ήταν μάρτυρας της ανάκρισης του Ρακόφσκι κατά τις τροτσκιστικές δίκες, σήκωσε το πέπλο του Παγκόσμιου Συνδικάτου του Εγκλήματος»

Όταν ο Mayer πέθανε το 1812, άφησε μια τεράστια περιουσία στους πέντε γιους του. Δύο, ο Τζέιμς από το Παρίσι και ο Νέιθαν από το Λονδίνο άφησαν πολυπληθείς απογόνους.


Ο μεγαλύτερος, ο Amschel, τοποθετήθηκε επικεφαλής της τράπεζας της Φρανκφούρτης. Σήμερα, πέντε από τις δέκα μεγαλύτερες τράπεζες της Γερμανίας έχουν την έδρα τους σε αυτήν την πόλη. Ο δεύτερος μεγαλύτερος γιος του Mayer, ο Salomon, στάλθηκε στη Βιέννη, όπου σύντομα ανέλαβε το τραπεζικό μονοπώλιο που μοιραζόταν στο παρελθόν σε πέντε εβραϊκές οικογένειες: Arnstein, Eskeles, Geymuller, Stein και Sina. Ο τρίτος μεγαλύτερος γιος, ο Nathan, ίδρυσε το παράρτημα του Λονδίνου το 1808.

Ο Καρλ, ο τέταρτος γιος, πήγε στη Νάπολη, όπου έγινε επικεφαλής του ανατρεπτικού μασονικού αποκρυφιστικού δικτύου  Alta Vendita.( Ένα Μασσωνικό Σχέδιο για την Ανατροπή της Καθολικής Εκκλησίας )

Ο μικρότερος γιος, ο Τζέιμς, ίδρυσε το γαλλικό παράρτημα του Οίκου των Ρότσιλντ στο Παρίσι. Η Εβραϊκή Εγκυκλοπαίδεια (έκδοση 1909) σημειώνει ότι το έτος 1848, η αξία του Οίκου των Ρόθτσιλντ στο Παρίσι υπολογίζεται σε 600 εκατομμύρια φράγκα. Συγκριτικά, το σύνολο των συμμετοχών όλων των άλλων τραπεζιτών του Παρισιού ανήλθε συνολικά σε 352 εκατομμύρια φράγκα.

Μια βαθύτερη έρευνα θα μπορούσε να εξετάσει ποιους Γερμανούς Σαμπατιανούς Φρανκιστές οι αδελφοί Rothchild πήραν μαζί τους στα νέα παραρτήματα. Χρησιμοποίησαν επίσης φρανκιστικά δίκτυα που υπήρχαν ήδη σε όλη την Ευρώπη.

«Τυχαία διαπραγμάτευση» στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου αφού το Βατερλώ έδωσε στον Ναθάνιελ Μάγιερ Ρότσιλντ ένα μεγάλο μέρος των Consols ( ομόλογα), που αποτελούσαν το μεγαλύτερο μέρος των καταθέσεων της Τράπεζας της Αγγλίας.

Στο βιβλίο «The Merchant Bankers», ο συγγραφέας Joseph Wechsberg σημείωσε, «Υπάρχει η ασφαλιστική εταιρεία ζωής Sun Alliance, η πιο αριστοκρατική από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, που ιδρύθηκε από τον Nathan Rothschild το 1824.Η Brinco, η βρετανική Newfoundland Corp., που ιδρύθηκε από τους Βρετανούς και Γάλλους Rothschild το 1952. η Αγγλοαμερικανική Corp. Bowater, Rio Tinto και άλλες».

Το 1886, ο Andrew Carnegie έγραψε ότι «έξι ή επτά άνδρες μπορούν να βυθίσουν το έθνος σε πόλεμο χωρίς να συμβουλευτούν καθόλου το Κοινοβούλιο».

Ο Vincent Vickers, διευθυντής της Τράπεζας της Αγγλίας από το 1910 έως το 1919, κατηγόρησε το Σίτι του Λονδίνου για τους παγκόσμιους πολέμους. [“Economic Tribulation” (1940) που αναφέρεται στο Knuth, “The Empire of the City” (1943) σελ. 60]

Η Sun Alliance Assurance ιδρύθηκε το 1824 από τον Nathan Mayer Rothschild μαζί με τους Sir Alex Baring, Samuel Gurney και Sir Moses Montefiore. Από αυτή την οντότητα μπορεί να βρεθεί ένας λαβύρινθος αλληλένδετων οικονομικών και οικογενειακών συμφερόντων στη Βρετανία και διεθνώς. Αυτή η φυλή Rothschild-Montefiore-Goldsmids-Mocatta-Sassoon αναφέρεται στην Αγγλία ως «ξαδέρφια».

Γενικά πιστεύεται ότι τις πρώτες επιχειρήσεις των Ρόθτσιλντ στην Αμερική χειριζόταν ο August Belmont  και ο μυστικός αντιπρόσωπός τους, George Peabody του Λονδίνου. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, χρησιμοποιήθηκαν οικονομικοί πανικοί για την παροχή οικοπέδων και προγραμμάτων «δανειστή τελευταίας ανάγκης». Η J. Pierpont Morgan & Company έγινε η εταιρεία διάδοχος της επιχείρησης Peabody μετά το 1864.

Στο «Twenty Eight Years on Wall Street» (σελ. 157), ο συγγραφέας Henry Clews έγραψε, «Ο πανικός του 1837 επιδεινώθηκε από την Τράπεζα της Αγγλίας όταν μέσα σε μια μέρα πέταξε όλο το χαρτί που σχετιζόταν με τις Ηνωμένες Πολιτείες».

Με την άρνησή της να πιστώσει αμερικανικά χαρτονομίσματα και μετοχές, η Τράπεζα της Αγγλίας δημιούργησε οικονομικό πανικό στους κατόχους αυτού του χαρτιού. Ο πανικός έδωσε τη δυνατότητα στους πράκτορες των Rothschild Peabody και Belmont να καρπωθούν μια περιουσία αγοράζοντας υποτιμημένες μετοχές κατά τη διάρκεια του πανικού.

Στο «Our Crowd», έγραψε ο Bermingham, «Στον πανικό του 1837, ο Belmont μπόρεσε να εκτελέσει μια υπηρεσία την οποία θα επαναλάμβανε στους επόμενους πανικούς, χάρη στην τεράστια δεξαμενή του κεφαλαίου Rothschild, για να ξεκινήσει στην Αμερική λειτουργώντας τη δική του Federal Reserve System."

Μετά το 1837, ο August Belmont (γνωστός και ως Schonberg, μια οικογένεια Εβραίων Φρανκιστών από τη Φρανκφούρτη) διαφημίστηκε δημόσια στον οικονομικό τύπο ως ο Αμερικανός εκπρόσωπος των Rothschild. Όταν ο Belmont συμμετείχε σε μια οικονομική επιχείρηση, όλοι γνώριζαν ότι οι Rothschild εμπλέκονταν. Όταν ο Belmont δεν συμμετείχε, και η συναλλαγή διεκπεραιώθηκε από την JP Morgan & Co. ή από τον Kuhn, η Loeb Co. και όλοι «ήξεραν» ότι οι Rothschild δεν εμπλέκονταν. Ο Belmont ήταν ένας σημαντικός δολοπλόκος πριν και κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου, θέμα για μια άλλη ανάρτηση.

Ἄγαλμα τοῦ  Peabody,ἔξω ἀπό τό Βασιλικό Χρηματιστήριο τῆς Ἀγγλίας. ( ἐδῶ

Ο George Peabody είχε ιδρύσει την επιχείρησή του στην Αγγλία μέσω της σύνδεσής του με την Brown Bros, (τώρα Brown Bros. Harriman and Brown, Shipley). Είχε γίνει ένας κρυφός πράκτορας του Λόρδου Ρόθτσιλντ ήδη από το 1835.

Μέχρι το 1861, ο George Peabody είχε γίνει ο μεγαλύτερος έμπορος αμερικανικών τίτλων στον κόσμο. Για να ασκήσει πίεση στην κυβέρνηση του Λίνκολν, άρχισε να κάνει ντάμπινγκ ( ξεφόρτωμα μετοχών)  χρεογράφων στην ανοιχτή αγορά για να μειώσει τις τιμές. Την ίδια στιγμή, η JP Morgan, συμμαχική με τη Morris Ketchum, εξάντλησε την προσφορά χρυσού των ΗΠΑ στέλνοντάς τον στην Αγγλία. Έτρεξε την τιμή από 126 δολάρια ουγγιά σε 171 δολάρια, αποκομίζοντας ένα καλό κέρδος και ασκώντας ακόμη μεγαλύτερη οικονομική πίεση στην κυβέρνηση του Λίνκολν. Αυτή ήταν μια από τις πολλές οικονομικές πράξεις που κατευθύνθηκαν από τους Ρόθτσιλντ για τους δικούς τους πολιτικούς και οικονομικούς στόχους.

Καθώς ο George Peabody δεν είχε γιο για να αναλάβει την εταιρεία του, ανέλαβε ως συνεργάτη τον Junius Morgan. Ο γιος του Junius, John Pierpont Morgan, έγινε γνωστός ως «ο πιο ισχυρός τραπεζίτης στον κόσμο».

Ἀπό : winterwatch.net


Ἡ Πελασγική

6 σχόλια:


  1. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ…

    ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΥΠΟΥ ΣΚΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ….

    .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ….

    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ….

    ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ – ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ –

    ΔΗΛΑΔΗ ΞΑΝΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ – ΤΟ ΠΑΙΔΙ ( ΚΡΑΤΟΣ ) ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…..

    ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ…

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ !!!

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΑ

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΕΜΠΩΝ …..

    ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΩΡΑ ……

    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ…

    ΥΣ.

    ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ …

    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ….

    . .
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ…

    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ….

    ΟΜΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ … – ΕΜΕΙΣ – ΝΑ ΠΟΛΕΜΉΣΟΥΜΕ – ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ –

    ΛΕΩΝΙΔΑΣ !!!

    ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΣ !!!

    Η Μάνα του 1940, είναι η Ελένη Ιωαννίδου από την Κυπαρισσία, που το γράμμα της στον πρωθυπουργό Κορυζή προκαλεί ρίγη συγκίνησης. Είναι η μάνα Σύμβολο, η μάνα αρχαία Σπαρτιάτισσα, η μάνα της Δόξας!

    https://twitter.com/Greeksburg/status/1259518673322233856
    .
    ……….

    ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ …

    ...
    Αυτό είναι το φέρετρο της Ελλάδος. Εδώ ο Μητσοτάκης την 13-5-2024 έθαψε το αιγαίο.
    .
    14 Μαΐου, 2024, 11:10 πμ

    Το προδοτικό συνδικάτο της ΕΛΙΑΜΕΠ σε συνεργασία με την ΑΧΕΠΑΝΣ/ και ΜΟΣΑΝΤ/ και εκκλησία κάνει καλά την προδοτική δουλειά της, πουλώντας την Ελλάδα, με τον πατριάρχη την μαγδαλο να σέρνει τον χορό της προδοσίας!
    .
    Οι προδότες κάνουν διάλογο με τον εχθρό για το Αιγαίο, την ΑΟΖ/ και την Κύπρο με το μπιστόλι στον κρόταφο κατά εντολή των συμμάχων μας???
    .
    Προδότες όταν πάτε να συναντήσετε τον εχθρό έχετε να δείξετε αρχικά τις διεθνής συμφωνίες, μετά του απαιτείτε να άρει άμεσα την απειλή κατά της Ελλάδος/ και μετά κάθεσαι να βγάζεις φωτογραφίες με χαμογελάκια???
    .
    Σεβαστείτε προδότες τους ήρωες μας, σεβαστείτε τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.
    .
    Πριν πάτε σε συνάντηση μιλάς για την απαίτηση να άρουν επίσημα δια του τύπου την άρση της απειλής κατά της Ελλάδος να πράττει κατά όπως θέλει στα δικαιώματά της σε όλη την επικράτειά της.
    .
    Προδότες πως λέγεται διπλωματία όταν σε κάθε συνάντηση οι τούρκοι ζητάνε περισσότερα/ και εμείς τους δίνουμε και άλλα, με τρόπο δουλικό/ και εντολές των ξένων συμμάχων μας σε βάρος της πατρίδος μας;
    .
    Ο τούρκος δηλώνει… «Θέλουμε να μετατρέψουμε το Αιγαίο σε θάλασσα ειρήνης και συνεργασίας».
    .
    Από πού και ως που ο Τούρκος έχει δικαίωμα να μετατρέψει το Ελληνικό αιγαίο, σύμφωνα με τις δικές του ορέξεις;;;;;;
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …
    .
    https://arxaiaithomi.gr/2024/05/14/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%b4%cf%8e-%ce%bf/#more-35810
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ … ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ…

      ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ !!!

      Τί μοῦ θυμίζει, τί μοῦ θυμίζει...

      Ἄ ναί ! Τόν ξεσηκωμό γιά τήν Μακεδονία.
      Γιά τήν τιμή τῶν ὄπλων, ΜΟΝΟΝ καί πάντα...

      Εὐχαριστοῦμε.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. https://apokalipsis999.blogspot.com/2024/05/blog-post_09.html

    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά καί κάτι πού παρ᾿ὁλίγον νά γίνῃ ἡ ὑπόθεσις Πατσίφικο 2 !
      Ἀλλά βρέθηκαν, οἱ Κίμβροι, μπροστά σέ μία γυναίκα μέ συνείδησιν. Σίγουρα δέν ἦταν σά τά μοῦτρα τους.

      Εὐχαριστοῦμε γιά τήν παραπομπή στό συγκεκριμένο θέμα.

      Καλησπέρα ἀγαπητή Ἄννα !

      Διαγραφή
  3. Έ, άει σ' οικτϊρ πιά, μέ τά μαλακισμένα σκαττάγματα ασφαλείας τού κομμουνισμένου βόθρου:

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ βανδάλισαν την προτομή του Αρχηγού της ΕΟΚΑ Στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή - Οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ καταδικάζουν τους δράστες και καλούν το λαό στον αγώνα της απελευθέρωσης
    https://lefteria.blogspot.com/2024/05/blog-post_272.html#more

    ....κι η χορτάτη από παντού, τραβεστίλα, προοδεύει, αντρέβει & θεριέβει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀφοῦ δέν κάνουν καί οἱ ἀπο ᾿δῶ τά ἀνάλογα, καλά νά πάθουν.

      Ἄν ἔχουν κἀνει κάτι εἶναι τόσο σπάνιο !
      Ἀπ᾿ὅ,τι θυμᾶμαι μία περίπτωσις ἦταν μέ τήν κλοπή τῆς προτομῆς τοῦ Πουλιόπουλου, στήν Θήβα.ἐκείνου πού προπαγανδιστή κομμουνιστή, πού ξεσήκωνε τούς Ἕλληνες στρατιῶτες κατά τήν ἐκσταρτεία στήν Μικρά Ἀσία, νά πετάξουν τά ὅπλα καί νά μήν πολεμήσουν τούς τουρκαλαδες.Γρἠγορα ὅμως ἀπεκαταστάθη στό βάθρον της :

      Καταγόταν από την Θήβα, από καλό σπίτι... έπαιζε στα δάχτυλα τον Μαρξ... ...Στό μέτωπο στήν Μικρά Ασία..Κάναμε συζητήσεις, παίρναμε κρυφά τον «Ριζοσπάστη»...Βρήκαμε τηλεγραφητή τον Μιχάλη Οικονόμου, που είχε επαφές με το Κόμμα και μας έλεγε την γραμμή του. Μαζί μας ήταν και ο Μιλτιάδης Ζαφειριάδης, πολίτης αυτός από την Ρουμανία και σοσιαλιστής. Ήταν ακόμα ο Νίκος Μπονάνος, ο Φωτεινός και ένας Τούρκος πολίτης, ο σοσιαλιστής Αλής...Στις 24 Αυγούστου 1925, ο Πουλιόπουλος, μαζί με άλλους 23 κομμουνιστές, δικάστηκε στην Αθήνα με την κατηγορία ότι προωθούσε την αυτονομία της Μακεδονίας και της Θράκης)
      https://sxolianews.blogspot.com/2019/08/blog-post_27.html

      Ἅλλη μία ἐδῶ στό Ναύπλιο :

      Νυχτόβιοι φασίστες βεβήλωσαν αναμνηστική πλάκα στο νεκροταφείο Ναυπλίου
      https://old.anagnostis.org/2018/12/24/nyhtobioi-fasistes-bebilosan-anamnistiki-plaka-sto-nekrotafeio-nayplioy/

      Καί ἡ ὁδὀς ἔχει ὀνομαστεῖ Γρηγόρη Φαράκου.

      Δέν θἀ μπῶ σέ λεπτομέρειες, ἀλλά μόνον ἕνα πρᾶγμα πού ἔλεγαν οἱ παλιοί : Ἐκεῖ ἐκτελοῦσαν τούς κομμουνιστές πού ἔσφαζαν μέ τά κονσερβοκούτια τούς Ἕλληνες. Ἔτσι ἔλεγαν μέχρι πού ἦρθε ἡ δημοκρατία καί τά ἔβαλε ὅλα στήν θέσιν τους καί τήν πλάκα, στήν μάντρα τοῦ νεκροταφείου...

      Γιά νά μήν πάρουν τήν ταμπέλα τοῦ φασίστα λοιπόν,ἔχουν ἀφήσει τήν ἀπόλυτον κυριαρχία στόν ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΤΤ600 !

      Διαγραφή