" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Στήν φύλαγε ἡ Νούλαντ, Γκονζάλο. Ξέρεις ἀπό χαζαροεβραίους ;

 Ὁ Γκονζάλο Λίρα,ὁ γνωστός δημοσιογράφος, συγγραφέας καί σκηνοθέτης, συνελήφθη ἀπό τήν Ὑπηρεσία Ἀσφαλείας τῆς ναζιστικῆς Οὐκρανίας.   


Οι υπηρεσίες ασφαλείας κατηγόρησαν τον Gonzalo Lira για «προσβολή» της κυβέρνησης και του στρατού της Ουκρανίας

Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) επιβεβαίωσε την Παρασκευή τη σύλληψη του Γκονζάλο Λίρα, Χιλιανού υπηκόου που διαμένει στο Χάρκοβο, υποπτευόμενος για φιλορωσικές συμπάθειες. Ο Λίρα συνελήφθη τον Απρίλιο του 2022, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από μια εβδομάδα και του απαγορεύθηκε η έξοδος από την χώρα. 

Σύμφωνα με δήλωση της SBU που επικαλείται ουκρανικό μέσο ενημέρωσης, ο Λίρα «δικαιολόγησε δημόσια την ένοπλη επίθεση» της Ρωσίας, αρνήθηκε ή υποστήριξε τα φερόμενα ως ρωσικά εγκλήματα πολέμου και «δεσμεύτηκε να δυσφημήσει τους κορυφαίους στρατιωτικούς και πολιτικούς ηγέτες και τις αμυντικές δυνάμεις του κράτους μας».

Η SBU κινηματογράφησε τη σύλληψη του Λίρα από βαριά οπλισμένους αξιωματικούς, θολώνοντας τα πρόσωπα όλων των εμπλεκομένων.

Φέρεται ως ύποπτος ότι «προσκόμισε και διένειμε έγγραφα που δικαιολογούν την ένοπλη επίθεση της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατά της Ουκρανίας, που διαπράχθηκε σε πολλές περιπτώσεις». Το δικαστήριο διέταξε τη φυλάκισή του εν αναμονή του αποτελέσματος της έρευνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η SBU κατέσχεσε τον υπολογιστή του Λίρα και πολλά κινητά τηλέφωνα ως αποδεικτικά στοιχεία.

Ο Lira, 55 ετών, είναι συγγραφέας και σκηνοθέτης που εργάστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πριν από αρκετά χρόνια μετακόμισε στο Χάρκοβο, όπου παντρεύτηκε και άρχισε να ασχολείται με το blog με το όνομα «Coach Red Pill».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που κρατείται από την SBU. Συνελήφθη για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2022, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από μια εβδομάδα. Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εκείνη την εποχή και ο Λίρα δεν θα συζητούσε τις λεπτομέρειες του τι συνέβη, λέγοντας μόνο ότι δεν του επέτρεψαν να φύγει από το Χάρκοβο.

Κατηγόρησε το αμερικανικό μέσο ενημέρωσης Daily Beast ότι επέστησε την προσοχή του Κιέβου στην δουλειά του, κατηγορώντας το πως προσπάθησε να τον δολοφονήσει. Η εφημερίδα είχε κάνει αναφορές για τις δραστηριότητες του Λίρα τον Μάρτιο του 2022, αποκαλώντας τον «κακό» και «που εργαζόταν υπέρ του Πούτιν» και σημειώνοντας ότι οι δημοσιογράφοι του είχαν επικοινωνήσει με τις ουκρανικές αρχές.

Ενώ ο Λίρα κράτησε χαμηλό προφίλ για αρκετές εβδομάδες μετά την αποφυλάκισή του, τελικά επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνέχισε να επικρίνει την πολιτική του Κιέβου. Έκτοτε, η Ουκρανία έχει θεσπίσει νόμους που ποινικοποιούν τη διαφωνία και επιτρέπουν στον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Ζελένσκι να απαγορεύει τα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης, να κατάσχει και να κρατικοποιεί τα μέσα ενημέρωσης και ακόμη και να διώκει την Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία για κανονική κοινωνία με τη Μόσχα. ( ἀπό :  goodwordnews.com )

 ( Σχετικῶς μέ τήν κανονική κοινωνία : εἶναι κάτι πού λογικά κάνει κάθε ὀρθόδοξη ἐκκλησία ἡ ὁποία βρίσκεται σέ ἀδελφική,εὐχαριστηριακή,πνευματική,δογματική καί κανονική κοινωνία μέ ἄλλες ὀρθόδοξες ἐκκλησίες. Μέ ἄλλα λόγια ὁ Ζελένσκυ πάτησε στή πλέον φυσική λειτουργία τῆς ὀρθοδόξου ἐκκλησίας ὥστε νά βρῇ τήν εὐκαιρία γιά νά τήν κυνηγήσῃ ἀλλά καί νά τήν ληστέψῃ  κανονικότατα ! Μπορεῖτε νά τά ξαναδιαβάσετε :

 Γιατί ὁ Ζελένσκυ ἐπιτίθεται στήν Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία

Ἀλλά κι᾿ ἐδῶ, Καί 

Ὁ Ζελένσκυ καί οἱ Ναζί συνεργάτες του, μέ νόμο κλέβουν τήν περιουσία τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας τῆς Οὐκρανίας

Τώρα ὅσο ἀφορᾷ τόν Γκονζάλο Λίρα καί τόν ἀγῶνα πού κάνει γιά νά ξεσκεπάσῃ τήν μεγάλη προδοσία πίσω ἀπό τήν κρίση στήν Οὐκρανία, διαβάζουμε κάποιες πολύ κατατοπιστικές, παλαιότερες δημοσιεύσεις μας :

Ἡ Οὐκρανία εἶναι ἕνα φασιστικό ἀστυνομικό κράτος πού διευθύνεται ἀπό τήν Victoria Nuland

Gonzalo Lira : Τό μέλλον τῆς Οὐκρανίας,μία τραγωδία !

Τό βίντεο ἀπό ἐδῶ

Τά προστατευόμενα τῆς Ε.Ε τοῦ ΝΑΤΟ καί τῶν ΗΠΑ , οἱ Ναζί τῆς Οὐκρανίας, " μεγαλουργοῦν" συλλαμβάνοντας δημοσιογράφους ! Ἀκόμη μία ἐπιτυχία μετά τό ἀνηλεές κυνήγι τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκησίας τῆς χώρας. 

Στήν φύλαγε ἡ Νούλαντ Γκονζάλο. Ξέρεις ἀπό χαζαροεβραίους; Ἄμ ξέρεις ...! 


Ἡ Πελασγική

5 σχόλια:


  1. ΚΆΠΟΤΕ, ΘΟΡΏΝΤΑς ΤΗΝ ΆΛΛΗ -ΤΏΡΑ ΨΌΦΙΑ- ΠΑΤΣΑΒΟΎΡΑ ΠΟΥ ΜΑΚΈΛΕΨΕ ΤΉ ΣΕΡΒΊΑ,
    ΈΛΕΓΑ ΌΤΙ ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ΝΆ ΖΉΣΩ ΞΑΝΑ ΑΦΤΌ ΤΌ ΣΥΝΑΊΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΊΧΑ ΌΠΟΤΕ ΤΉΝ ΈΒΛΕΠΑ...
    ΤΏΡΑ ΌΜΩΣ ΑΝΑΚΑΛΎΠΤΩ ΠΩΣ ΒΛΈΠΟΝΤΑΣ ΤΉ ΝΎΝ, ΑΚΌΜΗ ΈΜΒΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΎΡΑ ΆΜΕΣΑ ΣΥΝΑΙΣΘΆΝΟΜΑΙ ΤΉΝ ΊΔΙΑ ΣΙΧΑΜΆΡΑ ΣΤΉ ΝΙΟΣΤΉ.

    ΣΙΧΑΜΈΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΈΝΑ ΔΙΑΟΛΟΤΡΊΒΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔτσι ἀντιλαμβάνεσαι πώς εἶναι ὅλοι τους ἀπολύτως τό ἴδιο. Μία φάρα.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα Ευαγγελία μας, δικό μου τό ανώνυμο με τά κεφαλαία.
      ΤΤ600s

      Διαγραφή
    3. Ναί, ναί σέ καταλαβαίνουμε πλέον. Δέν μπορεῖς νά μᾶς κρυφτῇς ἀγαπητέ μου ΤΤ600 !
      Χά,χά,χά !

      Ὅσο γιά τήν ἐν λόγῳ μέ τίς πεταλοῦδες, τί νά ᾿δοῦμε ἀπό ᾿δαύτην ; Ξυπνᾷ μόνον ἐφιἀλτες...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
  2. Όποιος θέλει μπορεί να τήν ξαναδεί εδώ, όμως αναλαμβάνει τήν ευθύνη:
    https://www.youtube.com/watch?v=DLQtsAF7d8o

    ΑπάντησηΔιαγραφή