" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Τό μίασμα τό Ζελένσκυ ...

 

Προσέξτε μέ πόσο μῖσος κυττᾶ τόν Πάπα !!! Γιατί συναντήθηκε μαζύ του, τότε ; 

Για προσβολή του Πάπα Φραγκίσκου από τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky κατά την πρόσφατη τους συνάντηση στο Βατικανό κάνει λόγο σε δημοσίευμα της η ιταλική εφημερίδα Il Fatto Quotidiano.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η προσβολή προήλθε από τα δώρα του Ουκρανού προέδρου, τα οποία φέρονται να είναι προσβλητικά για τους πιστούς χριστιανούς.

Η επίμαχη εικόνα


Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο Zelensky δώρισε στον Πάπα μια εικόνα της Παναγίας να κρατά στην αγκαλιά της τον Ιησού, όταν ήταν παιδί, μόνο που αυτός απεικονίζεται μόνο ως μαύρο περίγραμμα.

«Υποτίθεται ότι συμβόλιζε την «απώλεια» των παιδιών της Ουκρανίας στον πόλεμο, αλλά για τον επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, η «απώλεια» του Παιδιού Ιησού σημαίνει την απώλεια του Μεσσία, την απώλεια του λόγου ύπαρξης της ίδιας της εκκλησίας», υποστηρίζει το δημοσίευμα, επικαλούμενο έναν εξέχοντα δημοσιογράφο, ιστορικό και πρώην γερουσιαστή Raniero La Valle.

Βάσει των θέσεων του Ιταλού ιστορικού, η εικόνα στην πραγματικότητα «συμβολίζει το σβήσιμο του Χριστού από τον σταυρό και την άρνηση της ανάστασής του».

Τα δώρα

Όπως επισημαίνει η ιταλική εφημερίδα, ο Zelensky δώρισε στον Πάπα και μια εικόνα της Παναγίας που ήταν φτιαγμένη σε ένα κομμάτι αλεξίσφαιρου γιλέκου με φόντο ένα «ματωμένο» κόκκινο με λωρίδες στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας.

Από την πλευρά του ο Πάπας δώρισε στον Ουκρανό πρόεδρο ένα χάλκινο γλυπτό που αναπαριστά ένα κλαδί ελιάς, σύμβολο της ειρήνης καθώς και πολλά έγγραφα αφιερωμένα στην ειρήνη και στην αδελφότητα.

Απογοητευτικές συνομιλίες

Ἐπίσης τό γεμάτο μίσος βλέμμα του συνεχίζει νά ὑπάρχει ὅσο ἔχει μπροστά του τόν Πάπα ἤ τόν Σταυρό ;  Προσέξτε στίς ἑπόμενες φωτό μέ τόν Μπάϊντεν καί κυρίως μέ τόν ΜΑΤΣ Σβάμπ τί χαροὐμενο καί μελιστάλαχτο ὕφος ἔχει...

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι συνομιλίες του Πάπα Φραγκίσου με τον πρόεδρο Zelenksy απέτυχαν και ότι ήταν απογοητευτικές για το Βατικανό, το οποίο κατά καιρούς έχει εκφράσει την πρόθεση του να μεσολαβήσει για το τέλος των εχθροπραξιών στην Ουκρανία.

Ωστόσο, ο πρόεδρος Zelensky υποστήριξε ότι η Ουκρανία δεν έχει ανάγκη από μεσολαβητές, με το Βατικανό να μην σχολιάζει αυτήν την τοποθέτηση.

Μάλιστα, πηγές του Βατικανού αναφέρουν πως ο Ουκρανός πρόεδρος επιδίωξε την πλήρη αναγνώριση του «ειρηνευτικού του σχεδίου», το οποίο όμως ο Πάπας αρνήθηκε ενώ από την πλευρά του ο Zelensky απέρριψε τη πρόταση μεσολάβησης του Πάπα Φραγκίσκου. ( ἀπό ἐδῶ

Αὐτό τό σίχαμα, πού ἐπίτηδες ἔδωσε μία τέτοια εἰκόνα στόν ἐπικεφαλής τῆς Χριστιανικῆς Ῥωμαιοκαθολικῆς Ἐκκλησίας, πού βεβαίως τόν ἐνδιαφέρουν μόνον νά πέφτῃ τό παραδάκι, παρουσιάστηκε στόν Πάπα μέ τήν γνωστή "πολεμική φορεσιά" ὅπως κάνει καί μ᾿ὁποιονδήποτε συναντηθεῖ. Μέ ὁποιονδήποτε ; Ὄχι βεβαίως. Ὑπάρχει κάποιος γιά τό Ζελένσκυ πού χαίρει ἰδιαιτέρας τιμῆς. Ποιός ; Μά ὁ ΜΑΤΣ Σβάμπ ! 


Τόν περασμένο Δεκέμβριο πού εἶχε ἐπισκεφθεῖ τίς ΗΠΑ,τόσο κατά τήν ἐπίσκεψίν του μέ τόν Μπάϊντεν στόν Λευκό Οἰκο ὅσο καί στό Κογκρέσο ὅπου μάλιστα ἐκφώνησε καί ὀμιλία,παρουσιάστηκε μέ τήν γνωστή " πολεμική φορεσιά"

Ὅμως λίγες ἡμέρες μετά πού συναντήθηκε μέ τόν Σβάμπ,προσκεκλημένος στό Φόρουμ τοῦ Νταβός,θυμήθηκε ( ; ; ; ) πώς ὑπάρχει καί κάτι πιό ἐπίσημο άπό τά χακί ροῦχα. Τό κοστούμι πού βεβαίως συνοδευόταν καί ἀπό γραβάτα !!! 

φωτό

Βρέ τήν ἑβραιὀσπορη νεοταξίτικη μαριονέτα  ! ! ! 


Ἡ Πελασγική

8 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας
    Ας μην το παίρνουν κατάκαρδα οι γείτονες του ιδίου φυράματος είναι και οι δύο .Ο Ένας μισεί Τον Σταυρό και αιματοκύλισε την πατρίδα του, ο άλλος αιματοκύλισε την ανθρωπότητα με τον Σταυρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πώς ἀντιλαμβάνεσαι τό πνεῦμα καί τήν οὐσία τῆς ἀναρτήσεως . Ἄς μήν τό πηγαίνεις ἀλλοῦ...

      Ὑπάρχουν συμβολισμοί πού δέν πρέπει νά προσπερνιοῦνται ἀβλεπεί διότι χάνεται καί ἡ ἀξία τῶν μηνυμάτων ...

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. ivan,
      Ιστορικα εισαι ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ.
      Διαβασε ΙΣΤΟΡΙΑ αλλα οχι αυτη που σου πασαρουν οι εβραιοι.
      Διαβασε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, γιατι αυτα που μας συμβαινουν σημερα στην Ελλαδα ειναι ενας χειμαρος υποπροϊοντων αυτης της εβραϊκης αθλιας εκστρατειας προπαγανδας και ψεμματων.
      ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ και σκεψου ΠΩΣ θαταν η ζωη σου αν ο "αλλος που ....αιματοκυλησε την ανθρωπωτητα με τον σταυρο" ειχε κερδισει τον πολεμο.

      Διαγραφή
    3. Ἀγαπητέ ΕΑΦ,νομίζω πώς ὁ ivan δέν ἐννοεῖ αὐτό πού ἐσύ φαντάσθηκες,ἀλλά τίς Σταυροφορίες καί κάθε μορφῆς Σταυροφορίες τῶν χριστιανῶν τῆς Δύσεως. Ἐγώ μᾶλλον ἔτσι τό ἐξέλαβα τό " ο άλλος αιματοκύλισε την ανθρωπότητα με τον Σταυρό.".
      Καί μάλιστα δέν νομίζω πώς θά ταίριαζε στήν περίστασιν νά ὑποννοῦσε τόν "ἄλλον" ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    4. Ας το διευκρινισει.
      Ακομα και οι "Σταυροφοριες" ειναι προϊον των απογονων των Χριστοκτονων. Το βλεπουμε και σημερα με τις σημερινες ....σταυροφοριες των γιανκηδων στην Βαβυλωνα, μην παμε παλαιοτερα στους Περσικους πολεμους.

      Ολα στο τραπεζι υπο αναθεωρησιν!

      Καλησπερα.

      Διαγραφή
    5. Συμφωνῶ μαζύ σου ! Ὅλα στό τραπέζι πρῶτα πρός ἔρευνα καί ἄν κι᾿ὅπου χρειασθεῖ νά γίνῃ ἡ ἀναθεώρησις.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  2. Συμφωνω, αγαπητε ΕΑΦ, να μην παμε πισω στους Περσικους πολεμους.

    Να παμε πισω μεχρι το 1204. Σραυροφοροι το μιασμα της γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα
    Προς νεαρό ΕΑΦ24 Μαΐου 2023 στις 5:57 π.μ.
    Ευχαριστώ για την επισήμανση και την συμβουλή σου. Θα φροντίσω στο προσεχές μέλλον να επιδοθώ στην μελέτη της ιστορίας, αλλά δεν μου επισήμανες ποια ακριβώς ιστορία και ποιων? . Τέλος πάντων, "δεν το πήγα κάπου αλλού όπως εννοείτε" αγαπητή και κατανοώ πλήρως την το θέμα σας στην ανωτέρω ανάρτηση, η οποία συνοδεύεται και από μία εικόνα Οβίδιακής μεταμορφώσεως, στην οποία όμως απουσιάζει η κυρίως βασική μορφή κάτω από την μορφή του Σόρος. Και δεν είναι άλλη παρά η μορφή του πρώτου δεξιά της πρώτης εικόνας, αρχηγού του Τάγματος των Ιησουϊτών και του Τάγματος της Μάλτας=????. Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει αυτός εσύ που γνωρίζεις την Ιστορία νεαρέ κάτι σίγουρα θα ξέρεις... Και όταν γράφω στην φράση "δια του Σταυρού" δεν εννοώ φυσικά "για χάριν του Σταυρού" , αλλά με την δορά του του του "Σταυροφόρου " ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με τον Σταυρό Του Χριστού τον οποίο φέρει τύποις και προσχηματικώς, όπως και πολλοί άλλοι.. Η Εικόνα που δώρισε ο Ζελένσκυ στον Πάπα δεν είναι παρά η συνέχεια της εικόνας που φέρουν οι Ασκεναζύ στρ/τες στην φανέλα τους, όπου εικονίζεται η Παναγία έγκυος και συνοδεύεται με την συνθηματική φράση "σκοτώστε την έγκυο"!! γιαυτό και απουσιάζει ο Κύριος από αυτήν, ή εικονίζεται ως σκοτεινός. Αλλά δεν προσβλήθηκε τότε η σωστή πλευρά της ιστορίας. Δεν είναι άλλωστε τυχαία και τα στιγμιότυπα των βίντεο που ανέβασαν έξω από το Νοσοκομείο της Μαριούπόλεως ,όπου εμφανίζουν μία ηθοποιό έγκυο τραυματία, χτυπημένη δήθεν από του Ρώσους!! .Ούτε τους είχε πιάσει ο πόνος για τα παιδιά και τις οικογένειές τους από την Χερσώνα τα οποία φιλοξενήθηκαν στην Ρωσία για προφύλαξη, αλλά πρόσχημα να του προσάψουν μια κατηγορία. Τώρα σε ό,τι αφορά το "ειρηνευτικό' σχέδιο του Πάπα και η "κουτσή Μαρία" γνωρίζει πως είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου, διότι για να μιλάει για ειρήνη θα πρέπει να υπάρχει και Κήρυξη πολέμου. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει ούτε καν κλείσιμο πρεσβειών. Ο Πούτιν ανακοίνωσε επιχείρηση αποναζοποίησης των Ρωσικών δημοκρατιών της Ουκρανίας, για τα εγκλήματα που διαπράττονταν επί 8 χρόνια από τους Νεοναζί με την ανοχή όλων, αλλά και των Παπών ένθεν κακείθεν! Γιαυτό και γράφω " να μην παίρνουν κατάκαρδα οι γείτονες" αλλά -συμπληρώνω -και οι υπόλοιποι Φαρισαίοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή