" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Ἐρντογάν : Ἡ οἰκογένεια εἶναι ἱερή γιά ἐμᾶς

–Ερντογάν:  Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι ευπρόσδεκτοι 

Ο Τούρκος ηγέτης υποσχέθηκε να προστατεύσει τις «ιερές» οικογενειακές αξίες στη νικητήρια ομιλία του την Κυριακή

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος παρουσιάζεται ως υπερασπιστής των παραδοσιακών ισλαμικών αξιών, χαρακτήρισε για άλλη μια φορά την αντιπολίτευση ως «LGBT» και επέμεινε ότι η φιλελεύθερη δυτική ιδεολογία δεν θα διεισδύσει ποτέ στο κυβερνών κόμμα του ή στους εθνικιστές συμμάχους του.

Το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο της Τουρκίας επιβεβαίωσε την καθοριστική νίκη του Ερντογάν επί του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου το βράδυ της Κυριακής.

Προεκλογικά, ο Ερντογάν κατηγόρησε επανειλημμένα τον Kilicdaroglu και τους συμμάχους του ότι είναι υπέρ των LGBT και εξέφρασε παρόμοιες κατηγορίες στη νικητήρια ομιλία του μπροστά σε ένα χαρούμενο πλήθος στην Κωνσταντινούπολη.

Απαριθμώντας τις φατρίες του εξακομματικού μπλοκ της Εθνικής Συμμαχίας του αντιπάλου του και ενός φιλοκουρδικού πολιτικού κόμματος, ρώτησε τους υποστηρικτές του εάν συμφωνούσαν ότι το CHP, το HDP, το IYI και «μερικοί απίθανοι τύποι μαζύ τους» είναι όλοι  « LGBT  » 

«Αλλά μπορούν τα LGBT να διεισδύσουν στο AK Party; Μπορούν να διεισδύσουν στο MHP; Μπορούν να διεισδύσουν σε άλλα μέλη της Λαϊκής Συμμαχίας; ». ρώτησε ρητορικά ο Ερντογάν – δηλώνοντας ότι ο κυβερνών συνασπισμός του και οι σύμμαχοί του θα υπερασπίζονται πάντα τις παραδοσιακές τουρκικές αξίες.

«Κάθε εκλογές είναι μια αναγέννηση για εμάς. Η οικογένεια είναι ιερή για εμάς. Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει εναντίον της οικογένειας. Η βία κατά των γυναικών απαγορεύεται, είναι παράνομη. Είναι χαράμ »,  είπε.

Ο Κιλιτσντάρογλου δεν είναι ειλικρινής υποστηρικτής των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, αλλά έχει υποσχεθεί να επαναφέρει τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης εάν εκλεγεί. Η σύμβαση, η οποία υπογράφηκε από 45 χώρες συν την ΕΕ το 2011, είχε στόχο να ενισχύσει τις νομικές κυρώσεις για τη βία κατά των γυναικών.

Η Τουρκία αποχώρησε από αυτήν το 2021, δηλώνοντας ότι είχε « αλωθεί από μια ομάδα ανθρώπων που προσπαθούσαν να ομαλοποιήσουν την ομοφυλοφιλία». Αυτό πιθανότατα ήταν μια αναφορά στην καταχώριση της συνθήκης των διεμφυλικών γυναικών, που είναι βιολογικά άντρες, ως γυναίκες.

Πολλοί αξιωματούχοι της συντηρητικής κυβέρνησης του Ερντογάν βλέπουν την LGBTQ ιδεολογία ως μια αμερικανική και ευρωπαϊκή «θρησκεία»  που είναι ξένη προς τα τουρκικά ήθη.

«Προσπαθούν να... υπονομεύσουν ολόκληρη την κοινωνία μας υπό το  LGBT», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού τον Φεβρουάριο. Σε μια συγκέντρωση τον Απρίλιο, ο Ερντογάν είπε ότι οι νέοι δεν πρέπει «να κοιτάζουν αυτά τα LGBT» και « να μην εναντιώνονται στον γάμο».

Ἀπό : swentr.site/news 


Σταθερός στά πιστεύω του καί τήν προάσπισιν τῶν ἀξιῶν πού πρεσβεύει. Ναί,ὁ τοῦρκος Ἐρντογάν ! 

Ῥετζέπ Ταγίπ Ἐρντογάν :  «Εὐτυχῶς ἡ νεολαία μας δέν εἶναι νεολαία LGBT» 

Ἡ προάσπισις τῆς ἠθικῆς τῶν κοινωνιῶν εἶναι κατακριτέα ! Τό λέει ἡ Ε.Ε. ΚΑΙ ὁ Κούλης 

Ἡ ἐπιλεγμένη προάσπισις τῆς ἡθικῆς...

Ἑμᾶς, μᾶς ἔχει φάει ὁ προοδευτισμός ! Ἡ ἄκρατη ὑπεράσπισις τῆς ...διαφορετικότητος ! Εἶδες λοιπόν πού λένε ὁ καθείς ὅπως στρώνει θά κοιμηθῇ ; Κι᾿αὐτά τά κακοστρωσίδια θά τά βροῦμε μπροστά μας. Τί νά διορθώσῃ κανείς τώρα ; 

Με την άδεια της Κεραμέως προβάλλεται στα σχολεία η ταινία με ερωτικές σκηνές μεταξύ ανήλικων αγοριών

Κεραμέως: Από την παιδεία εξαρτάται η χώρα του αύριο 

Αὐτό ἀκριβῶς λέμε κι᾿ἐμεῖς, ἀλλά μέ ἄλλο νόημα, κυρά Κεραμέως...


Ἡ Πελασγική

5 σχόλια:

  1. ΤΕΤΟΙΟΝ ΗΓΕΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΑΝ' ΑΠ'
    ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εἶδος πρός ἐξαφάνισιν στήν ἑλλαδική,ἀπό 50ετίας ,,,

      Καλημέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Εδω θα επαιρνε απο τα 3 το μακρυτερο, ανηκομεν στη Δυσιν...

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
  2. Αυτοί καλώς. Εμείς τι γίνεται? Πήραμε χαμπάρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐμεῖς ; ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ !
      Ἕνεκα τῆς πολλῆς ἀγάπης πρός τήν ...δημοκρατία !

      Καλημέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή