" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Ἕνα μέλλον μέ λιγώτερους ἀνθρώπους. Γιά ποιόν εἶναι "καλά νέα"

 


...Αυτά είναι καλά νέα. Δεδομένου ότι κανένας άλλος πληθυσμός μεγάλου ζώου δεν έχει αυξηθεί τόσο πολύ, τόσο γρήγορα ή τόσο καταστροφικά για άλλα είδη όσο το δικό μας, όλοι θα πρέπει να γιορτάζουμε τη μείωση του πληθυσμού...

... η Feldstein συνιστά δύο βιβλία στον ιστότοπό της . Ένα από αυτά « The Jane Effect » είναι αφιερωμένο στην Jane Goodall.( ξερετε ἡ κυρία μέ τούς χιμπατζήδες...) Ακριβώς όπως η Feldstein, η Goodall δηλώνει ανοιχτά την επιθυμία της για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού . Στη συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός 2020, η Γκούνταλ πρότεινε ότι ο παγκόσμιος ανθρώπινος πληθυσμός πρέπει να μειωθεί σε περίπου 450 εκατομμύρια.

............... (ἐδῶ)

Dennis Meadows …δεν υπάρχει, φυσικά, καμία δυνατότητα αποφυγής της κλιματικής αλλαγής, ακόμα κι αν μειώσαμε τις εκπομπές στο καθαρό μηδέν.

Είμαστε πολύ πάνω από βιώσιμα επίπεδα. Ακόμα κι αν μπορούσαμε να αποφύγουμε την κλιματική αλλαγή, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να συντηρήσουμε 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε οτιδήποτε κοντά στο βιοτικό επίπεδο που περιμέναμε. Έχουν γίνει κάποιες ακαδημαϊκές ασκήσεις για να υπολογιστεί πόσους ανθρώπους θα μπορούσε να υποστηρίξει η γη. Αυτό είναι πραγματικά ένα ανόητο είδος άσκησης, γιατί αγνοεί τις περισσότερες από τις αξίες και τους στόχους που έχουμε για να κάνουμε την ανθρώπινη ζωή σε αυτόν τον πλανήτη να αξίζει τον κόπο: ισότητα, ελευθερία, ευημερία, ανθρώπινη υγεία. Όλα αυτά τα πράγματα επηρεάζονται στενά από τον υπερπληθυσμό. Δεν ξέρω τι είναι τώρα ένα βιώσιμο επίπεδο πληθυσμού, αλλά είναι πιθανότατα πολύ πιο κοντά σε ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους, ή λιγότερους, εάν φιλοδοξούμε να έχουν το είδος του βιοτικού επιπέδου και τις πολιτικές συνθήκες που απολαμβάνουμε στη Δύση.

........Σύμφωνα με τον πρώην αξιωματικό των πληροφοριών Δρ. John Coleman, η Λέσχη της Ρώμης είναι ένας διεθνής βραχίονας εξωτερικής πολιτικής της Επιτροπής των 300 . Τα μέλη της Επιτροπής των 300 αντιπροσωπεύουν τις πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου. Αυτό προσφέρει μια σχετικά γρήγορη και απλή λύση για τη βελτίωση του πλούτου, της ευημερίας, των πολιτικών συνθηκών και περισσότερων του παγκόσμιου πληθυσμού, μια λύση που φαίνεται να έχει ξεφύγει από τους Meadows, Feldstein και άλλους που ακολουθούν την ιδεολογία The Limits to Growth .

Τον Ιανουάριο του 2023, η Oxfam δημοσίευσε ένα άρθρο που ανέφερε ότι «το πλουσιότερο 1% είχε σχεδόν διπλάσιο πλούτο από ότι ο υπόλοιπος κόσμος μαζί τα τελευταία δύο χρόνια ». Σύμφωνα με την Oxfam, η περιουσία των δισεκατομμυριούχων αυξάνεται κατά 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια την ημέρα με το πλουσιότερο 1% να παίρνει σχεδόν τα δύο τρίτα του νέου πλούτου αξίας 42 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που δημιουργήθηκε από το 2020. .. ( ὁλόκληρο τό θέμα ἐδῶ

Η μείωση του πληθυσμού θα αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο , Stephanie Feldstein

Ένα μέλλον με λιγότερους ανθρώπους προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες και ένα πιο υγιές περιβάλλον...

Η Stephanie Feldstein είναι η Διευθύντρια Πληθυσμού και Αειφορίας στο Κέντρο Βιολογικής Ποικιλότητας, όπου διευθύνει ένα εθνικό πρόγραμμα που ασχολείται με τη σύνδεση μεταξύ της αύξησης του ανθρώπινου πληθυσμού, της υπερκατανάλωσης και της κρίσης εξαφάνισης της άγριας ζωής. Δημιούργησε την καινοτόμο καμπάνια Take Extinction Off Your Plate και υποστηρίζει δίκαιες λύσεις για να μεταμορφώσουν τα συστήματα τροφίμων, να αυξήσουν τη δημόσια υγεία, να προωθήσουν τα αναπαραγωγικά δικαιώματα και την ενδυνάμωση και να αμφισβητήσουν την ατελείωτη ανάπτυξη. Είναι περιζήτητη ομιλήτρια και εμπειρογνώμονας σε θέματα όπως τα βιώσιμα συστήματα τροφίμων, τα περιβαλλοντικά οφέλη των φυτικών διατροφών, οι κλιματικές επιπτώσεις των διατροφικών προτύπων, οι γεωργικές απειλές για την άγρια ​​ζωή, η αλλαγή της κατανάλωσης, η προστασία και η ευημερία των ζώων και η πίεση του ανθρώπινου πληθυσμού. 

...................... ( ἐδῶ γιά τήν περιζήτητη ὀμιλήτρια πού χαίρεται καθώς χάνονται οἱ ἀνθρώπινες ζωές...! ) 

Κι᾿ἐσύ ἀγαπητέ Κώστα συγκινεῖσαι μέ τήν ἡλικιωμένη κυρία πού σπαράζει γιά τόν χαμό τοῦ υἱοῦ της. Πού ξέρει τούς ἐνόχους καί γνωρίζει γιατί ἔφυγε τό παλλικάρι της ὅπως καί τόσοι νέοι ἄνθρωποι καταδικάζονται γιά νά ὑλοποιοῦνται οἱ νεοταξίτικες ἀτζέντες.

ΣΟΚ ! - ΠΛΑΝΤΑΞΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!!

Ὅπως σοῦ ἔγραψα,αὐτή τήν φορά δέν θά ἔχομε καμμία δικαιολογία πώς δέν γνωρίζαμε. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά καί εἴμαστε ὑπεύθυνοι γιά ὅλα ὅσα βιώνουμε. Ναί, ἐμεῖς οἱ ἴδιοι φέρουμε πρῶτοι τήν εὐθύνη γιά τό ἄν θά μποροῦν τά παιδιά μας νά ἐλπίζουν σ᾿ἕνα καλλίτερο μέλλον. Ἄν θά ἔχουν στήν οὐσία ...Μέλλον ! 

Εὐχαριστοῦμε γιά τό θέμα, τόν ἀναγνώστη μας, ἐδῶ 


Ἡ Πελασγική

8 σχόλια:

  1. Ἕνα μέλλον μέ λιγώτερους ἀνθρώπους. Γιά ποιόν εἶναι "καλά νέα"

    Απαντώ: Ποιός είναι ο αρχαίος εχθρός των ανθρώπων; Γι' αυτόν εἶναι "καλά νέα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν ἔχουν ποῦ νά κρυφτοῦν ἀπό τ᾿ἀρχαῖα κείμενά τους μέχρι τούς συγχρόνους ἐπικεφαλής τους...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. ETΣΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ..............ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ

    https://www.facebook.com/100083563988156/videos/959431348709227
    ==
    https://www.facebook.com/100083084344745/videos/3489102898035370
    ==
    https://www.facebook.com/photo/?fbid=209008401881087&set=a.103519815763280

    Υ.Γ. KΡATHΣTE TA BINTEO ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ...
    ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αὐτοί τό θέλουν,ἐμεῖς τί κάνουμε ;

      Λέει ὁ Φραγκλῖνος : « Δημοκρατία εἶναι δύο λύκοι κι᾿ἕνα πρόβατο πού ψηφίζουν γιά τό μεσημεριανό γεῦμα. Ἐλευθερία εἶναι ἕνα καλά ὁπλισμένο ἀρνί πού ἀμφισβητεῖ τήν ψῆφο.»

      Ἐμεῖς θά τούς ἀμφισβητήσουμε ἤ θά συνεχίσουμε νά πιστεύουμε στήν ...δημοκρατία πιστά στό κοπάδι ;

      Καλησπέρα ἀγαπητή Ἀγγελική !

      Διαγραφή
  3. Feldstein is J e w i s h !!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ.... ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ...
    ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.. ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 120 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ... ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ..
    ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΡΟΙΝΤ: "ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΙΑΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ..... (ΤΟ ΛΙΝΚ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΙΑ)
    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ;; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ὑπάρχει μία Beanie Feldstein ἡθοποιός ἡ ὁποία βεβαίως δέν τό κρύβει οὐδόλως πώς εἶναι ἑβραία.
    Βλέπεις ἄλλο πρᾶγμα νά εἶσαι μία ἁπλή ἠθοποιός καί ἄλλο δ/ντρια Πληθυσμού και Αειφορίας στο Κέντρο Βιολογικής Ποικιλότητας. Ὅμως αὐτή ἡ χοντρό-ἀσχημόφατσα δέν κρύβεται βρέ παιδί μου. Φωνάζει ἀπό χιλιόμετρα μακριά καί γιά τήν καταγωγή της καί γιά τόν "εὐγενή " της σκοπό...

    Ἀλήθεια εἶχε πεῖ κάτι τέτοιο ὁ Φρόϋντ ; !!!
    Κι᾿ἐννοοῦσε ὅντως τούς ἐξωγἠϊνους ἤ ἀναφερόταν σέ μία "ξένη φυλή" ...

    Πάντως αὐτό μοῦ θύμισε τήν δήλωση Κέρρυ στό Νταβός :

    Για να επιταχυνθούν τα πράγματα, οι Εξωγήϊνοι (ET) διάλεξαν μια «επιλεγμένη- περιούσια ομάδα ανθρώπινων όντων», δηλαδή τον Kerry και τους συναδέλφους του παγκοσμιοποιητές, για να πρωτοστατήσουν σε αυτήν την αδυσώπητη ώθηση για ένα μέλλον χωρίς κλιματική αλλαγή, που σημαίνει, χωρίς άχρηστους καταναλωτές, δηλαδή ανθρώπους που αντιτίθενται στην Παγκοσμιοποίηση ή ΝΤΠ...
    https://sxolianews.blogspot.com/2023/01/blog-post_37.html
    https://sxolianews.blogspot.com/2023/01/blog-post_21.html

    Γιά νά ᾿δοῦμε...

    Καλησπέρα ἀγαπητέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πλακα θα ειναι να μεινουν μονο τα 500 εκ που θελουν αλλα να ειναι ΟΛΟΙ "ψεκασμενοι συνομοσιολογοι"

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί κῦττα νά ᾿δῆς πού τελικῶς αὐτοί θά μείνουν !!!

      Καλημέρα ἀγαπητέ ΛΟΚΙ !

      Διαγραφή