" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Βλαντιμίρ Ποῦτιν : θά καταφέρω νά σώσω ὁλόκληρο τόν κόσμο, γιατί ἔχω τήν ΔΥΝΑΜΗ καί τήν ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ τοῦ ΚΥΡΙΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ»

Ο Πούτιν θα καταστρέψει τη Δύση επειδή ασπάζεται τον Σατανά

Δυστυχώς, αυτό θέλουν στην πραγματικότητα οι σατανιστές που διοικούν τη Δύση.

Προετοιμαστείτε για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Στείλτε ευχαριστίες στους Rothschild (WEF, NATO) και την τοπική σας μαριονέτα του Rothschild.

Από το κανάλι Telegram : 

B. V. Putin: «Ποτέ δεν ήθελα κάτι που δεν ήταν δικό μου. Βλέποντας τη Ρωσία να πεθαίνει, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ενώπιον του Θεού ότι θα τη σώσω. Αποδεικνύεται ότι πρέπει να σώσω ολόκληρο τον κόσμο, γιατί οι δαίμονες που έχουν καταλάβει τη Δύση προσπαθούν να σκοτώσουν οτιδήποτε πνευματικό σε αυτόν τον πλανήτη. Ξέρω ότι θα τα καταφέρω, γιατί έχω τη ΔΥΝΑΜΗ και την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ του ΚΥΡΙΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ».

Ρώσος ορθόδοξος ιερέας Κύριε Ἐλέησον . «Τις εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα διεξήχθησαν στη Μόσχα μια σειρά συναντήσεων ανώτατου επιπέδου κορυφαίων Ρώσων πολιτικών και στρατιωτικού προσωπικού, όπου ο Πούτιν εξήγησε ότι η Δύση είναι τόσο αποφασισμένη να καταστρέψει τη Ρωσία που η Ρωσία δεν έχει άλλη επιλογή από το να προετοιμαστεί για μια μεγάλη σύγκρουση. με τα ευρωπαϊκά έθνη του ΝΑΤΟ, με τους Αμερικανούς πίσω από το ΝΑΤΟ και με τους δήθεν «Νεοσυντηρητικούς» πίσω από τους Αμερικανούς».

Ἀπό : HenryMakow.com

Τό σχέδιο γιά τόν διαμελισμό τῆς Ῥωσσίας 



...οι εχθρικές σχέσεις της Ουάσιγκτον με τη Ρωσία –που χρονολογούνται περισσότερο από έναν αιώνα– δεν έχουν καμία σχέση με ιδεολογία, «κακή συμπεριφορά» ή υποτιθέμενη «απρόκλητη επιθετικότητα». Το πρωταρχικό αδίκημα της Ρωσίας είναι ότι καταλαμβάνει μια στρατηγική περιοχή του κόσμου που περιέχει τεράστιους φυσικούς πόρους και η οποία είναι κρίσιμη για το σχέδιο της Ουάσιγκτον για «στροφή στην Ασία». Το πραγματικό έγκλημα της Ρωσίας είναι ότι και μόνο η ύπαρξή της αποτελεί απειλή για το παγκοσμιοποιητικό σχέδιο να εξαπλώσει τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις σε όλη την Κεντρική Ασία, να περικυκλώσει την Κίνα και να γίνει ο περιφερειακός ηγεμόνας στην πιο ευημερούσα και πολυπληθέστερη περιοχή του κόσμου...

...Θέλω να σας μιλήσω για μια πτυχή που με κάνει να σκεφτώ. Είναι το γεγονός ότι ο Ψυχρός Πόλεμος δεν τελείωσε ποτέ πραγματικά, γιατί τελικά η Ρωσία δεν υποτάχθηκε ποτέ. Όταν ο Πούτιν εισέβαλε στην Κριμαία το 2014, αποκλείστηκε από την G8. Επιπλέον, το ΝΑΤΟ έχει αναπτύξει στρατεύματα στην περιοχή της Βαλτικής, για να επιδείξει την ετοιμότητά του να επέμβει. Και εμείς επίσης αποφασίσαμε να διαθέσουμε το 2% του ΑΕΠ στις στρατιωτικές δαπάνες για την άμυνα. Το CDU και το CSU ήταν οι μόνες που το κράτησαν στο κυβερνητικό πρόγραμμα. Αλλά κι εμείς θα έπρεπε να είχαμε αντιδράσει πιο γρήγορα στην επιθετικότητα της Ρωσίας...

... Οι Συμφωνίες του Μινσκ του 2014 ήταν μια προσπάθεια να δοθεί χρόνος στην Ουκρανία. Η Ουκρανία χρησιμοποίησε αυτή την περίοδο για να γίνει ισχυρότερη, όπως φαίνεται σήμερα. Η χώρα του 2014/15 δεν είναι η χώρα του σήμερα…. Όλοι ξέραμε ότι ήταν μια "παγωμένη σύγκρουση", ότι το πρόβλημα δεν λύθηκε, αλλά αυτό ακριβώς έδωσε στην Ουκρανία πολύτιμο χρόνο».. Άνγκελα Μέρκελ στήν  Corrier Della Sera)

 Τι εννοούσε η Άνγκελα Μέρκελ όταν είπε «ότι ο Ψυχρός Πόλεμος δεν τελείωσε ποτέ πραγματικά, γιατί τελικά η Ρωσία δεν υποτάχθηκε ποτέ»;

1. Η Μέρκελ αναφερόταν στο γεγονός ότι η Ρωσία δεν αποδέχθηκε ποτέ τον δευτερεύοντα ρόλο της στην «Τάξη που βασίζεται σε κανόνες».

2. Η Μέρκελ αναφερόταν στο γεγονός ότι η οικονομική κατάρρευση της Ρωσίας δεν δημιούργησε το «συμμορφούμενο κράτος» που ήλπιζαν οι δυτικές ελίτ.

3. Η Μέρκελ υποστηρίζει ότι ο Ψυχρός Πόλεμος δεν ήταν ποτέ πραγματικά ένας αγώνας μεταξύ δημοκρατίας και κομμουνισμού, αλλά μια προσπάθεια 45 ετών να «ειρηνεύσει» ( υποταχθεί) η Ρωσία.

4. Αυτό που εννοούσε η Μέρκελ ήταν ότι τα δυτικά κράτη –ιδιαίτερα οι Ηνωμένες Πολιτείες– δεν θέλουν μια ισχυρή, ευημερούσα και ανεξάρτητη Ρωσία αλλά έναν δουλοπρεπή λακέ που κάνει ό,τι της λένε.

5. Ολα τα παραπάνω.

Εάν επιλέξατε τό 5,πέσατε διάνα. Αυτή είναι η σωστή απάντηση...

Διαβᾶστε ὁλόκληρο τό θέμα ἐδῶ

Ἐπίσης γιά τόν Ῥωσσικό Διαμελισμό διαβᾶστε σχετικῶς ἐδῶ. Θά καταλάβετε γιατί τό θέμα ἔχει νά κάνῃ καί πάλι μέ τούς χαζαρο-ἑβραίους ( θυμηθεῖτε τό "Ἰουδαιοπολωνία"  ξαναδιαβάζοντας τό θέμα ἐδῶ ) καί θά ᾿δεῖτε πόσο σημαντικό εἶναι γιά τούς χαζαρο-ἑβραίους πού οὔτε μέ τόν κομμουνισμό μπόρεσαν νά ἐπιτύχουν τήν καταστροφή τῆς Ῥωσσίας. Μᾶλλον τῆς Ὀρθοδόξου Χριστιανικῆς Ῥωσσίας. Καί γιατί ἡ Ῥωσσία ἦταν,εἶναι καί θά εἶναι καρφί στό  μάτι τους.

«Ο στόχος των εχθρών μας είναι να αποδυναμώσουν και να διαλύσουν τη χώρα μας. Αυτό συμβαίνει εδώ και αιώνες. Πιστεύουν ότι η χώρα μας είναι πολύ μεγάλη και αποτελεί απειλή (για αυτούς), γι' αυτό πρέπει να αποδυναμωθεί και να διαιρεθεί . Από την πλευρά μας, ακολουθούσαμε πάντα μια διαφορετική προσέγγιση. πάντα θέλαμε να είμαστε μέρος του λεγόμενου «πολιτισμένου (δυτικού) κόσμου». Και μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, πιστεύαμε ότι θα γίνουμε επιτέλους μέρος αυτού του «κόσμου». Όμως, όπως αποδείχθηκε, δεν ήμασταν ευπρόσδεκτοι παρά τις προσπάθειές μας. Οι προσπάθειές μας να γίνουμε μέρος αυτού του κόσμου απορρίφθηκαν. Αντίθετα, έκαναν ό,τι μπορούσαν –συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας τρομοκρατών στον Καύκασο– για να τελειώσουν τη Ρωσία και να διαλύσουν τη Ρωσική Ομοσπονδία...»  Βλαντιμίρ Ποῦτιν ( τό βίντεο ἀπό ἐδῶ


Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. https://dimpenews.com/2023/01/16/o-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%bd/

    Τι να λέμε, αμα εισαι με την σωστη πλευρά της ιστορίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τά πράγματα εἶναι πολύ σοβαρά γιά τήν σκληρὼς διωκόμενη Ὀρθόδοξον Ἐκκλησία τῆς Οὐκρανίας. Κάτι πρέπει νά γίνῃ καί μάλιστα πολύ πολύ σύντομα.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ κι᾿εὐχαριστοῦμε γιά τήν ἐνημέρωσιν.

      Διαγραφή