" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Ἔκτρωσις,ἕνας εὐφημισμός γιά τήν διάπραξιν φόνου

 Ο ηθοποιός Kevin Sorbo βρίσκεται στην όχι μεγάλη, δυστυχώς, λίστα των ηθοποιών του Χόλυγουντ οι οποίοι  δεν κρύβουν τον βαθύ σεβασμό τους για τα αγέννητα παιδιά που σκοτώθηκαν σε εκτρώσεις. Ο Σόρμπο έχει μιλήσει επανειλημμένα κατά των αμβλώσεων και της επιχείρησης άμβλωσης " Planned Parenthood " και το έκανε ξανά μέσω ενός άρθρου, μαζύ με τη σύζυγό του Sam,πρόσφατα.

Το άρθρο αναφέρεται σ᾿ έναν φίλο ο οποίος είχε ένα τηλεφώνημα από μια παλιά φιλενάδα του η οποία του ζήτησε να τη συνοδεύσει στην κλινική αμβλώσεων, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη. Έπειτα, το ζεύγος Σόρμπος μιλούν για την άμβλωση χωρίς περιστροφές.

Οι κοσμικοί ανθρωπιστές έχουν κάνει τη λέξη έκτρωση να ακούγεται σαν δικαίωμα της γυναίκας, συνώνυμη με την υγειονομική περίθαλψη, τη γυναικεία ενδυνάμωση, την υπεράσπιση των γυναικείων ζητημάτων, μια επιλογή, μια λύση. οτιδήποτε άλλο εκτός από την αλήθεια.

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι η άμβλωση είναι ο τερματισμός μιας ζωής. Είναι απλώς ένας ευφημισμός για την διάπραξη φόνου, επειδή ο μόνος λόγος για να κάνετε έκτρωση είναι να αποφύγετε τη δυνατότητα γέννησης – μια ανθρώπινη γέννηση.

Το ντύνουμε με «το σώμα μου, η επιλογή μου», αλλά εξακολουθεί να είναι μια ζωή μέσα στη μήτρα μιας γυναίκας και αυτή την ζωή εξακολουθούν να σβήνουν με τη βάναυση διαδικασία της έκτρωσης.

Ὁ Σόρμπο μέ τήν οἰκογένειά του ( φωτό)

Ο Σόρμπο κάνει λόγο για την ασυνέπεια σύμφωνα με την οποία προστατεύονται τα αυγά των απειλούμενων ειδών αλλά όχι οι απόγονοι των ανθρώπων.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η διατάραξη της φωλιάς μιας θαλάσσιας χελώνας και η κλοπή των αυγών της είναι έγκλημα που τιμωρείται με χρόνια φυλάκιση και τεράστια πρόστιμα, αλλά έχουμε μια ολόκληρη βιομηχανία σε αυτό το έθνος αφοσιωμένη στη δολοφονία αγέννητων ανθρώπων. Αυτή είναι η νέα υπόθεση για τα πολιτικά δικαιώματα για τη χώρα μας. Μόλις έναν αιώνα μετά τον σοβαρό και δαπανηρό πόλεμο μας ενάντια στη δουλεία, ενάντια στη στέρηση της αξιοπρέπειας ορισμένων ανθρώπινων όντων και με βάση αποκλειστικά το χρώμα του δέρματός τους, κωδικοποιήσαμε σε νόμο το δικαίωμα του πολίτη να σκοτώνει τους απογόνους του, με βάση αποκλειστικά το μέγεθος και το μέρος που βρίσκεται (ὅτι δῆλα δή εἶναι κάτι ἀσχημμάτιστο καί μικρό πού δέν ἔχει γεννηθεῖ). ενώ άθελά του στερεί από τον εαυτό του την αγάπη που είναι αγνή και διαρκής πρός αυτό.

Αυτός είναι ο ορισμός του κακού, καθαρά και ξάστερα

Ἀπό : lifenewscom

 

Ἡ Πελασγική

4 σχόλια:

 1. Το χείριστο και μέγιστο Κακούργημα που "ενεπνεύσθη" ο "άνθρωπος".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνῶ ἀπολύτως μέ τά εἰσαγωγικά στίς συγκεκριμένες λέξεις !

   Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

   Διαγραφή
 2. το χειροτερο ειναι, οταν αμβλωση κανουν κοριτσακια 15,16 χρονων....να χεσω τις φεμινιστριες και τις ιδεες τους,γι αυτο παμε κατα διαολου...ολα απο κει ξεκινουν τρομαρα τους...δεν λεω η γυναικα να σκυβει το κεφαλι,αλλα αυτες περασαν απεναντι..ελευθερια και αηδιες αντι να συγκεντρωθουν στο σωστο μεγαλωμα των παιδιων τους,για μια κοινωνια καλυτερη....Πελασγικη μου νομιζω απ τη γυναικα ξεκινουν ολα,[δεν βγαζω τους αντρες απ εξω] αλλα γυναικες τους μεγαλωνουν κι αυτους....να εισαι καλα...Σουλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ἀγαπητή Σοῦλα,δέν εἶναι καθόλου τυχαῖον πού ΚΑΙ αὐτό τό κίνημα,ξεκίνησε ἀπό τούς συγκεκριμένους συνωμότες κατά τῆς Ἀνθρωπότητος. Τά ἔχουμε γράψει :

   Ἄνδρας-Γυναῖκα : ἡ αἰώνια σχέσις πού ὑπονομεύει ἡ ΝΤΠ
   https://sxolianews.blogspot.com/2021/02/blog-post_92.html

   Τί ἑορτάζουμε στίς 8 Μαρτίου;
   https://sxolianews.blogspot.com/2022/03/8.html ( πολύ καλό. Δύο θέματα μαζύ. )

   Κομμουνίστρια συγγραφέας: Ἡ ἔκτρωσις εἶναι «ἀποδεκτή βία»
   https://sxolianews.blogspot.com/2020/01/blog-post_20.html

   «Ἐξελικτική πρόοδος» σημαίνει ἐξαφάνισις τοῦ Ἀνθρώπου. Τὀ ὄνειρο τῶν εὐγονιστῶν...
   https://sxolianews.blogspot.com/2022/01/blog-post_51.html
   Διάβασε στό θέμα αὐτό γιά τήν βρωμιάρα Μάργκαρετ Σάνγκερ ἡ ὁποία ἔχει γίνει σύμβολο τῆς ἀντισύλληψης.
   Ἔλεγε αὐτή : «…. πληρώνουμε και υποτάσσουμε ακόμη και στις επιταγές μιας συνεχώς αυξανόμενης, αδιάκοπα αναπαραγωγικής τάξης ανθρώπινων όντων που δεν θα έπρεπε ποτέ να είχαν γεννηθεί…»

   «Το έκτακτο πρόβλημα του διαχωρισμού και της στείρωσης πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Κάθε αδύναμο κορίτσι ή γυναίκα κληρονομικού τύπου, ειδικά της τάξης των ηλίθιων, θα πρέπει να διαχωρίζεται κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγικής περιόδου…. Προτιμούμε την πολιτική της άμεσης στείρωσης, της διασφάλισης ότι η γονεϊκότητα είναι απολύτως απαγορευμένη στους αδύναμους»

   «Ούτε Θεοί, ούτε αφέντες» (ούτε «περιττά» μωρά)
   https://sxolianews.blogspot.com/2013/06/blog-post_13.html

   Ἐπίσης περί φεμινισμοῦ,μήν ξεχάσουμε τήν ἀγαπημένη τῆς Σακελλαροπούλου τήν Ῥούθ :
   https://sxolianews.blogspot.com/2020/03/13.html
   https://sxolianews.blogspot.com/2021/01/blog-post_19.html
   https://sxolianews.blogspot.com/2021/05/blog-post_7.html

   Καλησπέρα ἀγαπητή Σοῦλα !

   Διαγραφή