" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Μπασάρ Ἀλ-Ἄσσαντ : « Ἡ Δύσις ἕναν ἐχθρό ἔχει : ὅποιον στέκεται ἐμπόδιο στά σχέδιά της...»

Πρόεδρος τῆς Συρίας,Μπασάρ Ἄλ Ἄσσαντ,σέ ὁμιλία του τήν 17η Μαρτίου 2022,ἡμέρα ἀφιερωμένη στούς Συρίους Δασκάλους,εἶπε μεταξύ ἄλλων :


« ... Η Δύση έχει αποδείξει ότι δεν έχει φίλους ή εχθρούς. Έχει μόνον έναν εχθρό αυτόν που στέκεται εμπόδιο στα υλικά ενδιαφέροντα του. Κομμουνισμός, το Ισλάμ, ο Ναζισμός, η Κίνα, η Ρωσία ή οποιοσδήποτε άλλος δεν είναι εχθροί της Δύσης. Εάν εξυπηρετούν τα συμφέροντα (της Δύσης) είναι φίλοι. Εάν γίνονται εμπόδιο σ΄ αυτά τα συμφέροντα- γίνονται εχθροί. Μ΄ άλλα λόγια έχουν μηδενικές αρχές. 
Η πιο άσχημη αλήθεια από όλα - και πολλοί δεν το ξέρουν αυτό, είναι ότι η Δύση και ο Σιωνισμός είναι αντίθετοι στον Ναζισμό. Όχι πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν πως οι ηγέτες των Ναζί στην Ουκρανία, ναζιστικές οργανώσεις, συνεργάστηκαν στενά με τον Χίτλερ στην ασφάλεια, τον στρατό και στην ιδεολογία. Τους έδιωξαν (απ’ την Ουκρανία) στο τέλος του Β'ΠΠ. Μερικοί (πήγαν) στην Ευρώπη κι άλλοι στην Αμερική Την δεκαετία του 1950 η CIA ζήτησε την (τότε) κυβέρνηση να άρουν την απαγόρευση σε ναζιστικές οργανώσεις επειδή η Αμερική τους χρειαζόταν να βρίσκονται στην Ουκρανία η οποία τότε ανήκε στην ΕΣΣΔ. 

Τι αποδεικνύει αυτήν την ιστορική αλήθεια, ότι ο Ζελένσκι είναι ένας σιωνιστής εβραίος που υποστηρίζει τις ακραίες εθνικιστικές οργανώσεις που πολεμούσαν δίπλα στους Ναζιστές όταν η Γερμανία εισέβαλε στην ΕΣΣΔ και μερικές απ’ αυτές (τις οργανώσεις) πήραν μέρος στις σφαγές εναντίον των εβραίων. 

 Οπότε πώς ο σιωνιστής εβραίος υποστηρίζει αυτές τις οργανώσεις; Η δύση στηρίζει αυτές τις οργανώσεις που σήμερα λέγονται δεξιά πτέρυγα ή  "Οργανισμός Αζόφ". Και το σιωνιστικό Ισραήλ το οποίο συνεχίζει να κλαίει για τα θύματα του ολοκαυτώματος στηρίζει έναν ηγέτη που στηρίζει τους Ναζί που σκότωναν τους εβραίους.

 Αυτό αποδεικνύει ότι η Δύση λέει ψέματα σε οτιδήποτε λένε και δεν νοιάζονται για τίποτα άλλο εκτός από το να εξουσιάζουν τον κόσμο,να καταληστεύουν τον πλούτο (των άλλων) και να γεμίζουν τους κορβανάδες τους-.» 

Μετάφρασις ἀπό : Π. Τσιρωνης Τζακσονβιλ, Φλοριδα 

ΥΓ τοῦ ἰδίου : 

Η MEMRI είναι ένας εβραϊκός υποτίθεται "δημοσιογραφικός οργανισμός" ή ΜΚΟ, ο οποίος έχει αναλάβει (από μόνος του) ρόλο παρατηρητηρίου των άλλων δημοσιογραφικών οργανισμών ειδικότερα αυτών που γράφουν στην Φαρσί, στα αραβικά, στην Περσική, στα Τουρκικά, στα "Πακιστανικά" κλπ. γλώσσες που ενδιαφέρουν άμεσα τους εβραίους. 
Ιδρύθηκε δε από έναν συνταξιούχο συνταγματάρχη του στρατού των εβραίων με ειδικότητα στις πληροφορείς, τον Γιγκάλ Καρμόν και μια αμερικανο-εβραία η οποία με τον σύζυγό της ήταν απ' τους πρώτους που έσπρωξαν τον ηλίθιο Τζώρτζ Μπούς, τον γνωστό ως κοκαϊνάκια, να εισβάλει στην Βαβυλώνα το 2003 για να κατασχέσει τα ..."Ὀπλα Μαζικής Καταστροφής" του Σαντάμ, με τα γνωστά σε μας αποτελέσματα σε νεκρούς, αναπήρους, χήρες, ορφανά, πρόσφυγες, χώρια τις καταστροφές σε υλικές ζημίες αλλά το κυριώτερο που οι απόγονοι αυτών των ανθρώπων θα μισούν τους Ευρωπαίους για γενιές. Το όνομα της εκ Θεού καταραμένης εβραίας σκρόφας, Μεϋράβ Βούρμσερ. Παρτε μια γευση εδώ για την "κυρία" αν και είναι γνωστό ότι την αλήθεια την πετσοκόβει η εβραιοπίντια : Μεϋράβ Βούρμσερ.

Εὐχαριστοῦμε πολύ τόν ἀγαπητό μας Π.,γιά τόν κόπο πού ἔκανε νά μᾶς μεταφράσῃ τό συγκεκριμένο βίντεο, μέ τίς μεγάλες ἀλήθειες πού ἀκούστηκαν ἀπό τό στόμα τοῦ Προέδρου τῆς Συρίας,Ἀλ Ἄσαντ
Μία ἀκόμη ἀπόδειξις γιά τό ποιούς μισεῖ καί πολεμᾶ τό Σύστημα...



Ἡ Πελασγική

7 σχόλια:

  1. Αγαπητη Πελασγικη δυο λογια.
    Πρωτον σ' ευχαριστω για την αναρτηση και η λεγαμενη εβραια λεγεται Γουρμσερ και οχι Βουρμσερ.
    Δευτερον, μην με παρεξηγεις που μερικες φορες παραθετω με σχολια μου συνδεσμους με αγγλοφωνα αρθρα χωρις μεταφραση αλλα ατυχως ο χρονος μου ειναι πολυ μικρος για να τα μεταφρασω μιας και ταξιδευω τακτικοτατα.


    Την καλησπερα μου σε ολους.

    Π. Τσιρωνης
    Τζακσονβιλ, Φλοριδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τό ἐπίθετο εἶναι τοῦ συζύγου της τοῦ ἐλβετοαμερικανοῦ Δαυΐδ Βούρσερ. Καί ὡς ἐλβετικό ἐπίθετο,προφανῶς τῆς γερμανόφωνης Ἐλβετίας,τό W προφέρεται Β.

      «Είναι παντρεμένη με τον Ελβετοαμερικανό David Wurmser , πρώην σύμβουλος Μέσης Ανατολής του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ Ντικ Τσένι » ὅπως ἀναφέρει τό βικιπαίδια.

      Μία ἀπό τά ἴδια καί ὁ σύζυγος καί βεβαίως χωμένοι καί οἱ δυό τους στά ἐξουσιαστικά κλιμάκια τῶν ΗΠΑ !

      Μήν ζητᾶς συγγνώμη γιά τά θέματα στήν ἀγγλική. Ἀπλῶς ὅταν δέν διατίθεται μετάφρασις εἶναι δύσκολο γιά κάποιον ὅπως ἐμένα,πού τά ἀγγλικά μου εἶναι τύπου Τσίπρα ! χά,χά,χά !

      Σ᾿εὐχαριστῶ πολύ ἀγαπητέ μου Π.

      Διαγραφή
    2. ΟΚ δεν επιμενω ως προς την προφορα του "W"

      Ο συζυγος, David Wurmser ειναι ΤΟΣΟ ....ελβετοαμερικανος, οσο εγω ειμαι ο Παπας της Ρωμης!!!!
      Να γελασουμε και λιγο.

      Ειναι οπως η Βικτωρια Νουλαντ (Νουντελμαν το αληθινο της) και κολλητη του "δικου μας" Παϊατ, παντρεμενη με τον γεννηθεντα στην Αθηνα "ελληνος" Ρομπερτ Καγκαν της γνωστης οικογενειας εκ του οικογενειακου δενδρου του Λαζαρου Καγκανοβιτζ υπευθυνου για το γνωστο Ολοκαυτωμα/γεννοκτονια/λιμο* της Ουκρανιας που κοστισε την ζωη 10.000.000 και βαλε ανθρωπων απ την πεινα. Πιθανως γι αυτο και να ασχολειται η Βικτωρια ακομα με την φιλοναζιστικη Ουκρανια. Φαινεται εχουν παλιους λογαριασμους. Ο δε συζυγος Ρομπερτ Καγκαν-οβιτζ, ΚΑΙ αυτος βρισκεται στην κορυφη αυτων που ωθησαν τον Μπους τον νεωτερον να εισβαλει στο Ιρακ.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Kagan

      * Αυτο κι αν ηταν ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ και ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ, οχι σαν κατι αλλα μαϊμουδες ολοκαυτωματα.



      Χαιρετισμους,

      Π. Τσιρωνης
      Τζακσονβιλ, Φλοριδα

      Διαγραφή
  2. 1999 24 Μαρτιου τετοια ωρα ξεκίνησε ο βομβαρδισμός στην Σερβία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://orthodoxia.online/greece/%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%81%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%BF-%CF%83/

    ΣΕΡΒΙΑ 1999
    ριξε μια ματια στο λινκ ( ειναι φιλος )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νά εἶστε καλά ἀγαπητοί μου ! Χρόνια Πολλά γιά αὔριο καί ὅσοι νοιώθουμε τό ἑλληνικό αἷμα νά κυλᾷ στό σῶμα καί νά κατακλύζῃ τίς ψυχές μας,ὄχι μόνον αὐτἐς τίς ἡμέρες,ἀλλά πάντα θά ἔχουν τόν νοῦ σ᾿ἐκείνους πού ἔδωσαν ὅ,τι πιό σημαντικό εἶχαν στόν Ἀγῶνα γιά τήν Ἐλευθερία τῆς Πατρίδος,ὥστε ἐμεῖς σήμερα νά εἴμαστε ἐδῶ καί νά ...φιλοσοφοῦμε...

    Ἄς πᾶμε ἔστω καί νοερά,γιά λίγο κοντά τους κάι νά τούς ποῦμε ὅτι δέν ξεχνοῦμε...

    Καλή αὐριανή ! Χρόνια Πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/vinteo-ntokoymento-san-tsirakia-diat/

    Ειναι πολλά τα λεφτά Αρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή