" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Ἡ παγκόσμια ἐλίτ καί τό Ῥόδο τοῦ Τρυντώ ...

(Ο Τζάστιν Τριντό κρατώντας ένα τριαντάφυλλο στην κηδεία του πατέρα του το 2000

από τον Tim Davidson
(henrymakow.com) 

Η διασημότητα του Καναδού Πρωθυπουργού  Τζάστιν Τριντό προέρχεται από τον πατέρα του Πιέρ Έλιοτ Τριντό, ("PET") πρώην πρωθυπουργού του Καναδά, γνωστός για την εισαγωγή της πολυπολιτισμικότητας, την αποποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας και την αναστολή του habeas corpus στη διακήρυξη στρατιωτικού νόμου κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ο PET κέρδισε επίσης φήμη για τις απροκάλυπτες κομμουνιστικές του σχέσεις, ιδιαίτερα τη σχέση του με τον Φιντέλ Κάστρο και τον Μάο Τσε Τουνγκ. 

Ο Pierre Elliott Trudeau ήταν επίσης διάσημος για την μοδάτη εμφάνισή του, κυρίως όμως για τό κόκκινο τριαντάφυλλο που κοσμούσε συχνά το πέτο του.

(ἡ φωτό τοῦ Pierre Elliott Trudeau  ἀπό ἐδῶ)
(αριστερά, PET με τριαντάφυλλο που σχηματίζει το Masonic σύμβολο με τα χέρια

Τι συμβολίζει λοιπόν το τριαντάφυλλο;

Το 1871, ο Άλμπερτ Πάικ έγραψε : "Το ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ, ήταν αρχαία ιερό για την Αυρόρα και τον Ήλιο. Είναι σύμβολο της Αυγής, της ανάστασης του Φωτός και της ανανέωσης της ζωής, και επομένως της αυγής της πρώτης ημέρας και πολλά άλλα. ιδιαίτερα για την ανάσταση: και ο Σταυρός και το Ρόδο μαζί είναι επομένως ιερογλυφικά για να διαβαστούν, η Αυγή της Αιώνιας Ζωής που όλα τα Έθνη ήλπιζαν με την έλευση ενός Λυτρωτή».

Μέσα από το προπέτασμα καπνού, ο Pike μιλά για τον Εωσφόρο, «σύμβολο της Αυγής».

Η παλαιότερη σημασία του μπορεί να ανάγεται στην αρχαία Αίγυπτο ως σύμβολο μυστικότητας.  Από τη Wikipedia: «η λατινική φράση sub rosa σημαίνει «κάτω από το τριαντάφυλλο» και χρησιμοποιείται στα Αγγλικά για να δηλώσει μυστικότητα ή εμπιστευτικότητα, παρόμοια με τον Κανόνα του Chatham House. Το τριαντάφυλλο ως σύμβολο μυστικότητας έχει αρχαία ιστορία».

Ένα σύγχρονο παράδειγμα αυτής της χρήσης βρίσκεται στις λεγόμενες black-ops ή μυστικές επιχειρήσεις. Συνεχίζοντας από τη Wikipedia: "η χρήση των Ειδικών Δυνάμεων...πιο πρόσφατα, οι δραστηριότητες "sub rosa" έχουν γίνει σύνθημα για μυστικές επιχειρήσεις συνήθως από τις υπηρεσίες ασφαλείας."

Αυτό,δεξιά φωτό, είναι το λογότυπο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Ο Βλαντιμίρ Λένιν (ο χασάπης των Μπολσεβίκων) δήλωσε: «ο στόχος του σοσιαλισμού είναι ο κομμουνισμός».

Το σλόγκαν της εκστρατείας του Τριντό ήταν «Αλλαγή»...

Πού το είχε δει αυτό πριν;

Το μήνυμα: «Καταστρέψτε την παλιά παγκόσμια τάξη πραγμάτων, σφυρηλατήστε τη νέα παγκόσμια τάξη».
 ----------

Ο JC προσθέτει:

 Συμφωνώ ότι το τριαντάφυλλο έχει μια Εωσφορική σύνδεση. Αυτή είναι λοιπόν η συμβολή μου.

1. Η εξωτερική έννοια για τις μάζες είναι ότι ένα τριαντάφυλλο αντιπροσωπεύει την ομορφιά της φύσης, το μπουμπούκι του τριαντάφυλλου σε πλήρη άνθηση έχει ένα αρωματικό άρωμα που πρέπει να εκτιμηθεί. Ως ένδειξη ομορφιάς αντιπροσωπεύει την αγάπη και το να το δώσετε σε μια κυρία είναι σύμβολο της αγάπης και της εκτίμησής σας.

2. Το εσωτερικό νόημα, το οποίο είναι κρυμμένο από τις μάζες και το αληθινό νόημα αποκαλύπτεται μόνο στα μυημένα μέλη της λατρείας. Η Σατανική/Εωσφορική έννοια είναι γνωστή μόνο στους μυημένους είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που είναι φυσικό ή όμορφο γίνεται σύμβολο δύναμης και υποβάθμισης της ανθρωπιάς κάποιου. Εδώ αντιστρέφεται το σύμβολο της ομορφιάς, το "Rose Bud" είναι ένας gay όρος αργκό για τον πρωκτό (σκάει το κεράσι σου), και το άρωμα αυτού του τριαντάφυλλου εκτιμάται μόνο από ένα άρρωστο μυαλό.

Ο πανόπτης οφθαλμός επί του χαρτονομίσματος του 1 δολαρίου φαίνεται σαν ερπετού, με πτυχές δέρματος παρόμοιες με το μπουμπούκι του τριαντάφυλλου. Όπως υποδηλώνει το άρθρο σας, υπάρχει μια σύνδεση Sodomite. Το Rose Bud μοιάζει με το μάτι του Εωσφόρου είναι ένα ισχυρό σύμβολο της δύναμης των Σοδομιτών
... Ο Σατανικός Εωσφοριανός χρησιμοποιεί τη Σοδομία για να διεγείρει το τρίτο μάτι αποκτώντας πρόσβαση στον πρωκτό και πίστη σε αυτή την πηγή δύναμης για να τους δώσει κοσμική δύναμη και πλούτο.

Το να φοράς το τριαντάφυλλό σου με περηφάνια ανακοινώνει τη θέση και την πίστη σου στη λατρεία του θανάτου του Σατανικού Σοδομίτη.

Ο William Shakespeare, κάνει κρυφή αναφορά σε ένα Rose. Η φράση έχει χρησιμοποιηθεί για να κρύψει την κρυφή σύνδεση με τη σοδομία. 

Ιουλιέτα:
«Τι σημαίνει ένα όνομα; Αυτό που λέμε τριαντάφυλλο
Με οποιοδήποτε άλλο όνομα θα μύριζε γλυκά».

Ρωμαίος και Ιουλιέτα (II, ii, 1-2)
---
Ο Tim D γράφει:

Σε συνέχεια των όσων είπαν ορισμένοι σχολιαστές, βλέπω διαφορετικά το εξώφυλλο αυτού του άλμπουμ (συνημμένη εικόνα).

Είναι το δημοφιλές από το κατεστημένο Red Hot Chili Peppers περίπου το 1991.

Μπουμπούκια τριαντάφυλλου...αηδιαστικό.

Παρατηρήστε το νόημα στην Κροουλιανή διαφθορά: χρησιμοποιούσαν ένα K για μαγεία (Blood Sugar Sex Magik)

Δεν αποτελεί έκπληξη με στιχουργικό περιεχόμενο όπως αυτό (από το τραγούδι με το ίδιο όνομα με το άλμπουμ): «ένδοξη ευφορία / είναι μου πρέπει / ερωτικό σοκ / είναι συνάρτηση του πόθου» και «φιλάω την παρθενιά της / τη συγγένειά μου / ενώνομαι με τους θεούς / ενώνομαι με τη θεότητα»

Αυτοί οι ροκ σταρ δεν είναι ποιητές. Πρόκειται για απόκρυφο προγραμματισμό που χρησιμοποιεί αρχαίες τεχνικές

Ο στόχος είναι απευθείας από το Brave New World του Huxley.


Αὐτό τό θέμα εἶναι γραμμένο τό 2015 καί ὁ Τζαστίν Τρυντώ μόλις εἶχε γίνει πρωθυπουργός τοῦ Καναδᾶ. Ὁ Τζαστίν Τρυντώ δέν ἦταν καθόλου ἄγνωστος. Ὁ Τζαστίν πού μετά πῆρε τό παρατσούκλι Φιντελίτο ( ἔχουμε γράψει γιατί),ἦταν ἕνα προϊόν τῆς παγκόσμιας διεφθαρμένης ἐλίτ,τῆς ὁποίας μέλος ἦταν καί ὁ στά χαρτιά πατήρ του,ἑτοιμασμένος καταλλήλως γιά νά γίνῃ ἐκεῖνος πού θά ἔφερνε τόν ἀπόλυτο κομμουνισμό στήν μεγάλη αὐτή χώρα,τόν Καναδᾶ! 

Γιά ὅ,τι ζοῦν σήμερα οἱ Καναδοί, δέν εἶναι ἄμοιροι εὐθυνῶν,ὅπως ὅλοι μας σέ παγκόσμιο ἐπίπεδο. Καί βεβαίως αὐτή ἡ συνενοχή ἤδη μᾶς ἔχει κοστίσει.Τό θέμα εἶναι νά προλάβουμε νά σώσουμε ὅ,τι μποροῦμε πρίν μᾶς κοστίσει ἀκριβότερα καί μέ ἀνεπανόρθωτα κακά...

Ὅσο γιά τά σύμβολά τους,ἀμάσητα τά καταπίνουμε καί καμαρώνουμε πιθηκίζοντας. Τό ἴδιο ἰσχύει καί γιά τίς λέξεις/συνθήματα : « Το σλόγκαν της εκστρατείας του Τριντό ήταν «Αλλαγή»...»  
Κῦττα πού μᾶς θύμισε μία ἄλλη «Ἀλλαγή»,ἐγχώρια...


Ἡ Πελασγική

16 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΦΕΛΙΜΟ ΙΣΩΣ ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΦΡΥΓΩΝ[ΒΡΥΓΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ]...ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΔΟΝ,Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΦΡΥΓΩΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΓΟΡΔΙΟ...ΒΡΥΓΙΗΔΕΣ ΛΙΜΝΕΣ[ΠΡΕΣΠΕΣ],ΓΟΡΔΙΟΣ,ΜΙΔΑΣ[ΑΥΤΙΑ ΓΑΙΔΑΡΟΥ],ΛΑΤΡΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ,ΦΡΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΙ,ΦΡΥΓΙΚΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ,ΕΚΑΒΗ,ΠΑΓΓΑΙΟ,ΣΕΙΛΙΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΙΔΑ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ...ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΜΑΝΙΑ'' ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη,ἀγαπητή Βοττιαία,ἀλλά τί σχέση μπορεῖ νά ἔχει,γεωγραφικῶς,τό Γόρδιον μέ τήν Πέλλα ; !

    Τό Γόρδιον ὡς πρωτεύουσα τῆς Φρυγίας βρισκόταν στίς ὄχθες τοῦ Σαγγαρίου ποταμοῦ. Ἡ Φρυγία ἦταν περιοχή στά βορεια-κεντρικά τῆς Μικράς Ἀσίας καί τήν διέσχιζε ὁ Σαγγάριος.Εἶχε γύρω της τήν Βιθυνία,Μυσία,Λυδία,Καρία Πισιδία,Λυκαονία,Γαλατία.
    Ἡ Πέλλα πρώτη πρωτεύουσα τῆς Μακεδονίας,περί τόν 5ο π.Χ. αἰ. (ἄν θυμᾶμαι καλῶς),βρίσκεται στά Βόρεια-Κεντρικά τῆς Μακεδονίας.

    Ὅσον ἀφορᾷ τώρα τὀν Διόνυσο,μᾶλλον τό ἀμπέλι καί ὁ κισσός εἶναι τά ἄνθη του.Ἄ,ὑπάρχει ἕνας μῦθος σχετικῶς μέ τήν δημιουργία τοῦ ῥόδου ὅπου ἐμπλέκεται ὁ Διόνυσος ( « Στην Ελληνική μυθολογία το τριαντάφυλλο δημιουργήθηκε από την θεά των λουλουδιών και της βλάστησης την Χλωρίδα. Αυτή μια μέρα βρήκε το άψυχο σώμα μιας νύμφης στο δάσος και το μεταμόρφωσε σε λουλούδι. Κάλεσε τότε την Αφροδίτη τη θεά της αγάπης και το Διόνυσο το θεό του κρασιού. Η Αφροδίτη χάρισε στο λουλούδι ομορφιά και ο Διόνυσος πρόσθεσε νέκταρ για να του δώσει γλυκιά ευωδιά. Ο Ζέφυρος ο θεός του ανέμου φύσηξε μακριά τα σύννεφα και έτσι ο Απόλλωνας ο θεός του Ήλιου μπόρεσε να λάμψει και να κάνει το λουλούδι να ανθίσει. Έτσι το τριαντάφυλλο δημιουργήθηκε και στέφθηκε «Βασιλιάς των λουλουδιών».)- https://www.newsnowgr.com/article/1143931/ta-anthi-stin-arxaia-elliniki-mythologia.html-

    Ἐν πᾶσῃ περιπτώσει πιθανόν εἶναι τελικῶς καί ὅλα ὅσα ἀναφέρεις νά ἔχουν σχέση.Ἄς μήν τά δεχὀμαστε καί ὅλα ὅπως μᾶς τά λένε...

    Περί φρυγικοῦ σκούφου καί τήν υἱοθεσία του ὡς συμβόλου τῆς ἐλευθερἰας βλέπουμε τήν σχέσιν μέ τήν Γαλατία στήν περιοχή τῆς Φρυγίας. Ἕνα καλό θέμα σχετικό μέ τήν Γαλατία ἐκείνη καί τά διάφορα ὄχι καί τόσο γνωστά,εἴχαμε γράψει ἐδῶ :https://sxolianews.blogspot.com/2019/02/blog-post_72.html

    Πιθανῶς να σέ βοηθήσῃ κάπου.Νομίζω πώς ὑπάρχουν ἀπαντήσεις στίς παραπάνω ἀναφορές σου.

    Ἡ «μανία» ἤ ἐμμονή πού γράφω συχνά,γιά τήν Μακεδονία,αὐτῶν τῶν κάποιων,ἔχει νά κάνῃ πρῶτον μέ τήν γεωγραφική της θέσι,δεύτερον εἶναι συναισθηματικοί οἱ λόγοι ἀφοῦ τόσο ἡ Θεσσαλονίκη ὅσο καί οἱ περιοχές Κιλκίς,Βέροια ἦσαν ἀπό τόν 14ο αἰ.( τοὐλάχιστον) περιοχές ὅπου κατοικοῦσαν πάααρα πολλοί ἀπ᾿αὐτούς.Εἶναι συναισθηματικό τό θέμα,διότι μετά τό κυνήγι τῶν ναζί,ἀλλά καί πιό πρίν μέ τήν Ἀλίγια,ἐλάχιστοι ἔμειναν ἐκεῖ.ΚΑί τούς ἔχει κοστίσει αὐτό.

    Ὅμως,σάν ἰδέα γιά κάποια ἔρευνα αὐτά πού ἀναφέρεις,καλή φαίνεται.Θά τό δοῦμε,γιατί ὄχι;

    Καλησπέρα ἀγαπητή μου Βοττιαία κι᾿εὐχαριστῶ πολύ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήν χανόμαστε σέ τέτοιες μπερδεμένες έρευνες. Ροδοσταυρίτες είναι καί ό ρόλος τους κατευθυνόμενος από τούς Σιωνιστές. Όλα τ άλλα είναι σκόπιμα για νά θολώνει ό νούς. Διαβάστε εδώ. Απλά καί σατανικά τά σχέδιά τους. https://filosofia-erevna.blogspot.com/2022/01/blog-post_27.html

      Διαγραφή
    2. Ἀγαπητή μου Σοφία,δίκαιο ἔχεις.Καί ναί,δέν πρέπει νά μπερδευόμαστε καί νά χανόμαστε στίς διάφορες θεωρεῖες,ἔρευνες,ἀποσυμβολισμούς καί τά συναφῆ. Ὅμως ἔχω πλέον πειστεῖ,σέ μεγάλο βαθμό,ὅτι αὐτά τά ὄντα εἶναι ἐντελῶς πέρα ἀπό κάθε ἀνθρώπινη ὑπόστασι,ἀπό κάθε ἄποψιν. Καί νομίζω ἐκεῖ πρέπει νά βασίζεται καί αὐτό τό εἶδος τῆς «σκέψεως,πνεύματος,φιλοσοφίας» πού θέλουν νά περνοῦν πρός τά ἐμᾶς,τούς ἀνθρώπους,ὅτι δέν τά κατανοοῦμε διότι δέν εἴμαστε στό ἐπίπεδό τους.
      Συνεπῶς ἔχεις δίκαιο ὅταν γράφεις «Όλα τ άλλα είναι σκόπιμα για νά θολώνει ό νούς.»

      Λοιπόν,ποιός θἀ τρομάξῃ σέ μία πιθανή ἀποκάλυψίν τους;

      Χμμ...

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητή μου Σοφία !

      Διαγραφή
    3. Εντάξει στην μέση του κειμένου σταμάτησα να διαβάζω. Στο Βυζάντιο λέει ζούσαν όλοι ειρηνικά αισθάνονταν Ρωμιοί. Με κάτι τέτοιες ιδέες μπαστακωθηκαν οι βρ@μογυφτοι και οι Αλβανοί εδώ πέρα και είδαμε πόσο αφομοιώθηκαν κάνοντάς τους χριστιανούς. Η νοοτροπία του αφού είναι χριστιανοί θα ζήσουμε ειρηνικά μαζί είναι το ίδιο υπονομευτικη για την Ελλάδα οσο και του διεθνισμού των σιωνιστών. Τότε τι καθόμαστε και γινόμαστε κακοί μην θέλοντας τους μετανάστες. Ας μπουκαρουν και ας τους βαφτίσουμε χριστιανούς. Άμα γίνει κανας πόλεμος ας πάνε οι Αλβανοί να πολεμήσουν..

      Διαγραφή
  3. Εντωμεταξυ έχεις παρατηρήσει πιστεύω πως η φάτσα του πατέρα του έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τους Ρότσιλντ, Σόρος , βασίλισσα Ελισάβετ και γενικώς αυτού του συναφιου. Αρχίζω να πιστεύω αυτά τα συνομοσιολογικα περί ερπετό φάτσας, σχιστά μάτια και ένα λευκοκίτρινο δέρμα , μια ανώμαλη γλοιώδης φάτσα σε γενικές γραμμές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐννοεῖς τοῦ στά χαρτιά πατέρα του ; Καί ΝΑΙ ! Ἔχεις ἀπόλυτο δίκαιο!

      Αὐτά λοιπόν τά χαρακτηριστικά περιέγραφε ὁ ἀείμνηστος Φουράκης,πολύ πρίν βγῆ τό θέμα μέ τά ἑρπετά. Ὁ Φουράκης τούς ἔλεγε μογγόλους. Καί δέν εἶχε ἄδικο διότι αὐτά τά ὄντα ἀπό ἐκεῖνα τά μέρη βγῆκαν στήν ἐπιφάνεια.Ἐκεῖνες τίς τρῦπες πῆγε νά κλείσῃ ὁ Μ. Ἁλέξανδρος...

      Τέλος πάντων τό ποιά εἶναι ἡ ἀλήθεια ἴσως νά μήν μάθουμε ποτέ.Μπορεῖ κάποιοι ἄλλοι μετά ἀπό 100 χρόνια...Ἴσως...

      ΚΑλησπέρα ἀγαπητέ μου Ἰωάννη !

      Διαγραφή
    2. Μήπως αυτές οι τρύπες είναι μεταφορικές? Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έκλεισαν κάποιους σε τρύπες πριν χιλιάδες χρόνια και τώρα με την τεχνολογία δε μπορεί κανείς να τις ανοίξει.

      Διαγραφή
    3. Ἄν πιστέψουμε ὅλες ἐκεῖνες τίς θεωρίες γιά τά βδελύγματα,τοὐς ὑποχθονίους,κούφια γῆ καί τά συναφῆ,τότε θά πρέπει νά λάβουμε ὑπ᾿ὅψιν πώς θεωροῦνται ὅτι κατέχουν πολύ ὑψηλή τεχνολογία.

      Αὐτά τά ὄντα εἴτε ἔχουν ἔρθει ἀπό ἀλλοῦ εἴτε εἶναι διασωθέντες ἀπό κάποιον ὑψηλό πολιτισμό πολύ,πολύ πίσω χρονολογικῶς,ἔχουν στά χέρια τους τήν πανάρχαια γνώσιν πού οὔτε κἄν μποροῦμε νά φανταστοῦμε!

      Γιατί ὅμως παίζουν ἔτσι μαζύ μας δέν μπορῶ νά βρῶ μία ἐξήγησιν ! Τίποτε καί καμμία ἀπό τίς διάφορες πιθανές ἐξηγήσεις πού κατά καιρούς ἀκουγονται δέν νομίζω πώς στέκει.Εἶναι κάτι ἄλλο πού ἐπιδιώκουν καί δέν πάει τό μυαλό μας ἴσως ἐπεί δή ἡ πραγματικότητα πού γνωρίζουμε εἶναι πολύ διἀφορος ἀπό αὐτή πού πραγματικῶς εἶναι.Ἀκριβῶς ὅ,τι μᾶς λέει τό σπήλαιο τοῦ Πλάτωνα...

      Κάπως ἔτσι φαντάζομαι τά πράγματα καί τό χειρότερο εἶναι πώς ἄν,λέω ἄν μᾶς ἀποκαλυφθοῦν μέ τήν πραγματική τους ὑπόστασιν δέν τό ...ἀντέξουμε !

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ μου Athens !

      Διαγραφή
  4. https://katakomviki-ecclesia.blogspot.com/2022/01/1996.html#more

    ΙΜΙΑ 1996
    Να τα θυμόμαστε τα παιδιά μερα που ξημερώνει γιατί είναι απο τις λίγες φορές που νιώθεις Ελληνας
    by the way στην ιδια μονάδα ( Σκύρος) υπηρέτησε και ο γράφων ως απλο φανταράκι 19 μήνες το 1987 με διοικητή τον ελικοπτερά Σπυρίδων Κίκερη ( καλή του ώρα καλός άνθρωπος )


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο στεναχωριέμαι μέ τέτοιες μνῆμες! Πόσο στεναχωριέμαι μέ τίς διαπιστώσεις τῶν λαθῶν μας.Πόσο στεναχωριέμαι πού ΠΟΤΕ τά παθήματα δέν μᾶς γίνονται μαθήματα.Ἐννοῶ ἐμᾶς,τῶν ἁπλῶν ἀνθρώπων.Τῶν ψηφοφόρων...

      Αἰωνία ἡ μνήμη τῶν ἀδικοχαμένων παιδιῶν.Μέ τούς προδότες τί κάναμε,ὄμως;Ἐκείνους πού εὐχαριστοῦσαν τίς ΗΠΑ πού μᾶς «γλύτωσαν» ἀπό τόν πόλεμο μέ τήν τουρκία!Μιά χαρά τούς εἴχαμε πρωθυπουργούς γιά 2 τετραετίες.Μιά χαρά μᾶς καταβαράθρωσαν,ἀπό κάθε ἄποψιν !
      Καί μιά χαρά ζοῦν καί βασιλεύουν μέχρι σήμερα...

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
    2. ΔΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ, Η ΒΟΥΛΗ "ΜΑΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ "ΜΑΣ" ΤΙΜΟΥΝ (εδώ γελάνε! ) τούς πεσόντες ΗΡΩΕΣ μας!...
      https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEg_8U6CiR5Qm1ZVK_b-httLoHBpOfAZjMYNyJIPVqyQJ4rOXGFCLtmF_VXKbjbXTuxxxNtS88bHRO7nYMBAUrd3LpV_Ml6-gQFZ1g-rcqCLeDtXtoTLBBrd5p_E0MHTHA8I9WvsYNKlXb609COTgPtRijEgUju8yRM2_r7s8I-9xVO6-V_95MIcIO0I=w400-h270
      ΣΚΕΤΗ Α Η Δ Ι Α !

      Διαγραφή
    3. Γιατί,περίμενες κάτι πιό οὐσιαστικό;Ἀπό ποιούς; Τίς μαριονέτες τῆς ΝΤΠ ;

      Λοιπόν,ὅποιος μπαίνει στήν ριμάδα τήν βουλή,ἄν δέν γίνει ἴδιος στήν καλλύτερη περίπτωση θά εἶναι ἕνα διακοσμητικό στοιχεῖο.Ἀρκεῖ νά πέφτῃ τό δεκαχίλιαρο ἀνά μῆνα καί ἄς χαθοῦν τά πάντα,ἀπό Πατρίδα,Ἔθνος...

      Γι᾿αὐτό τόν λόγο ΔΕΝ πιστεύω στόν κοινοβουλευτισμό,σέ ὅποια του μορφή... ( Τά ἔλεγε καί τά ἔκανε πρᾶξι,ὁ ἀείμνηστος Α΄Κυβερνήτης μας.Καί τήν συνέχεια τήν γνωρίζουμε...)

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Ἰωάννη Καποδίστρια!

      Διαγραφή
  5. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑΝ "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ" ΟΙ SIMPSONS ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ....https://www.youtube.com/watch?v=qgrsSQNWYd8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τήν σαύρα τόν Φιντελίτο νά τόν κυνηγοῦν οἱ φορτηγατζῆδες; Χμμ...

      Καλησπέρα ἀγαπητή Σοφία !

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΣΙΜΠΣΟΝΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΨΕ-ΡΑΨΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ 2019 ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΤΟΥ 1999, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ:

      1. 1999 ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΚΑΝΑΔΑ. ΤΟΝ ΜΠΑΡΤ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΝΤΑΛΙΚΕΡΙΔΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ.
      2. ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΤΡΙΝΤΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ
      3. ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΤΡΙΝΤΩ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟ ΛΟΓΟ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ, ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2019. ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ..

      Διαγραφή