" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Τί ἔρχεται μετά τόν ...ἰό ; Μά οἱ ἐξωγήϊνοι !


Το RT μιλά με τον Ross Coulthart, τον συγγραφέα ενός νέου βιβλίου, το «In Plain Sight», το οποίο καταγράφει μια σειρά από μυστηριώδεις εμφανίσεις UFO σε όλο τον κόσμο – και περιγράφει λεπτομερώς τις εξαιρετικές προσπάθειες των επισήμων να τις αρνηθεί ή να τις συγκαλύψει.

Υπήρξε μια έκρηξη πρωτοβουλιών UFO τους τελευταίους 12 μήνες, συμπεριλαμβανομένου του  σχηματισμού  του Διεθνούς Συνασπισμού για Εξωγήινη Έρευνα και την έναρξη του  έργου Galileo . Και μετά ήταν η  πρωτοποριακή έκθεση  του Πενταγώνου, στην οποία παραδέχτηκε ότι υπήρχαν περιστατικά αγνώστων εναέριων φαινομένων (UAP) που δεν μπορούσαν να εξηγηθούν.

Ωστόσο, ένα νέο βιβλίο,  «In Plain Sight» , του βραβευμένου ερευνητή δημοσιογράφου Ross Coulthart θα μπορούσε να είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εξελίξεις μέχρι τώρα. Ο Coulthart δεν έχει τη φήμη να υποστηρίζεται στην κοινότητα των UFO, αλλά έχει από καιρό την επιθυμία να αντιμετωπίσει το μεγάλο ερώτημα: είμαστε πραγματικά μόνοι; 

«Πάντα με ενδιέφερε το θέμα, κυρίως επειδή υπάρχει ένα τέτοιο ταμπού που συνδέεται με αυτό. Στη δημοσιογραφία υπάρχει πραγματικό στίγμα»  , είπε.

«Μπορώ να θυμηθώ τους συντάκτες να μου έλεγαν, "Ρος, δεν κάνουμε ιστορίες UFO". Έκανα πολλές ιστορίες που σχετίζονται με την εθνική ασφάλεια και την άμυνα. Έχω περάσει ένα μεγάλο μέρος των τελευταίων 30 ετών καλύπτοντας πολέμους, τρομοκρατικές ενέργειες και όλες τις δυστυχίες του κόσμου. Και πολλές από αυτές τις επαφές [έκανα]… όταν τους ρώτησα για τα UFO, δεν το απέρριψαν [δηλαδή, την ιδέα ότι υπήρχαν]».

Γεννημένος στη Νέα Ζηλανδία, ο Coulthart γοητεύτηκε από το περιστατικό του 1978   στο οποίο ένας εικονολήπτης κατέγραψε πλάνα ενός αντικειμένου που πετούσε δίπλα σε ένα αεροπλάνο πάνω από την πόλη Kaikoura στο νότιο νησί της χώρας. Εβδομάδες αργότερα, οι αρχές το απέδωσαν είτε στον πλανήτη Αφροδίτη είτε σε αντανάκλαση από ψαρόβαρκες.

«Ως 16χρονο αγόρι, μου φαινόταν εύλογο, οπότε δεν το σκέφτηκα πολύ»  , παραδέχτηκε. Όμως, στο πανεπιστήμιο, ο Coulthart εξασφάλισε την πρώτη του δημοσιογραφική επιτυχία με τον εντοπισμό των εμπλεκομένων, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι αυτό που είδαν ήταν ένα συμπαγές αντικείμενο.

Γρήγορα στη δεκαετία του '90 και είχε καθιερωθεί ως δημοσιογράφος και δούλευε στην αυστραλιανή ερευνητική τηλεοπτική εκπομπή  "Four Corners" . Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων μιας ημέρας σε μια αεροπορική βάση, το πλήρωμα προσκλήθηκε από τον οικοδεσπότη τους να πιουν ένα ποτό στο μπαρ του ξενοδοχείου. Θυμάται ο Κούλθαρτ,  «Μετά από λίγο, έσκυψε μπροστά και είπε: «Μπορώ να σας κάνω μια ερώτηση; Γιατί τα ΜΜΕ δεν κάνουν ποτέ ιστορίες για UFO;»

«Παραδέχομαι ελεύθερα ότι γέλασα και είπα, "Επειδή είναι μ*λάκες. Και είπε, «Όχι, δεν είναι». Μακάρι να μπορούσα να πω ποιος ήταν αυτός ο παλιός – ήταν ένας πολύ, πολύ υψηλόβαθμος αξιωματούχος, ένας από τους υψηλότερους ανθρώπους στον στρατό μας εκείνη την εποχή».


Εμποδιζόμενος από τις παραμέτρους των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, κατάφερε ακόμα να πείσει τα αφεντικά του να κάνουν μια ιστορία UAP το 2011 – αλλά ήταν μόνο επειδή τον είχαν στείλει στο Λονδίνο για να πάρει συνέντευξη από έναν ροκ σταρ που ακύρωσε και έμειναν με μια τρύπα να γεμίσω.

Ο Κούλθαρτ ερεύνησε με πάθος αναφορές για θεάσεις το 1980 κοντά στην αεροπορική βάση RAF Bentwaters και εντόπισε τον  συνταγματάρχη Τσαρλς Χαλτ , ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε δει ένα ιπτάμενο αντικείμενο. Υπενθύμισε,  «Το δώσαμε μισή ώρα για μετάδοση και απλά τρελάθηκε. Το κοινό ενδιαφέρθηκε πολύ και, το πιο σημαντικό, αυτό που μας εξέπληξε ήταν ο αριθμός των ανθρώπων που τηλεφώνησαν και πρόσφεραν πληροφορίες».

«Επικοινωνούσαν μαζί μου από όλη την Αυστραλία, λέγοντας ότι είχαν δει ένα παρόμοιο αντικείμενο. Έμειναν έκπληκτοι που τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν τελικά αυτή την ιστορία. Το καλό γι 'αυτούς ήταν ότι δεν το γελοιοποιούσαμε - αντιμετωπίζαμε το θέμα με σεβασμό».

Το "In Plain Sight" περιέχει λεπτομερή ανάλυση πολλών θεάσεων, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού αγαπημένου του Coulthart ενός άνδρα που κάθεται σε μια ξαπλώστρα σε έναν υπαίθριο κινηματογράφο στην έρημο της Νότιας Αυστραλίας όταν εμφανίστηκε ένα κυλινδρικό σκάφος. Ο θεατής του κινηματογράφου ισχυρίστηκε ότι μπορούσε να δει φως μέσα στα παράθυρά του.

Ο Coulthart ξεκίνησε το βιβλίο αφού εργάστηκε ως ανεξάρτητος επαγγελματίας και απέρριψε τα δεσμά των απορριπτικών συντακτών και λέει ότι η πρόσφατη παραδοχή του Πενταγώνου ότι κάτι υπάρχει εκεί έξω ήταν μια πραγματικά θετική εξέλιξη.

Εξήγησε:  «Υπάρχει ουσιαστικά μια μόνο γραμμή που παπαγαλίζεται από οποιοδήποτε έθνος Five Eyes [το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία]. Αν ρωτήσετε, «Είναι αληθινά τα UFO;», δεν απαντούν στην ερώτηση. Λένε ότι δεν υπάρχει θέμα εθνικής ασφάλειας με τα UAP ( ἰπταμένους δίσκους) και δεν αποτελούν απειλή για την ασφάλεια των πτήσεων. Όμως, τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, όλα άλλαξαν δραματικά».

«Οποιοσδήποτε μπορεί να διαβάσει αυτήν την αναφορά. Λέει πολύ, πολύ ξεκάθαρα ότι τα UFO αποτελούν απειλή για την ασφάλεια των πτήσεων και ότι αποτελούν πιθανή απειλή για την εθνική ασφάλεια. Είναι μια πλήρης ανατροπή. Κανείς στο Πεντάγωνο δεν εξηγεί γιατί το έκαναν αυτό, αλλά νομίζω –και μου είπαν– είναι επειδή συνειδητοποιούν ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν τελικά αυτό που ξέρουν».

Στο βιβλίο του, ο Coulthart εξετάζει τη σύνδεση μεταξύ UFO και πυρηνικών εγκαταστάσεων. Το «In Plain Sight» ξεκινά με την ιστορία του 1991 μιας γυναίκας που ονομάζεται Annie Farinaccio, η οποία είχε πάει σε ένα πάρτι σε μια βάση των ΗΠΑ στο απομακρυσμένο North West Cape της Αυστραλίας. Της πρότειναν να πάει πίσω στην πόλη από δύο αστυνομικούς και δεν ξέχασε ποτέ τι είδε καθώς οδηγούσαν.

Είπε ο Κούλθαρτ, «Η Άννι καθόταν εκεί απολιθωμένη. Σήκωσε το βλέμμα της από το παρμπρίζ και ούρλιαξε, καθώς υπήρχε αυτό το γιγάντιο τριγωνικό σκάφος με φώτα να αιωρείται ακριβώς από πάνω καθώς οδηγούσαν με 100 χλμ./ώρα σε αυτόν τον δρόμο . ”

«Εν ριπή οφθαλμού, έφτασε στα 1.000 πόδια και μετά έπεσε στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου. Μέχρι αυτή τη στιγμή, παρακαλεί [την αστυνομία] να την αφήσει πίσω στην πόλη, και στη συνέχεια πηδά ξανά στα 1.000 πόδια ακαριαία και πέφτει στη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου

Η βάση φιλοξενούσε πομπούς πολύ χαμηλής συχνότητας, οι οποίοι, σε περίπτωση πολέμου, θα έστελναν σήματα στα πυρηνικά υποβρύχια των ΗΠΑ. Την Annie επισκέφτηκαν Αμερικανοί αξιωματούχοι, την μετέφεραν πίσω στη βάση και της είπαν ότι είχε δει ένα μετεωρολογικό μπαλόνι – παρόλο που το σκάφος δεν έμοιαζε με τίποτα σέ κάτι τέτοιο.

Το βιβλίο καταγράφει ένα άλλο περιστατικό, στη Ρωσία, στο οποίο τα όπλα σε ένα πυρηνικό σιλό ήταν μυστηριωδώς οπλισμένα, έτοιμα για εκτόξευση, χωρίς καμία συμβολή από τους αξιωματικούς.

Είπε ο Κούλθαρτ,  «Ήταν πανικόβλητοι. Οι πληροφορίες φάνηκε να δείχνουν ότι ανεξάρτητα από τα συστήματα ασφαλείας σας, μπορούν να παραβιαστούν. Αν πρόκειται για κάποια νοημοσύνη κάποιου είδους, φαίνεται να στέλνει ένα μήνυμα – φαίνεται να εκφράζει κάτι σχετικά με τη χρήση ή πιθανή κατάχρηση πυρηνικών όπλων».

Στο βιβλίο παρουσιάζεται επίσης η ιστορία του δασκάλου Andrew Greenwood, από το Clayton South, ένα προάστιο της Μελβούρνης. Μαζί με τους μαθητές του στο γυμνάσιο, είδε έναν μεταλλικό δίσκο να εμφανίζεται σε έναν ουρανό χωρίς σύννεφα.

Ο Γκρίνγουντ μίλησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης πριν φιμωθεί. Είπε ο Κούλθαρτ,  «Εδώ είναι που τα πράγματα γίνονται πολύ απαίσια. Δύο εβδομάδες μετά το περιστατικό, χτυπάει την πόρτα του ιδιωτικού του σπιτιού.  Εκεί στο κατώφλι είναι ένας άνδρας ντυμένος με στολή – ένας ανώτερος αξιωματικός – και ο άλλος κύριος είναι κάποιος αξιωματούχος, ίσως αστυνομικός ή αξιωματούχος πληροφοριών, το πιο πιθανό».

«Ο Άντριου είναι ακόμα θυμωμένος με αυτό που έκαναν. Τον απείλησαν κατηγορηματικά και είπαν, "Αν μιλήσεις άλλο για αυτό που είδες, θα φροντίσουμε να χάσεις τη δουλειά σου - θα πούμε ότι ήπιες ως δάσκαλος". Ο Άντριου δεν έχει κανένα λόγο να λέει ψέματα γι' αυτό και, το πιο σημαντικό, αυτό που λέει ότι είδε υποστηρίζεται από 167 μάρτυρες, όλοι στο αρχείο, στην τελευταία καταμέτρηση. Είναι πραγματικά η πιο ασυνήθιστη περίπτωση».

Περισσότερες αποκαλύψεις έχουν ανακαλυφθεί από τον Coulthart, συμπεριλαμβανομένων προτάσεων για ανακτημένα μη ανθρώπινα σκάφη. Πηγές ισχυρίζονται ότι οι ΗΠΑ και η Ρωσία έχουν εγκαταστάσεις στις οποίες αποθηκεύονται, αλλά ο Coulthart λέει ότι είναι γενικά δύσπιστος για τέτοιους ισχυρισμούς χωρίς να έχει δει αποδείξεις. «Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω. Οι κυβερνήσεις κάνουν τρομερές προσπάθειες στο να κρατούν μυστικά και θα πίστευα ότι, αν η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών είχε τέτοια μυστικά, τότε θα είχαν διαρρεύσει μέχρι τώρα, και αυτό δεν έχει γίνει»  , είπε. «Όμως, όταν κοιτάς στα αρχεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ… γι' αυτό ονόμασα το βιβλίο μου «Σε κοινή θέα». Τα στοιχεία είναι εκεί, σε κοινή θέα. Υπάρχουν αρχεία από τη CIA που δείχνουν ότι συνεργαζόταν με το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ για να ανακτήσει αυτό που τα έγγραφα αναφέρουν ως «ιπτάμενους δίσκους» από το Νεπάλ και το Αφγανιστάν».

Μαζί με το βιβλίο, ο Coulthart έχει δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για τα UFO και έχει λάβει ενθαρρυντικό επίπεδο υποστήριξης από συναδέλφους στα μέσα ενημέρωσης και από το κοινό. «Η ανταπόκριση ήταν απλά συγκλονιστική. Ποτέ στην καριέρα μου δεν είχα ανταπόκριση όπως είχα σε αυτό το θέμα»,  εξήγησε ο Coulthart. «Ήταν συντριπτικό. Είμαι εξουθενωμένος κάθε μέρα – ξυπνάω και υπάρχουν κυριολεκτικά 300 με 500 email, άνθρωποι που μου λένε για τις εμφανίσεις, άνθρωποι που μου προσφέρουν πληροφορίες. Είναι σαν να έχουμε ανοίξει μια πληγή και όλη η πραγματικότητα ξεχύνεται».

Ο κύριος σκοπός του βιβλίου, όμως, είναι να ξεπεράσει την ομίχλη. Σύμφωνα με τον Coulthart, είναι σχεδόν σαν τμήματα των μέσων ενημέρωσης να μην θέλουν να παραδεχτούν ότι κοιμήθηκαν στο τιμόνι.Και συνέχισε, 

 «Τα μέσα ενημέρωσης αποτυγχάνουν εδώ. Τα μέσα ενημέρωσης είναι εγκλωβισμένα στο παράδειγμα ότι, παράλογα, ενθαρρύνθηκαν να λάβουν υπόψη την CIA και την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ στη δεκαετία του 1960».

«Η CIA αποφάσισε να καταστείλει τις ιστορίες των ΑΤΙΑ – δεν ξέρω γιατί, αλλά ισχυρίζεται ότι ήταν επειδή ανησυχούσαν ότι οι άνθρωποι που ανέφεραν UFO θα εμπόδιζαν τους ανθρώπους που θα έδιναν έγκαιρη προειδοποίηση για ένα ρωσικό ICBM [διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο] που προσγειώνεται στις ΗΠΑ. Είναι ένα παράλογο επιχείρημα ότι ήθελαν να εμποδίσουν τους ανθρώπους να μπλοκάρουν τα τηλέφωνα στο NORAD [η Διοίκηση Αεροδιαστημικής Άμυνας της Βόρειας Αμερικής] με θεάσεις. Είναι απλά γελοίο.”

Για έναν έμπειρο στις λέξεις, ο Coulthart καταλήγει περιγράφοντας αυτό το περίπλοκο θέμα κατάλληλα συνοπτικά. Ενώ δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να μάθει όλα όσα γνωρίζουν οι κυβερνήσεις και οι υπηρεσίες ασφαλείας για τα UFO, είναι ξεκάθαρος γιατί το θέμα έχει κριθεί ως το χόμπι των ηλίθιων. «Έχουμε χειραγωγηθεί»  , είπε. «Μας έχουν εξαπατήσει».

( ἀπό : infowars.com

Πολύ μεγάλη προσπάθεια γίνεται τόν τελευταῖο καιρό,ἐπισήμως κι᾿ἀνεπισήμως,νά πιστέψουμε στήν ἐξωγήϊνη ζωή καί τίς ἐπισκέψεις τους στόν πλανήτη μας. Κι᾿ὅλο αὐτό παρουσιάζεται μέ ἕναν τρόπο ἐκφοβιστικό,κάτι σάν τήν ἐπικείμενη ( μετά τόν κορωνοϊό) ἀπειλή. Μέχρι πού ὁ Πάπας,ὅταν εἶχε ἐπιλεγεῖ γιά τήν θέσιν, εἶχε πῆ ὅτι θά βάφτιζε ἐξωγήϊνο ! 

Ο Πάπας Φραγκίσκος λέει ότι θα βάφτιζε εξωγήινους: «Ποιοι είμαστε εμείς που θα κλείνουμε τις πόρτες;»

Ἐν πᾶσῃ περιπτώσει οἱ ἀναφορές γίνονται ὅλο καί πιό συχνές καί ναί μέν μπορεῖ νά γελοιοποιοῦν κάπως τό θέμα,ἀπό τήν ἄλλη ὅλο αὐτό τό ...δῆθεν «ἑπτασφράγιστο μυστικό» φαίνεται πώς κάπου ἀλλοῦ καί βεβαίως κἀτι ἄλλο θέλουν νά ἐπιτύχουν. Τί ; Νά θυμηθοῦμε τό θέμα μέ τό σχέδιο Blue Beam


Ποιό εἶναι τό ἑπόμενο βῆμα τῆς Νέας Τάξεως Πραγμάτων; The Blue Beam Project

Ναί,ἄς τό ξαναδιαβάσουμε. Ἕνα θέμα πού δίνει πολλές ἀπαντήσεις στά καίριας καί ζωτικῆς σημασίας ἐρωτήματα πού θά προκύψουν,πάρα πολύ σύντομα,μπροστά μας.
 
Ἐπιστρατεύονται λοιπόν οἱ πάντες καί τά πάντα πρός τήν κατεύθυνση αὐτή,γιά τήν ὁποία πιστεύω πώς θά εἶναι καί τό τελικό στάδιο τῶν σχεδίων τῶν ἐξουσιαστῶν. Τί θά γίνῃ μετά ; Ἁπλῶς θ᾿ἀποκαλυφθοῦν...


Λένε ἀπό τήν σελίδα τοῦ Χάρβαρντ καί τό Galileo Project : 

...Το Interstellar Xenia υπονοεί ότι πρέπει να καλωσορίζουμε αυτόνομους επισκέπτες, ακόμα κι αν ενσωματώνουν υλικό με τεχνητή και όχι φυσική νοημοσύνη, που φτάνουν κοντά μας από μακριά. Ο τεχνολογικός μας πολιτισμός θα μπορούσε να ωφεληθεί πολύ από τη γνώση που θα μπορούσε να συγκεντρώσει από τέτοιες συναντήσεις. Άλλωστε, μοιραζόμαστε την ίδια γειτονιά με εκείνους... ( Ἀπό τό θέμα : «Νά εἶστε φιλόξενοι μέ τούς ἐξωγήϊνους ἐπισκέπτες») 

Γιά ὅλα τά παραπάνῳ,τά συμπεράσματα δικά σας...


Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς έχει πουληθεί ο πλανήτης με τους κατοίκους του μαζί.
    Πάντα πουλημένος ήταν βέβαια ...

    Φαίνεται ότι οι ιδιοκτήτες τώρα θα κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν πουλήθηκε, ὑφαρπάχθηκε !

    https://henrymakow.com/upload_images/own-earth.jpg

    Καλησπέρα ἀγαπητέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή