" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Ἐρντογάν καί Καλίν τό ἔριξαν στό μπάσκετ...


Ξέρετε τί σημαίνει αὐτό,ἔτσι; Ὄχι ; Γιά ξανασκεφτεῖτε τί ἀντιπροσωπεύει τό δίδυμο Ἐρντογάν - Καλίν...

Θυμηθεῖτε :ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ 

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε και πάλι σε βίντεο να παίζει μπάσκετ, θέλοντας να διασκεδάσει τις ανησυχίες, αλλά και να διαψεύσει τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του. Όπως γράφει η Yeni Safak, ο Ερντογάν βρέθηκε στη συνοικία Ουμρανίγιε της Κωνσταντινούπολης για να εγκαινιάσει ένα πάρκο. «Βλέποντας κάποιους νέους να παίζουν μπάσκετ, σταμάτησε την αυτοκινητοπομπή και κατέβηκε να αγωνιστεί μαζί τους», γράφει η τουρκική εφημερίδα.

Μαζί με τον Ερντογάν ,εμφανίζεται στο βίντεο να παίζει μπάσκετ και ο στενός συνεργάτης του, Ιμπραίμ Καλίν.

Πριν τρεις ημέρες , ασκήθηκε δίωξη εναντίον 30 ατόμων στην Τουρκία με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων για την κακή υγεία του Ερντογάν.

Στις αρχές Οκτωβρίου, ο Τούρκος πρόεδρος είχε εμφανιστεί και πάλι σε βίντεο να παίζει μπάσκετ, μετά από δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού «Foreign Policy», σύμφωνα με το οποίο «ο Ερντογάν είναι πολύ άρρωστος για να συνεχίσει να ηγείται της Τουρκίας».

ἀπό ἐδῶ

«Η άσκηση είναι πολύ σημαντική για την υγεία. Προσπαθώ να γυμνάζομαι τρεις ημέρες την εβδομάδα», έγραφε στο twitter στις 3 Οκτωβρίου ο πρόεδρος της Τουρκίας (ἀπό ἐδῶ)

Μωρέ,ἔχετε ἰδέα ἀπό Ἐρντογάν; Ἄμ δέ...


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου