" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Τί συμβαίνει μέ τούς Ῥώσσους καί τήν Δύση ;


 Ευθύνες στη Δύση αποδίδει ο Βλαντιμίρ Πούτιν για τη μεταναστευτική κρίση στα σύνορα της Λευκορωσίας με την Πολωνία, με δηλώσεις που έκανε το Σάββατο.

...

«Ας μην ξεχνάμε από που προκλήθηκαν αυτές οι κρίσεις με τους μετανάστες… Είναι η Λευκορωσία μία αρχική αιτία πρόκλησης αυτών των προβλημάτων; Όχι, οι αιτίες προκλήθηκαν από τις ίδιες τις δυτικές και ευρωπαϊκές χώρες»

( ἀπό ἐδῶ)

Η Ρωσία είναι έτοιμη να βοηθήσει για την επίλυση της κρίσης στα σύνορα της Λευκορωσίας με την Πολωνία, όπου μετανάστες προσπαθούν να φτάσουν σε περιοχή της ΕΕ, δήλωσε ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να βοηθήσουμε [στην επίλυση της κρίσης] αν φυσικά, υπάρχει κάτι που εξαρτάται από εμάς» δήλωσε ο Πούτιν όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι Rossiya 1.( ἀπό ἐδῶ)

Γιά νά περάσουμε κι᾿ἀπό ἐδῶ : 

Πάιατ: Τα ελικόπτερα και τα άρματα μάχης των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη, δεν είναι για να... «πάρετε την Πόλιν και την Αγιά Σοφιά»... εσείς, ρε λοβοτομημένα... ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΔΝΕΙΣΤΕΡΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ...

Ἔτσι εἶναι,ὁ Πάϊατ πάντα ξέρει ὅταν πρὄκειται γιά Ἀνατολική Εὐρώπη καί Εὐρασία. Ἔχει εἰδικότητα,ὅπως κι᾿ἡ ἄλλη μουσίτσα ὁ φιλότουρκος Βρύζας. ( τά λέγαμε προχθές : ΕΔΩ)
Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

 1. >Παραδοχή σοκ από Τ.Παναγιωτόπουλο- μέλos της Επιτροπής των «ειδικών», ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής : «Η πανδημία των ανεμβολίαστων ήταν τεχνητή προσπάθεια για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί»

  Όταν ένα από τα μέλη της Επιτροπής που αποφασίζει για τον κορωνοϊό λέει ότι όσα έλεγαν τόσα καιρό δεν έστεκαν επιστημονικά και ότι ήταν τεχνητή προσπάθεια για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί δεν θα έπρεπε να επέμβει η Δικαιοσύνη για να εξετάσει το γιατί βιώνουμε όλα αυτά τον τελευταίο χρόνο;

  «Η πανδημία των ανεμβολίαστων ήταν μία τεχνητή προσπάθεια για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί», είπε χαρακτηριστικά ο Τ.Παναγιωτόπουλος και εξήγησε ότι από τις αρχές του φθινοπώρου δόθηκε το μήνυμα ότι «μπήκαμε σε κανονικότητα» χωρίς αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά και ότι η διασπορά γίνεται μόνο από τους ανεμβολίαστους κάτι που όπως είπε «δεν στέκει επιστημονικά δυστυχώς».

  Ο Τ.Παναγιωτόπουλος σόκαρε τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ με την ομολογία του, καθώς τόνισε ότι τα μέτρα θα πρέπει να είναι οριζόντια και να αφορούν και τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους.


  «Η προστασία από την εν γένη νόσο είναι υπαρκτή αλλά μέτρια. Και οι εμβολιασμένοι μπορούν να μεταδώσουν. Τα μέτρα να αφορούν όλους να είναι οριζόντια. Αυτό που λέω είναι ότι η πανδημία αφορά όλη την κοινωνία. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με κάποιες εμμονές που έχουν τον χαρακτήρα ότι είσαι ανεμβολίαστος εσύ και θα πληρώσεις.

  Σας λέω ότι ο ιός διασπείρεται και από τους ανεμβολίαστους και από τους εμβολιασμένους», είπε ο καθηγητής.

  Συνεχίζοντας πρότεινε να αναθεωρηθεί η αναστολή εργασίας για τους 6.000 ανεμβολίαστους υγειονομικούς και να εξεταστούν άλλες ποινές όπως η παρακράτηση μέρους του μισθού τους, ενώ στάθηκε και στη σημασία της ενίσχυσης των εμβολιασμών.

  Και το ερώτημα είναι πού πάμε;

  Όταν ένα από τα μέλη της Επιτροπής που αποφασίζει για τον κορωνοϊό λέει ότι όσα έλεγαν τόσα καιρό δεν έστεκαν επιστημονικά και ότι ήταν τεχνητή προσπάθεια για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί δεν θα έπρεπε να επέμβει η Δικαιοσύνη για να εξετάσει το γιατί βιώνουμε όλα αυτά τον τελευταίο χρόνο;

  Δεν θα έπρεπε κάποιος να εξετάσει πόσοι άνθρωποι χάθηκαν λόγω των ψεμάτων που είπε η κυβέρνηση στους πολίτες; Ότι οι εμβολιασμένοι μπορούν να κυκλοφορούν κανονικά και ότι οι ανεμβολίαστοι πρέπει να πληρώνουν κάθε εβδομάδα δύο τεστ για να πάνε στην εργασία τους;

  >>https://www.youtube.com/watch?v=atMYGsRiNfw

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ἄν καί δέν ἔχει σχέση καμμία μέ τό ἀνωτέρῳ θέμα,τό σχόλιον,παρ᾿ὅλα αὐτά θά σημειώσω τό ἐξῆς. Δέν ξέω γιά ποιόν λόγο τό παραδέχονται πλέον δημοσίως,ὅμως πρέπει νά γνωρίζεις,ὅπως καί ὅλοι,πώς ἐντολές γιά τέστ ἀκόμη καί σ᾿ἐμβολιασμένους ἔχουν ἐπιχειρήσεις πού σχετίζονται μέ τήν ἑστίαση καί γενικῶς ἀνήκουν στίς ὑγειονομικοῦ ἐνδιαφέροντος. Καί μάλιστα δίς ἑβδομαδιαίως.

   Ἁπλῶς ἦταν θέμα χρόνου ἡ δημόσια παραδοχή.

   Στό ἐρώτημά σου ἄν πρέπῃ νά ἐπέμβη ἡ δικαιοσύνη,ναί σ᾿ἕνα εὐνομούμενο κράτος ἔτσι θά ἔπρεπε.Τό θεμα ἐν προκειμένῳ ὅμως,δέν εἶναι τό ἑλλαδικό κράτος,ἀλλά οἱ ἐντολές πού ἔχουν σέ παγκόσμιο ἐπίπεδο.

   Νομίζω πώς ἔχουμε πολλά νά δοῦμε,ν'ἀκούσουμε καί κυρίως νά βιώσουμε ἀκόμη...

   Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

   Διαγραφή