" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Οἱ κορονο-θετικοί,γύρω ἀπό τόν Μπάϊντεν


Ένας βοηθός του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό αφού ταξίδεψε στο εξωτερικό με τον ανώτατο διοικητή, επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος σε μέσα ενημέρωσης, σημειώνοντας ότι το τεστ του ίδιου του Μπάιντεν ήταν αρνητικό.

Ο βοηθός, υπάλληλος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, συνόδευσε τον Μπάιντεν στη Σκωτία για την επίσκεψή του σε μια σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ για το κλίμα και βρέθηκε θετικός στον ιό κάποια στιγμή την περασμένη εβδομάδα, ανέφερε το Bloomberg   την Πέμπτη, επικαλούμενο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου. Ο Λευκός Οίκος πρόσθεσε ότι ο Μπάιντεν βγήκε αρνητικός στον ιό την Τρίτη και είπε ότι ο βοηθός δεν πιστεύεται ότι είχε στενή επαφή με τον πρόεδρο και παρέμεινε στη Σκωτία για καραντίνα και παρακολούθηση.

Το Associated Press  επιβεβαίωσε  το δημοσίευμα, επικαλούμενο επίσης τον Λευκό Οίκο, ο οποίος είπε στο πρακτορείο ότι, ως προληπτικό μέτρο, πολλά άλλα στελέχη έμειναν επίσης πίσω και δεν επέστρεψαν με τον Μπάιντεν στο Air Force One, αντ' αυτού επέστρεψαν με ένα  «διαφορετικό κυβερνητικό αεροπλάνο

Το θετικό τεστ έρχεται λίγες μέρες αφότου η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι διαγνώστηκε επίσης με τον ιό, αν και οι αξιωματούχοι λένε ότι δεν πιστεύουν ότι η περίπτωση της Ψάκι έχει καμία σχέση με αυτή του βοηθού. Η γραμματέας Τύπου  επιβεβαίωσε  ότι είχε προσβληθεί από τον ιό την Κυριακή  «από άφθονη διαφάνεια»,  αλλά είπε ότι δεν είχε προσωπική επαφή με τον Μπάιντεν ή οποιοδήποτε άλλο ανώτερο στέλεχος του Λευκού Οίκου από την προηγούμενη Τετάρτη.

Ο επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας Αλεχάντρο Μαγιόρκας βρέθηκε επίσης θετικός λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από τη μόλυνση της Ψάκη, λίγο μετά την παρουσία του σε εκδήλωση με τον πρόεδρο.

 Ο Μαγιόρκας, καθώς και η Ψάκη και ο ανώνυμος υπάλληλος του NSC, είναι όλοι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του Covid-19, ο καθένας από τους οποίους συγκαταλέγεται στα κρούσματα εκείνα που παρ᾿όλο τόν εμβολιασμό δεν καταφέρνουν να προστατευτούν από την νόσο. Οι λεγόμενες breakthrough” περιπτώσεις

Ἀπό : infowars.com 

Σύμφωνα με τη New York Post , ο Μπάιντεν, ο οποίος γίνεται 79 αυτόν τον μήνα, δεν εμφανίστηκε δημόσια την Πέμπτη. Πολλοί παρατήρησαν την Τετάρτη στη σύνοδο κορυφής ότι ο Πρόεδρος έβηχε επανειλημμένα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, φαινόταν κουρασμένος και μάλιστα τον έπιασαν να κοιμάται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. ( δεῖτε καί τό βίντεο ΕΔΩ)

Ψἀκη,Μαγιὀρκας  “breakthrough” περιπτώσεις ; 

 “breakthrough” περιπτώσεις ἤ ἡ ἀλήθεια εἶναι πώς : τό ἐμβόλιο δέν κάνει ἀπολύτως τίποτα; Ἤ μᾶλλον γιά νά τό ποῦμε σωστά : καταστρέφει τό ἀνοσοποιητικό. 

Νομίζω πώς ὁ καθένας μπορεῖ νά βγάλῃ τά συμπεράσματά του,ὅταν βλέπει πώς δέν γίνεται καμμία διάκρισις στό ποιός θά εἶναι τό ἑπόμενο ...θύμα τοῦ ἐμβολίου...


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου