" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

“Archon Covid Weekend” καί ἡ κατάρα τοῦ Ἁγίου Νικολάου...

Μόνον οι άρχοντες της ματαιοδοξίας θα μπορούσαν να κάνουν μια εκδήλωση τιμώντας τον εξ Ελλάδος γενικό διευθυντή της Pfizer που παράγει το «εμβόλιο» για τον covid και να καταλήξει να γίνει μια  υπερμετάδοση του ιού ! Ό,τι αγγίζουν οι άρχοντες καταλήγει σε καταστροφή ή σε ομοσπονδιακή έρευνα. Είναι ένα κλάμπ προβληματικών, κοσμικών τύπων και αυτός είναι ο λόγος που το 99% των Ελληνοαμερικανών δεν έχουν σχέσεις με την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή της Αμερικής. 

Γράφει ὁ Νίκ Σταματάκης 

Σε ένα ρεπορτάζ μόλις πριν από δύο ημερών, σημειώσαμε την ειρωνεία της μεγάλης εκδήλωσης υπερ-διαδόσεως του ιού,το Σάββατο 30 Οκτωβρίου (μαζί με άλλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του «Σαββατοκύριακου Archon»): Ενώ ο κύριος σκοπός της εκδήλωσης ήταν να τιμήσει τον εκ Θεσσαλονίκης CEO της  Pfizer, Albert Μπούρλα (και δύο επιστήμονες της RegeneronYancopoulos και Kyratsous), η εκδήλωση κατέληξε να είναι ζωντανή απόδειξη για την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων!

Αρχικά εστάλη επιστολή από την οργάνωση Archons με την οποία ζητούσε από όλους τους συμμετέχοντες να υποβληθούν σε εξετάσεις και ανακοίνωνε ότι λίγοι από τους παρευρισκόμενους εκείνο το βράδυ βρέθηκαν θετικοί. Αργότερα, ήταν σαφές ότι ο αριθμός εκείνων που βρέθηκαν θετικοί ήταν μεταξύ 10 και 20. Σήμερα το TNH ανέφερε ότι ο πρώην Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, ο Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος, ο Καγκελάριος π. Ανδρέας Βυθούλκας και ο π. Ο Παντελεήμων Παπαδόπουλος – μεταξύ άλλων – βρέθηκαν θετικοί. Η πλειοψηφία όσων βρέθηκαν θετικοί ήταν εμβολιασμένοι!! 


Το ίδιο αναφέρουν και άλλα ελληνοαμερικανικά μέσα ενημέρωσης : Ο κορωνοϊός είναι εδώ: Διείσδυσε στο δείπνο και στις εκδηλώσεις των Αρχόντων – η πλειοψηφία των νοσούντων ήταν εμβολιασμένοι

Πολλά ερωτήματα προέκυψαν σχετικά με την υγεία του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου. Στην αρχή, ανακοινώθηκε ότι δεν αισθανόταν καλά,καθώς ήταν πολύ κουρασμένος… Στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι είχε διαγνωστεί με «ίλιγγο» – αλλά μια μέρα αργότερα «αισθανόταν πολύ καλύτερα και συνέχισε το πρόγραμμά του»… Λαμβάνοντας υπόψη τις ομοιότητες του «ιλίγγου» με τα συμπτώματα του κορωνοϊού, τη γρήγορη ανάρρωση του και λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω ονόματα με τα οποία πρέπει να είχε στενή επαφή ο Αρχιεπίσκοπος εκείνο το βράδυ, δεν είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί αν όντως είχε covid και όχι ίλιγγο. Γιατί να το έκρυβε; Είναι κάτι παραπάνω από προφανές… Το «Superpreader Archons Weekend» ήταν ήδη μια καταστροφή δημοσίων σχέσεων, δεν χρειαζόταν να προστεθεί σε αυτό η μόλυνση ενός εμβολιασμένου Αρχιεπισκόπου…


Τότε ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες από το Archons Dinner της 30ης Οκτωβρίου: Βλέπετε κάποιον να φοράει μάσκα; Οχι. Γιατί ναι, είναι όλοι εμβολιασμένοι, θα σκεφτείτε… Ναι, με κάποιες …εξαιρέσεις. Αποδεικνύεται ότι επετράπη να εισέλθουν αρκετοί ανεμβολίαστοι κληρικοί και λαϊκοί – προφανώς παραβιάζοντας τους κανόνες του κορωνοϊού της Νέας Υόρκης… Και πάλι, η ελιτίστικη νοοτροπία στη GOA (λληνΟρθόδοξη ρχιεπισκοπή τῆς Ἀμερικῆς) σε όλο της το μεγαλείο: Κανόνες για σένα αλλά όχι για μένα... Λαμβάνουμε αναφορές από πολλές εκκλησίες όπου ΟΛΟΙ οι πιστοί πρέπει να φορούν μάσκες… Γιατί ο ΑΒ Ελπιδόκτονος δύο μέτρων και σταθμών;

Οι ειρωνείες και τα δύο μέτρα και σταθμά είναι τόσες πολλές – είναι δύσκολο να μετρηθούν… Ας ανακεφαλαιώσουμε:

Σε μια εκδήλωση της Νέας Υόρκης, η GOA και ο Archons παραβίασαν τους κανόνες και επέτρεψαν σε μη εμβολιασμένους να συμμετάσχουν.

Κανείς δεν κρατούσε αποστάσεις και κανείς δεν φορούσε μάσκες. Τότε γιατί επιβάλλουν μάσκες σε εκκλησίες και σχολεία;

Η πλειονότητα των θετικών ήταν εμβολιασμένοι!

Όλα αυτά παρουσία του CEO της Pfizer Albert Burla που τιμήθηκε για την παραγωγή ενός σαφώς αναποτελεσματικού εμβολίου!!

Εν τω μεταξύ, η έμφαση θα πρέπει να δοθεί στους δύο τιμώμενους της Regeneron ( Yancopoulos και Kyratsous) για την παραγωγή «μονοκλωνικών αντισωμάτων» – που έχουν σχεδόν ξεχαστεί και κανείς δεν πιέζει, παρόλο που είχαν θαυματουργά αποτελέσματα!

Ναι, φίλοι μου, όσοι έχουμε πίστη πιστεύουμε αληθινά ότι είδαμε μια ακόμη θεϊκή παρέμβαση από τον ίδιο τον Άγιο Νικόλαο!!

Ἀπό : helleniscope.com

Ἡ ἀναφορά τοῦ Νίκ Σταματάκη στήν «θεϊκή παρέμβασιν τοῦ Ἁγίου Νικολάου»,ἔχει νά κάνῃ μέ ὅλα ὅσα ἐδῶ καί μία 20ετία συμβαίνουν μέ τήν ὑπόθεσιν ἀνεγέρσεως τοῦ Ναοῦ στό σημεῖο 0 στήν Ν.Υ. Σκάνδαλα ἐπί σκανδάλων πού δέν σταμάτησαν,ὅπως ἤλπιζε ἡ ἑλληνοαμερικανική κοινότητα,οὔτε μέ τήν ἀλλαγή τοῦ Ἀρχιεπισκόπου. 
Διαβᾶστε ἀπό τό Ἑλληνοσκόπιον σχετικά θέματα : ΕΔΩ

Ἐπίσης διαβάζουμε : 

Ἡ Ἁγιογραφία τοῦ Ἱ. Ν. τοῦ Ἁγίου Νικολάου,στήν Νέα Ὑόρκη,πού διχάζει...


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου