" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Ντροπή ... !

«...Τό συνέδριό μας στόχο του ἔχει νά φωτίσῃ ἀκριβῶς μέ καινούργιο βλέμμα τίς ἐσχατιές μιάς μικρῆς ἀλλά πλούσιας σέ γεγονότα ἱστορικῆς περιόδου τῆς Ἠπείρου καί τῆς πόλης μας μέ καινούργια στοιχεῖα πού ἡ ἔρευνα φέρνει στό φῶς τῆς δημοσιότητας... Τήν ἀλήθεια καί μόνον,αὐτός εἶναι ὁ σκοπός τοῦ συνεδρίου...» (Εἶπε μεταξύ ἄλλων βαρύγδουπων ,ὁ Ἐλισάφ,στό χαιρετισμό τοῦ διεθνοῦς συνεδρίου γιά τόν Ἀλῆ πασᾶ, Ἐδῶ,ὅπου ἔχουν καί ζωντανή μετάδοσιν παρακαλῶ !) 

Ήταν 22 Οκτωβρίου 1798 που στα ερείπια της αρχαίας Νικόπολης τα στρατεύματα των Τουρκαλβανών του Αλή Πασά πολέμησαν εναντίον Ελλήνων πολεμιστών και γαλλικού σώματος,( μάχη Νικόπολης) νίκησαν, κατέλαβαν την Πρέβεζα και έσφαξαν χιλιάδες Έλληνες. Ανάμεσά τους ήταν και 100 επίλεκτοι Σουλιώτες πολεμιστές.

Ο Αλή Πασάς αρχηγός μιας  ληστοσυμμορίας, όπως και ο πατέρας του, μετά την κατάληψη της Πρέβεζας δεν σταμάτησε να στέλνει πεσκέσι στον σουλτάνο τσουβάλια με κεφάλια Ελλήνων που αποκεφαλίστηκαν για να γιορτάσουν την νίκη του. Συνέχισε με τις σφαγές του Ζαλόγγου και του Σέλτσου το 1803 και 1804,( Το δεύτερο και μεγαλύτερο Ζάλογγο των Σουλιωτών. Η Μάχη του Σέλτσου, στην Ιερά Μονή, που οδήγησε σε σφαγές. 250 γυναικόπαιδα επέλεξαν τον ηρωικό θάνατο από την αιχμαλωσία...) του Γαρδικίου το 1812, του Χορμόβου το 1813, της Χειμάρρας το 1815, και σωρεία άλλων μεμονωμένων σφαγιασμών και μαρτυρικών θανατώσεων, που διέταξε για πάμπολλα ένδοξα άτομα των αγώνων, που «έπεσαν» για την Επανάσταση  και την Ελευθερία της Πατρίδας μας.

Ο Αλή Πασάς είναι ο μεγαλύτερος σφαγέας των Ελλήνων, όλων των περιοχών της δικαιοδοσίας του

Μετά από αυτά που διαβάσατε είναι δύσκολο να πιστέψτε ότι σήμερα 22 Οκτωβρίου 2021 γίνεται στα Ιωάννινα συνέδριο υπό την αιγίδα της επιτροπής της Γιάννας Αγγελοπούλου «Ελλάδα 2021», το οποίο είναι αφιερωμένο στον σφαγέα των Ελλήνων Αλή Πασά!!!!!!!

Να θαυμάσουμε  λοιπόν 

φωτό
τον Δήμαρχο Ιωαννιτών, κ. Μωυσή Ελισάφ για το  απαράδεκτο και απρεπές τριήμερο Συνέδριο.

τον Περιφερειάρχη Ηπείρου  Αλέξανδρο Καχριμάνη για το Συνέδριο, που θέλει να παρουσιάσει και να προβάλει τον μέγιστο, ίσως εχθρό των Ελλήνων επαναστατών, ως έναν «εκσυγχρονιστή ηγέτη» της εποχής του, που έκανε «έργα» και είχε οργανώσει μια «πολυπολιτισμική κοινωνία», που λειτουργούσε εύρυθμα, καθιστώντας τα Ιωάννινα, μια νέα Αθήνα, κατά την άστοχη παρομοίωση της κας Γιακωβάκη, αλλά και των τεσσάρων Αλβανών ομιλητών, που θα υμνήσουν τον Αλή.

τον πρύτανη του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κ. Τριαντάφυλλο Αλμπάνη,  για την συνδιοργάνωση, με τον Δήμο Ιωαννιτών, αυτού του ανθελληνικού Συνεδρίου, με την σκέψη, ότι οι νέοι επιστήμονες που θα αποφοιτήσουν από το πανεπιστήμιο αυτό, θα διδάξουν στην μαθητιώσα ελληνική νεολαία, ότι ο κάθε τύραννος και σφαγέας του Ελληνισμού, μπορεί να είναι σημαντικότερος από τους Έλληνες ήρωες της Επανάστασης του 1821 που δόξασαν τον Αγώνα για την Ελευθερία προσφέροντας θυσία την ίδια τη ζωή τους, που την αφαίρεσε ο χειρότερος των τυράννων, ο Αλή πασάς, το «τιμώμενο» πρόσωπο του απαράδεκτου και απρεπέστατου, για την Ελλάδα, αυτού Συνεδρίου.

Και τέλος  την  Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη για τα δείγματα γραφής, που έχουν δώσει κάποια επιστημονικά μέλη της Επιτροπής που ηγείται, αφού  έχουν εκφραστεί απαξιωτικά,  για τον «Γέρο του Μωριά» Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, για το λιοντάρι  της Ρούμελης, Γεώργιο Καραϊσκάκη και τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια, χαρακτηρίζοντας τον τελευταίο, ως δικτάτορα.

Αντί να διοργανωθεί ημερίδα τιμής και μνήμης των θυμάτων του Αλή Πασά και των ηρώων που μας ελευθέρωσαν, κάνουν παράτες για τον τύραννο.

Όπως πάμε σε λίγο θα ακολουθήσουν και αναθέματα για τους Μεσολογγίτες, τους Σουλιώτες, τους Αιτωλικιώτες ,τους Μποτσαραίους, τους Τζαβελλαίους, και γενικώς όλους εκείνους που αντιστάθηκαν στους Οθωμανούς αναμορφωτές. 

Τάσος Φραγκαναστάσης,Δ/ντής Γενικού Λυκείου Αιτωλικού

( ἀπό ἐδῶ)

Διαβᾶστε καἰ τἠν ἀνοιχτή ἐπιστολή πρός τόν δήμαρχο Ἰωαννίνων,ἀπό τούς Ἐθνικούς Φύλακες,ΕΔΩ.

Μέ τί μάτια,ἄρα γε,θά βλέπουν ὅλοι ἐκεῖνοι πού θά παρευρεθοῦν σ᾿αὐτό τό συνέδριο,τήν ἀλήθεια γιά ἕναν καταγεγραμμένο ἱστορικῶς,σφαγέα τῶν Ἑλλήνων,ἐπί ὀθωμανικῆς κατοχῆς ; « Τήν ἀλήθεια καί μόνον» εἶπε ὁ Ἐλισάφ πως θά προβάλλει τό συνέδριο αὐτό,ἀλλά μπορεῖ νά μᾶς πῇ πῶς ἐννοεῖ τήν ἀλήθεια τιμώντας ἕνα πρόσωπο ὅπως : 

Ο Αλή Πασάς αρχηγός μιας  ληστοσυμμορίαςόπως και ο πατέρας του, μετά την κατάληψη της Πρέβεζας δεν σταμάτησε να στέλνει πεσκέσι στον σουλτάνο τσουβάλια με κεφάλια Ελλήνων που αποκεφαλίστηκαν για να γιορτάσουν την νίκη του. Συνέχισε με τις σφαγές του Ζαλόγγου και του Σέλτσου το 1803 και 1804,( Το δεύτερο και μεγαλύτερο Ζάλογγο των Σουλιωτών. Η Μάχη του Σέλτσου, στην Ιερά Μονή, που οδήγησε σε σφαγές. 250 γυναικόπαιδα επέλεξαν τον ηρωικό θάνατο από την αιχμαλωσία...) του Γαρδικίου το 1812, του Χορμόβου το 1813, της Χειμάρρας το 1815, και σωρεία άλλων μεμονωμένων σφαγιασμών και μαρτυρικών θανατώσεων, που διέταξε για πάμπολλα ένδοξα άτομα των αγώνων, που «έπεσαν» για την Επανάσταση  και την Ελευθερία της Πατρίδας μας. 

Κάτι δέν πάει καλά καί σίγουρα αὐτό δέν εἶναι στό δικό μας μυαλό...


Ἡ Πελασγική

10 σχόλια:

  1. Καλησπέρα,τι να περιμένεις από τους Γιαννιώτες οι οποίοι σε κάθε αναμνηστικό που πουλάνε τα μαγαζάκια γύρω από το κάστρο,έχουν το τζαμί επάνω.Για να δούμε πότε θα διοργανώσουν συνέδριο και για τους αξιωματικούς των ΕςΕς και το έργο τους ή για τον Στάλιν και την προσφορά του στην ανθρωπότητα όπως και για τα ορφανά του στην πατρίδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ....ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ, ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Α/ΛΗΘΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.....ΕΠΙΝΟΣΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ,Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΑΥΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αληθεια ειναι απο το ληθω που σημαινει δεν κανω λαθος

      Διαγραφή
    2. ἀλήθεια < ἀληθής < ἀ- στερητικό + λήθη
      https://el.wiktionary.org/wiki/%E1%BC%80%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1

      Διαγραφή
    3. Ο Πλάτων, στον διάλογο ΚΡΑΤΥΛΟΣ (ή περί ορθότητος ονομάτων) 421b, μάς δίδαξε ότι, ΑΛΗΘΕΙΑ σημαίνει θεία περιπλάνηση (ΘΕΙΑ ΑΛΗ).

      Το Α + ΛΗΘΗ, είναι τού Μάρτιν Χάιντεγκερ που είχε φιλενάδα μια Εβραία, ενώ ο ίδιος ήταν μέλος τού Ναζιστικού Κόμματος τής Γερμανίας από το 1933 μέχρι και το 1945 !!! !!! !!!

      Ο Χάιντεγκερ, υπήρξε μαθητής τού ιδρυτού τής Φαινομενολογίας, τού Εβραίου Χούσερλ.

      Φιλάκια, ο Διηνέκης σας.

      Διαγραφή
    4. Αγαπητή Πελασγική, σού στέλνω ΚΑΙ αυτό: https://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/04/blog-post_12.html

      Διαγραφή
    5. Νά ἐρωτήσω κάτι Διηνέκη :Γιατί νά μήν ἐλέγετο ἡ λέξις Θειάλη,ἀφοῦ προέρχεται ἀπό τίς δύο αὐτές λέξεις,θεία+Άλη καί λέγεται μέ τήν ἀντίστροφη σειρά Ἀλή-θεια ; Ἁπλή ἀπορία...

      Εὐχαριστοῦμε καί γιά τό βίντεο !

      Διαγραφή
    6. Επειδή θα έλειπε ένα «α»; Τι να σού πω.

      Αν ζούσαμε το 400 π.Χ., θα ρωτούσαμε και τον Πλάτωνα και τον Σωκράτη.
      =====================================================================
      Τον Μάρτιν Χάιντεγκερ πάντως, τον υπαρξιστή, τον μαθητή τού Φαινομενολόγου Έντμουντ Χούσερλ, τον έχω στην κατάμαυρη λίστα. Φαινομενολόγοι... που παρίσταναν τους... ... ... Οντολόγους. Όξω ρε!!! Ούστ !!!

      ΟΝΤΟΛΟΓΟΙ, ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΚΡΑΤΗΣ - ΠΛΑΤΩΝ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.
      ==============================================================================
      Άντε μπράβο.

      Διαγραφή
  3. ΑΣ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΜΕ ΜΝΗΜΗ, ΙΣΤΟΡΙΑ,ΚΑΙ ΡΟΛΟΥΣ....

    ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ ΣΕΦΑΡΔΙΤΩΝ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΑΛΗ ΠΑΣΆ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΡΊΝΩ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΕΛΙΑΣΑΦ+ΑΛΗ ΤΕΠΕΛΕΝΛΗ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΟΝΤΩΣ!;!

    ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΔΙΔΑΝ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ/ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ/ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΕΣ/ΑΓΙΟΚΟΣΜΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ "ΧΆΛΑΓΕ " Ο ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΉΣ ΑΛΗ,ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΤΑ ΠΤΏΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η ΤΑ ΣΚΥΛΕΥΑΝ.ΑΡΑ;

    Ο ΜΩΥΣΉΣ ΤΙΜΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΛΟΓΙΚΟ.ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΑΛΗ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΕΥΧΗ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ-ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΣΠΙΟΥΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΛΕΩ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΝ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ.

    ΧΡΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΦΟΙΝΙΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΉΣ ΕΒΡΑΙΟΝ.ΑΡΑ;ΕΧΘΡΟΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΣ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ,ΣΕ ΘΕΣΗ ΔΟΤΗ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ.ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΗΠΕΙΡΟΣ.ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ.Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.Η ΙΕΡΕΙΑ ΜΥΡΤΑΛΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ' ΌΤΙ ΦΑΝΤΆΖΕΣΤΕ.....

    Η ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΓΙΆΝΝΑ ΦΟΙΝΙΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΚ ΚΡΉΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΏΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.

    ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΒΑΦΕΤΑΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΡΙΒΟΝΤΥΝΕΤΑΙ Η ΑΣΧΉΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ,ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ!ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΒΑΜΠΊΡ, ΖΟΜΠΙ,ΜΑΓΙΣΣΑ ΟΤΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ NETFLIX, ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ....

    ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΔΊΔΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΦΥΣΙΚΟΥ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΒΑΜΠΊΡ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΆΝΝΗ ΠΟΥ ΜΟΙΆΖΟΥΝ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΌ ΚΑΙ ΣΤΙΣ "ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ" ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ....

    ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΝΕΑ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΥΒΡΙΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΜΑΓΙΣΣΑ ΜΟΥ ΆΡΡΩΣΤΗ.

    ΑΠΛΑ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΧΘΡΌ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΆΔΡΟ ΤΩΝ ΟΦΕΩΝ.

    ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΤΟΥΣ.ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΊΜΕΝΗ ΛΉΘΗ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ/ΕΣ ΘΑ ΛΗΣΜΟΝΗΘΟΥΝ ΘΑ ΣΒΉΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΊΑΣ ΟΠΩΣ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΛΥΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ,ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΉΜΕΡΗ ΑΛΑΖΟΝΕΊΑ ΤΩΝ SOSIOPATHS.

    ΡΊΤΑ








    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον αλη πασα τον καθαρισε η πυλη .Γιατι άραγε? Ποιοι κυβερνυσαν φιλε με τους οθωμανους? ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η "ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΙΣ"Ποιός έστελνε τίς λίρες?Ποιός ξεσήκωνε τους "επαναστάτες" Ποιός τους έβαζε μπροστα,και γιατι? Για να έρθουμε στο σημερα. Με τους Αγγλους( γερμανιδα βασιλισσα) να κυβερνανε ,Προτεστάντες και εβραιοι. Σημερα έκαναν τον κόσμο σκατέ ολε! ..Πουθενα ρωμιός. Απαλειφή πλέον σβήσιμο και απο τον χάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή