" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

20 Χρόνια Κυβερνητικῆς Τυραννίας: Ἡ ἄνοδος τοῦ βιομηχανικοῦ συγκροτήματος Ἀσφάλειας ἀπό τις 11/9 ἕως τόν COVID-19

«Σας λέω, η ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Αμερική είναι καταδικασμένα. Η αμερικανική κυβέρνηση θα οδηγήσει τον αμερικανικό λαό - και τη Δύση γενικά - σε μια αφόρητη κόλαση και μια πνιγηρή ζωή ». - Οσάμα Μπιν Λάντεν (Οκτώβριος 2001),  όπως αναφέρεται από το CNN

Τι περίεργο και τρομακτικό δρόμο που περπατήσαμε από τις 11 Σεπτεμβρίου 2001, ένας δρόμος γεμάτος από τα συντρίμμια των κάποτε περιφρονημένων ελευθεριών μας.

Έχουμε περάσει από ένα έθνος που ήταν πολύ περήφανο που ήταν πρότυπο αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας στο πρότυπο για το πώς να πείσουμε έναν λαό που αγαπά την ελευθερία να πορεύεται ακολουθώντας κατά βήμα ένα αστυνομικό κράτος.

Οι απώλειές μας αυξάνονται κάθε μέρα που περνά.

Αυτό που ξεκίνησε με τη μετάβαση της 11ης  Σεπτεμβρίου του Νόμου των ΗΠΑ για τους Πατριώτες   έχει καταλήξει στην εξάλειψη κάθε ζωτικής προστασίας από κυβερνητική υπέρβαση, διαφθορά και κατάχρηση.

....Πράγματι, από τότε που έπεσαν οι πύργοι στις 11 Σεπτεμβρίου, η αμερικανική κυβέρνηση αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για τις ελευθερίες μας από οποιαδήποτε τρομοκρατική, εξτρεμιστική ή ξένη οντότητα....

Ὁλόκληρο τό ἄρθρο ἐδῶ.


Ἡ Πελασγική

3 σχόλια:

  1. O τύπος διακατέχεται από ελευθεριακές αντιλήψεις. Παραλήρημα ενός λιμπεραλιστού στα πλαίσια του εβραιοκρατουμένου καθεστώτος των ΗΠΑ.
    Αι ΗΠΑ δεν είναι χώρα αλλά χώρος. Εκεί έθνη εξ Ευρώπης υπάρχουν αλλά αμερικανικό έθνος δεν υφίσταται. Το ομόσπονδο κράτος εδημιουργήθη μετά την προδοτική στάσι των Άγγλων των 13 αποικιών κατά της μητρός πατρίδος. Πρωταγωνισταί οι μασώνοι.
    Τα λεγόμενα «ανθρώπινα δικαικώματα» είναι δεσμά για κάθε ανώτερο έθνος, καταλυτικό της κοινωνικής συνοχής. Η διακήρυξις των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» συνεγράφη από τον εβραίο της Γαλλίας Ρενέ Σαμουήλ Κασέν (Cassin).

    Mέτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Μέτωνα,
    συνήθως συμφωνούμε ΑΛΛΑ, σήμερα θα διαφωνήσω μαζί σου.

    Επειδή υπάρχουν τα ανθρώπινα δικαιώματα ζούμε (ή ζούσαμε) σε ελεύθερες κοινωνίες και δεν μας κυνηγάνε τα παπαδαριά και οι πατερούληδες.

    Ίσα - ίσα που το πρόβλημα είναι ο περιορισμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
    Αυτό ζούμε σήμερα.

    Το "θέμα" δεν υπάρχει στον πυρήνα των δικαιωμάτων, αλλά στον δικαιωματισμό που έχει ανυψώσει και έχει στρέψει τα δικαιώματα των μειοψηφιών σε βάρος της πλειοψηφίας.

    Τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν τις ρίζες τους στους Έλληνες φιλοσόφους και όχι στους Εβραίους.
    Ο δικαιωματισμός στην σημερινή του μορφή είναι κατεξοχήν δημιούργημα των επιούσιων.

    Μιλάμε όμως για 2 διαφορετικά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ 11 Σεπτεμβρίου 2021 - 9:00 μ.μ.

      Οσο υπηρχε και υπαρχει "δημοκρατια" ΠΟΤΕ δεν ειχες ανθρωπινα δικαιωματα και ΠΟΤΕ δεν θαχεις.
      Οποτε αναθεωρησε.

      Χωρια που τα ανθρωπινα δικαιωματα ειναι για τους "ανθρωπους", ενω εσυ κι εγω ειμεθα κατ' αυτους "γκογιμ"

      Διαγραφή