" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Ἀπόκρυφοι συμβολισμοί τῆς Φάτνης 2020,τοῦ Βατικανοῦ

Αὐτό πού παρουσιάστηκε ἐφέτος,στό Βατικανό ὡς Φάτνη τῆς Γεννήσεως,ὄχι μόνον δέν ἔχει προηγούμενο,ἀλλά εἶναι κάτι περισσότερο ἀπό βεβἠλωσι. Καί νά φαντασθῂ κανείς πώς αὐτό γίνεται στήν ἕδρα τῆς Χριστιανικῆς καθολικῆς Πίστεως ! Βεβαίως μετά ἀπό ὅσα ἔχουμε βιώση ἀπό τίς ἐκδηλώσεις- δηλώσεις τοῦ συγκεκριμένου πάπα,τά τελευταῖα χρόνια,ἀλλά καί ὅλα ὅσα συμβολικά περνοῦν μέσῳ τῆς «ἁγίας ἕδρας»,μᾶλλον ἦταν κάτι ἀναμενόμενον. Ἁπλῶς ἕνα ἐπί πλέον στοιχεῖο,εἰδικῶς ἐφέτος μέ ὅλα ὅσα βιώνουμε οἱ Χριστιανοί μέ πρόφασι τόν ἰό,πού ἀποδεικνύει πώς ὁ στόχος εἶναι πολύ συγκεκριμένος καί δέν τό κρύβουν οἱ πολέμιοι τῆς Πίστεως,καί ἀφορᾷ ἀποκλειστικῶς τήν Χριστιανική Πίστιν καί μέ ποιούς θέλουν νά ...τελειώνουν...

Ἰδού λοιπόν ἕνας ἀποσυμβολισμός αὐτοῦ πού παρουσιάστηκε ὡ Φάτνη,στήν πλατεία τοῦ Ἁγίου Πέτρου στό Βατικανό.

Στις 11 Δεκεμβρίου, το Βατικανό παρουσίασε τη σκηνή Γέννησης του 2020 στην πλατεία του Αγίου Πέτρου. Και, μόλις αφαιρέθηκε η κόκκινη κουρτίνα που κάλυπτε τη σκηνή, το πλήθος ανακάλυψε ένα πανύψηλο, κτηνώδες τοτέμ υποτίθεται ως Άγγελος Γαβριήλ, που κοιτάζει πίσω απο τις πλάτες της Μαρίας και του Ιωσήφ,μαζί με έναν αστροναύτη και έναν μασκοφόρο εκτελεστή-δήμιο.

Ένας άγγελος με απειλητικό βλέμμα κοιτάζει κάτω από το πλήθος ενώ ο Ιησούς παραμένει καλυμμένος με κόκκινο πανί για λίγο (δεν είναι σίγουρο γιατί). Πίσω από τις φιγούρες υπάρχει ένα φως νέον που πιθανότατα προορίζεται να μοιάζει με βουνά στον ορίζοντα. Ωστόσο, με την πρώτη ματιά, μοιάζει με αστραπή που χτυπά τη σκηνή της Γέννησης.

Ένας αστροναύτης και ένας μασκοφόρος εκτελεστής-δήμιος, περιλαμβάνονται επίσης στη σκηνή της Γέννησης.

Σε ένα δελτίο τύπου,του Κυβερνείου της Πόλης του Βατικανού ανακοίνωσε ότι η φάτνη «στοχεύει να είναι ένα σημάδι ελπίδας και πίστης για ολόκληρο τον κόσμο, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της έκτακτης ανάγκης για την υγεία λόγω του COVID-19».

Αλλά αυτό το πράγμα δεν έφερε καθόλου «ελπίδα και πίστη». Στην πραγματικότητα, σχεδόν όλοι όσοι το είδαν το μίσησαν απολύτως.

 Είναι, σαν το Βατικανό να δημιούργησε - επίτηδες - κάτι που είναι τόσο άσχημο που να κάνει τους πιστούς Χριστιανούς να μισούν ένα μέρος της απεικόνισης της Γεννήσεως του Ιησού. Οι σατανιστές δεν θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερα.

  Αν και η «ασχήμια» είναι υποκειμενική, αυτή η σκηνή της Γέννησης σχεδόν ξεφεύγει από το νόημά της για να είναι όσο το δυνατόν πιο δυσάρεστη στο μάτι, η οποία, με τη σειρά της, είναι δυσάρεστη για την ψυχή. Το λιγότερο που μπορεί να πεις είναι ότι αυτή η σκηνή είναι αντι-λατρευτική. Εννοώ, ποιος πραγματικά θα προσευχόταν σε αυτό το πράγμα; Δεν μπορείς. Και αυτός είναι ο στόχος των διεστραμμένων μυαλών πίσω από αυτό το κατασκεύασμα.

Επιπλέον, πέρα από τη γενική ασχήμια της, η σκηνή της Γέννησης περιέχει επίσης πολλά σύμβολα και ιστορικές αναφορές που μεταφέρουν ένα μάλλον κραυγαλέο μήνυμα: Αυτό είναι στην πραγματικότητα μια σκηνή ΚΑΤΑ της Γέννησης.


Συνήθως, το επίκεντρο των σκηνών της Γέννησης είναι το μωρό Ιησούς. Ωστόσο, σε αυτό το πράγμα, το μωρό Ιησούς είναι βασικά ένα τυχαίο μικρό παιδί, που απλώς στέκεται εκεί και μοιάζει με ένα τεράστιο φελλό.

Δεξιά: Ένας πυλώνας αφιερωμένος στη θεά Hathor (μητέρα του Ώρου)..

Το επίκεντρο δεν είναι ο Ιησούς αλλά ο άγγελος Γαβριήλ. Περιβάλλεται από ενα τεράστιο φωτοστέφανο,ενώ ο Ιησούς εξακολουθεί να στέκεται εκεί και να μοιάζει με ένα τεράστιο φελλό. Επιπλέον, ο άγγελος υψώνεται πάνω από τα πάντα τοποθετημένος πάνω σε μια κολόνα με ραβδώσεις. Το συνολικό σχήμα αυτού του πυλώνα θυμίζει ιδιαίτερα ένα σημαντικό σύμβολο στην Αρχαία Αίγυπτο: Ο πυλώνας Djed

Το djed είναι ένα κοινό σύμβολο στην Αρχαία Αίγυπτο και πιστεύεται ότι αντιπροσωπεύει τον θεό Osiris, πιο συγκεκριμένα τη σπονδυλική του στήλη. Ενώ αυτό το σύμβολο έχει πιθανώς μια εσωτερική έννοια που σχετίζεται με τα τσάκρα (τα οποία λέγεται ότι βασίζονται στη σπονδυλική στήλη), το djed είναι επίσης φαλλικό στη φύση και σχετίζεται με τελετές γονιμότητας. Στην πραγματικότητα, η «αύξηση του djed» ήταν μια σημαντική τελετή στην Αρχαία Αίγυπτο


 Ακριβώς πίσω από τη σκηνή της Γέννησης βρίσκεται ο οβελίσκος του Αγίου Πέτρου (τον οποίο έχουν φέρει από την Αίγυπτο). Η γενική διάταξη του Βατικανού είναι η αιγυπτιακή μαγεία σε απλή θέα. Ο φαλλικός οβελίσκος (που αντιπροσωπεύει τον Όσιρι και την αρσενική αρχή) βλέπει τον τρούλο που μοιάζει με μήτρα της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου (που αντιπροσωπεύει την Ίσιδα και τη γυναικεία αρχή).

Η ίδια ακριβής διάταξη μπορεί να βρεθεί σε διάφορα κέντρα ισχύος του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Washington DC.

Έτσι, το Βατικανό έχει έναν οβελίσκο και έναν τρούλο. Πού είναι το αστέρι που ολοκληρώνει αυτήν την τριάδα; Είναι εκεί, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε από ψηλά.

Ο οβελίσκος του Αγίου Πέτρου βρίσκεται ακριβώς στη μέση ενός οκτάκτινου αστεριού,επίσης γνωστό ως το αστέρι της Ιστάρ.

Η Φάτνη του Βατικανού διαθέτει επίσης έναν αστροναύτη. Γιατί; Ὁ Θεός ξέρει.Αλλά γιατί, το 2020, επέλεξε το Βατικανό αυτό το πράγμα για να σταθεί δίπλα στον Ιησού;


Ακόμα πιο περίπλοκο,γιατί υπάρχει ένας δήμιος που φορά μια μάσκα με κέρατα και στέκεται δίπλα στον Ιησού;

( Σ. Πελασγ. :Ὅπως μπορεῖ νά παρατηρήσῃ κανείς,μέσα ἀπό τήν φρικτή μάσκα κρύβεται μία κουκουβάγια.Θμίζει τό Bohemian Grove ;Τήν κουκουβάγια/σύμβολο τῆς Λίλιθ; )

Στην αρχαιότητα, οι δήμιοι εκτελούσαν τους θανατοποινίτες κόβοντας το κεφάλι τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, φορούσαν τρομακτικές μάσκες με μακάβρια και απειλητικά χαρακτηριστικά για να τρομοκρατήσουν περαιτέρω τους καταδικασμένους. Εν ολίγοις, αυτή είναι μια παράξενη φιγούρα που πρέπει να τοποθετηθεί δίπλα σε ένα νεογέννητο μωρό Ιησού, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο ίδιος ο Ιησούς καταδικάστηκε τελικά σε θάνατο.

Σε μια σκηνή που ονομάζεται κυριολεκτικά «Γέννηση», αυτή η κερασφόρος μορφή αντιπροσωπεύει το θάνατο. Είναι το αντίθετο μιας «Γέννησης»

Δεν νομίζω ότι οι σατανιστές θα μπορούσαν νά κάνουν καλύτερη δουλειά για την βεβήλωση μιας σκηνής που αντιπροσωπεύει τη γέννηση του Ιησού.

Κατά κάποιο τρόπο, η φετινή σκηνή γέννησης είναι μια θλιβερή αντανάκλαση του έτους 2020. Είναι μια συλλογή από πρόσωπα χωρίς έκφραση και κοινωνικά απομακρυσμένα που δεν αλληλεπιδρούν μεταξύ τους ενώ στέκονται κάτω από τη λάμψη νέον των οθονών τηλεφώνου και υπολογιστή.

 Μέσα από μια επίδειξη εντελώς αντι-χριστιανική, η «απόκρυφη ελίτ» προσπαθεί να αποδείξει ότι η τοξική της ιδεολογία είναι επίσης ενσωματωμένη στο Βατικανό....Όπως όλα τα άλλα που συνέβησαν φέτος, αυτή η σκηνή έχει να κάνει με τον έλεγχο της ελίτ και την αποθάρρυνση των μαζών.


14 σχόλια:

  1. > Alex Jones' Epic Jesus Christ Speech
    /Stop The Steal Protests /
    > https://banned.video/watch?id=5fd4ec21a157ad7bcbcbbc3f

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὁ Ἄλεξ Τζόουνς κάνει πολύ καλό ἀγῶνα στίς ΗΠΑ.Κρατᾷ τούς ἀμερικανούς Πατριῶτες-Χριστιανούς ἑνωμένους !

      Μ π ρ ά β ο του !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου.Εὔχομαι,σ᾿ἐσένα καί τήν οἰκογένειά σου,σ᾿ὅλους τούς ἀγαπημένους σου,Καλά κι᾿εὐλογημένα Χριστούγεννα ! Ὁ Χριστός μαζύ μας !

      Διαγραφή
  2. Έτσι είναι αγαπητή Πελασγική
    Καθόλου τυχαίο το γεγονός που τοποθετήθηκε αυτή τη χρονική στιγμή αυτό το "πράμα" που σε όλη την Ευρώπη επικρατεί ο εγκλεισμός των ανθρώπων στα σπίτια τους!!!
    Κρίμα που δε θα μπορούν οι τουρίστες ,οι πιστοί και οι Ιταλοί να το "καμαρώσουν"...ένα ...θέαμα για να...ξερ@σεις...κυριολεκτικώς...
    Μάλιστα μη ξεχνάμε και τον Οβελίσκο εκεί δίπλα που σωστά αναφέρεις ...."για να δέσει το γλυκό"

    Καθόλου τυχαία φυσικά οι τοποθεσίες των Οβελίσκων σε πολλές πόλεις όπως Ουάσιγκτον,Μπουένος Άιρες (η χώρα με τους περισσότερους Εβραίους στη Λάτ. Αμερική), Κων/πολη(ναι,δυστυχώς κι εκεί)...μάλιστα στην τελευταία έγινε πριν μερικά χρόνια στο σημείο όπου βρίσκεται ο Οβελίσκος και ένα τρομοκρατικό χτύπημα με νεκρούς...ένα είδος θυσίας;! Μπα,...

    Ο συμβολισμός..αριθμών/χρονολογιών/ημερομηνίων/"φάτνων"...οβελίσκων..δηλ. όλο το "τσιπάρισμα" στο υποσυνείδητο των "κοινών θνητών/γκοιμ"...κοινώς ,όλη αυτή η ανωμαλία Είναι το ΟΞΥΓΟΝΟ και... ΗΔΟΝΗ της "εβρέως" πασίγνωστης υπερεθνικής ελίτ...

    Αντώνης Γερμανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητέ μου Ἀντώνιε,δυστυχῶς οἱ σατανάδες χορεύουν,κυριολεκτικῶς !

      Καί ἔχουν ᾿βγῆ καί τά καλικατζάρια τώρα...

      Κάτι πρέπει νά γίνῃ,δέν πάει ἄλλο μέ ᾿δαύτους,Καί ἄμεσα μάλιστα.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Ἀντώνιε,εὔχομαι σ᾿ἐσένα τήν οἰκογένειά σου καί ὅλη τήν ὁμογένεια τῆς Γερμανίας Καλά κι᾿Εὐλογημένα Χριστούγεννα ! Ἄς εἶναι τό μήνυμα τῆς Γεννήσεως τοῦ Ἰησοῦ,ὑπόσχεσις γιά ἕνα εὐοίωνο μέλλον χωρίς τούς τριβόλους πού βασανίζουν τήν ἀνθρωπότητα.

      Διαγραφή
  3. Επίσης, η βασιλική του Αγ. Πέτρου είναι ο μοναδικός χριστιανικός ναός στον κόσμο, ίσως απλά καί ο μοναδικός πάσης θρησκείας στον κόσμο, ο οποίος βλέπει ακριβώς δυτικά!!! (Συμβολισμός δύοντος Ηλίου; μάλλον.)
    Ανιθέτως, οι δικοί μας -αρχαίοι καί χριστιανικοί- βλέπουν γενικώς ανατολικά. Ο πιστός μπαίνει από τη δυτική πόρτα, καί βλέπει το ιερό προς ανατολάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔμ βεβαίως,πῶς ἀλλιῶς θά συμβόλιζαν τό γεγονός πώς ἀκόμη καί ἡ συγκεκριμένη πίστις πού πρεσβεύουν εἶναι παροδική ; Ὁ «δρόμος» γι᾿αὐτούς ἕνας καί ὁδηγεῖ στήν ἑβραϊκή καμπαλιστική δοξασία.Μ᾿ἄλλα λόγια αὐτό πού θέλουν νά ἐπιβάλλουν,ἐν τέλει,παγκοσμίως μέσῳ τοῦ καμπαλιστικοῦ μεσσιανισμοῦ...
      ( Ὁ ὁποῖος θά ἐπέλθη μετά ἀπό ἕνα πολύ μεγάλο σόκ πού θά ἐπιφέρουν στήν ἀνθρωπότητα.Καί δέν θά εἶναι ἕνας ...ἰός...)

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου εργδημεργ ! Καλά κι᾿εὐλογημένα Χριστούγεννα,εὔχομαι,σ᾿ἐσένα καί τήν οἰκογένειά σου ! Νά εἶστε καλά καί νά προσέχετε.Οἱ καιροί εἶναι ...σατανικοί...

      Διαγραφή
    2. Το μεγαλο σοκ υπονοεις πολεμο ή κανα blue beam project?

      Διαγραφή
    3. Μᾶλλον τό δεύτερο...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου.Καλά κι᾿εὐλογημένα Χριστούγεννα !

      Διαγραφή
    4. Καλά Χριστούγεννα και σε σενα, σε ευχαριστώ για τις γνώσεις που μας προσφέρεις. Ο ανώνυμος με το blue beam, παρελειψα να βαλω nickname

      Διαγραφή
    5. Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Ἰωάννη ! Θά γράψω κάτι σχετικό μέ τό ἐπερχόμενο «σόκ»,ὁσονούπω...

      Σ᾿εὐχαριστῶ κι᾿ἐγώ ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα

    Μερικές παρατηρήσεις

    Η συγκεκριμένη ανα-παράσταση, ισχυροποιείται ως θέαμα, από τον προσεγμένο φωτισμό κατά την νύχτα. Για παράδειγμα, ενδιαφέρον παρουσιάζει το στέρνο της ψηλής κεντρικής φιγούρας πίσω από το ζεύγος. Στο σημείο αυτό του στέρνου, μας ενδιαφέρει η σκιά και όχι κάτι άλλο. Μια σκιά που φαίνεται από διαφορετικές γωνίες εστίασης, πάντα η ίδια.

    Θα μπορούσε κάποιος να δει και τα 3 εξάρια ή κι άλλα ενδιαφέροντα σύμβολα ή κώδικες. Το σίγουρο είναι πως προσπαθώντας κάποιος να τα ερμηνεύσει όλα αυτά, θα είχε σχετική επιτυχία.

    Η συγκεκριμένη ανα-παράσταση, είναι μια χρονική καμπή αλλαγών.

    Είναι ένα γεγονός ιδιαίτερης σημειολογίας σε πολλά επίπεδα έτσι κι αλλιώς και συμβαίνει χρονικά σε ένα ήδη πολύ περίεργο 2020.

    Δεν ενδιαφέρεται για την Τέχνη, επειδή είναι ένα Μήνυμα. Και ως μήνυμα, την ενδιαφέρει να είναι σαφής. Προσωπικά, κρίνοντάς την ως μήνυμα, την βρίσκω εξαιρετική.

    Από όποια "γωνία" κι αν "εστιάσεις", τίποτα το καλό δεν αποπνέει.

    Ελήφθη..


    Κωνσταντίνος
    Κομνηνός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τί ἀκριβῶς βρίσκεις ἐξαιρετικό;Τήν σαφήνεια τοῦ μηνύματος;Τό ἀπόλυτο κακό πού μηνύει;

    Ἀγαπητέ μου Κωνσταντῖνε Κομνηνέ,ἀπό ὅποια πλευρά καί νά τό ᾿δῆ κανείς τό κακό πού στέλνουν εἶναι κακό.Ἐγώ,τούς τό ἐπιστρέφω στήν νιοστή...

    Καλά κι᾿εὐλογημένα Χριστούγεννα,μέ τήν εὐχή νά τελειώσουμε μέ ᾿δαὐτους μία καί καλή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το τέρας, ο δήμιος, δηλώνει το τέλος της εποχής του Ι.Χ.Θ.ΥΟ.Σ. Και την απαρχή της εποχής του Υδροχόου, του Αντιχρίστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τό θέμα εἶναι : θά προλάβουν νά τόν φέρουν;...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου HELLAS MACEDONIA ! Καλά κι᾿εὐλογημένα Χριστούγεννα σ᾿ἐσένα καί τήν οἰκογένειά σου ! Φυλᾶττε τήν Μακεδονία ὡς κόρην ὁφθαλμοῦ!

      Διαγραφή