" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Κῦττα νά δῆς πού βρῆκαν τήν ...λύσιν οἱ ἐξουσιαστές ...





 Σε συναγερμό έχει τεθεί εδώ και λίγη ώρα το νοσοκομείο Μυτιλήνης καθώς εξετάζονται δυο ύποπτα περιστατικά – μητέρα και παιδί από την κεντρική Λέσβο με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού που προσομοιάζουν με αυτά του κορονοϊού μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Ιδιώτης ιατρός που εξέτασε το παιδί και είδε τα συμπτώματα συνέστησε τη μεταφορά στο Νοσοκομείο καθώς επέστρεψε αυτές τις ημέρες από την Ιταλία και το διάστημα μέσα στο οποίο εκδήλωσε τα συμπτώματα καλύπτει τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας για την επώαση του ιού.

Κι᾿ἔτσι θά γυρίσουν σπίτια τους ὅλοι ! Καί σέ καραντίνα,ἔ; 

Οἱ ἐργάτες γιά τίς ἐργασίες τοῦ κέντρου ...φιλοξενίας,θά γυρίσουν; Οἱ διμοιρίες τῶν εἰδικῶν δυνάμεων καταστολῆς ;


Τί γίνεται σέ ἐτοῦτο τόν τόπον ! ! !


Ἡ Πελασγική

5 σχόλια:

  1. Πιστευουν πως θα σωθουν απο τον "κορονοιο"-και τι ονομα του εδωσαν!! γελοιο!! παλι καλα που δεν τον ειπαν πανουκλα χολερα φιματιωση-"επιβαλεται" μαζι με την επιθεση τους να υπαρχει και μια ασθενεια να θεριζει κοσμο-
    Ο κορονοιος λοιπον "ηρθε",για να τους δωσει την λυση στο θεμα της . ευρωπης! Αυτην θελουν τα εβραιοπουλα.
    Καθως λοιπον δεν καταφεραν να την γκρεμισουν και να χρεωσουν την ελλαδα-ξερεις με ποιον τροπο-μας "εστειλαν'`λεφτα-για να μας "σωσουν",εμεις τα φαγαμε και καταστραφηκαν οι ευρωπαιοι.Τους φαγαμε δλδ τις οικονομιες τους και ζουμε σαν κακομαθημενοι αληταραδες-Δεν μπορει να βγει αυτο το σεναριο καθως η ελλαδα ειναι ηδη νεκρη,Αρα τι θα στηριξουν? Τους τα φαγαμε αλλα ψωφισαμε? Ποιοι ειμαστε ο γαιδαρος του χοτζα??
    "Ηρθε¨λοιπον ο κορονελος και σωζει και την γερμανια!Την απαλασει απο τον κακο οικονομικο σχεδιασμο.
    Η ευρωπη πεφτει λογω του κορονοιου,που θα γονατισει τον τουρισμο την οικονομια και γενικα θα σταματησει τα παντα.
    Ετσι και εδω,λοιπον με τον κορονοιο,θα τρομαξουν τον κοσμο και θα μπει ξανα στο σπιτι του..
    ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΕΑΝ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    Θα κανουν τα παντα προκειμενου να τα περασουν ολα,οσα "πρευσβευει" η αθλια νεα ταξη..
    Η λυση υπαρχει ! Την εχουν οι Ελληνες,με τον ΥΔΡΟΧΟΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ηταν και ειναι ακομα η κυρια μεθοδος της ΝΤΠ για να ελεγχει την χωρα και καθε χωρα.Ειναι μεθοδος χειραγωγησης και ελεγχου του εθνους μεσω της ΠΛΗΘΩΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ στα οργανα της ΝΤΠ που ειναι εκοντες και κυριως ακοντες και ex officio οι πασης μορφης κομματοθρεμμενοι- κρατικοδιαιτοι πραιτωριανοι του κρατους και οι συντεχνειες τους, οι δηθεν αιρετοι πολιτικοι αλλα και οι πασης φυσεως ροκανιστες του δημοσιου χρηματος(φορων)κλπ, κλπ...........Η υπερχρεωση η διαφθορα και η απιστευτη σπαταλη ξεκινησε ηδη απο το 1821.Η σατανικη αυτη εμπνευση ΜΕΘΟΔΟΣ(γιατι ουδεις μπορει να αρνηθει τα περισσοτερα χρηματα) οφειλουμε να πουμε οτι εχει και ενα μειονεκτημα για τους παροχους διεθνεις τραπεζιτες. Το ανεφερε πριν ο συνσχολιαστης..Το μειονεκτημα γιαυτους ειναι οτι οι Ελληνες απλα μπορει να ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ενω (οχι ολοι βεβαια) περασαν ζωη ξεγνοιαστη μια 40ετια οπου απεκτηθηκαν σημαντικες ιδιωτικες περιουσιες αλλα και καποιες υποδομες στην χωρα (δρομοι,αεροδρομια,κλπ).Με τα λεφτα των ιδιωτων φορολογουμενων υποζυγιων αφενος (μην το ξεχναμε αυτο ποτε) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΚΤΩΛΟΥ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.Που ηταν βεβαια τα λεφτα αυτα αερας κοπανιστος(FIAT MONEY) αλλα τελος παντων πονταραν οι τυποι ολα τους τα πουλια σαυτα τα λεφτα. Σκεφτεστε πως θα το παρουν αν δεν τους βγει ολη αυτη η μεθοδευση και η λοβιτουρα, ολος αυτος ο μακροχρονιος κατασκοτεινος σχεδιασμος εδω και τουλαχιστον τρεις αιωνες και βαλε?????? Εγω πιστευω οτι μισοτρελοι πλεον απο μισος θα πατησουν οτι κουμπια βρουν μπροστα τους και τους ειναι προσφορα!!!!! Με πρωτα απ ολα τον ΚΟΡΟΝΟΙΟ η και τα πυρηνικα ακομα!!!!Το απυθμενο μισος και ο φοβος τους καθοδηγει!!! Δεν προκειται να κανουν πισω(εκτος για λογους τακτικης) γιατι η ιδεολογια τους δεν περιεχει τιποτα αλλο εξω απο τον τρομο, την επικρατηση και την υπακοη σε μια απολυτα τυραννικη εξουσια.Ολα τα επιτευματα του Ανθρωπινου Πολιτισμου (κατα βασει του Ελληνικου για να ξερουμε και τι λεμε) τους ειναι απολυτως ειδεχθη αν και τα γνωριζουν.Εχουν την επιδερμικη γνωση αυτων οχι ομως την επιγνωση του Ελληνικου τροπου ζωης και ουτε κατα διανοια μπορουν να βιωσουν η και να αισθανθουν εστω τα ηθικα προταγματα του πολιτισμου.Απο την αλλη το χρεος μας φαινεται οτι θα σβησει τελικα μεσα σε ωκεανους ρευστοτητας(μαζι με την μορφινη των ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ) απο τις πανικοβλητες τραπεζες των μεγαλων!!!!! NOT BAD!!!!! Ζησε και ασε τους μεγαλους να πεθανουν!!!! Αλλωστε στους σεισμους οι ουρανοξυστες πεφτουν!!! Οι αχυροκαλυβα η δικη μας μαλλον θα αντεξει, ετσι την κοβω!!! Πεστε μου αν ολα αυτα δεν ειναι η επιτομη της θεωριας του χαους!!!!! Αλλου πηγαιναμε και αλλου βρεθηκαμε!!! Μη δουμε την ψωροκωσταινα μετα τον βιολογικο και οικονομικο Αρμαγεδονα να λαμπει ως κορωνιδα του στεμματος στην κορυφη των ερειπιων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αμα βγουν οι ρεμιγκτον και οι ουιντσεστερ με τα μονοβολα να δεις που θα βαλουν τους ιους και τις κορωνες τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή