" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Προφανῶς καί ΤΙΠΟΤΑ,δέν τούς σταματᾶ !


Νωρίς το μεσημέρι εξαγριωμένοι κάτοικοι της Χίου έκαναν έφοδο σε δύο ξενοδοχεία όπου διαμένουν οι αστυνομικοί των ΜΑΤ και τα έκαναν όλα «καλοκαιρινά».



Το μαινόμενο πλήθος εισέβαλε στο παραθαλάσσια resort, μπήκε στα δωμάτια των αστυνομικών και άρχισε να σπάει και να πετάει τα πράγματα τους στο δρόμο από τα μπαλκόνια.

Ακολούθησε κλεφτοπόλεμος, έγινε χρήση χημικών, ενώ έχουν σημειωθεί σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και πέντε τραυματισμοί αστυνομικών από την Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης. 

 Χίος: Έφοδος των κατοίκων στα ξενοδοχεία των ΜΑΤ - 5 τραυματίες (φωτό)

Νά πῶ καλά τούς ἔκαναν;

Πῶς τό εἶπε ὁ Διηνέκης :

Πρέπει να είναι πολύ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ κάποιος (ή ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ) για να χτυπάη Έλληνες Ακρίτες... Πραγματικά ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ... ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ... ΚΑΘΑΡΜΑ... ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ. Ο ΚΑΤΙΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΙΖΗΜΑΤΑ...



Ἡ Πελασγική

8 σχόλια:

  1. ΑΑΑΑ!! Σημερα ,το πρωτο θεμα ειναι ο βουτζας!!! Ταινιες αφιερωματα....Ο κοσμος καιγεται και αυτο ψιλοχτενιζεται..
    Το δευτερο "σημαντικο" θεμα ειναι ο "κορονοιος"..\Στα ψιλα ασφαλως περναει η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ!! Ο ΜΠΑΤΙΡΟΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΖΗΤΗΣΕ 2,5 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ .....ιο!!!!! χαχαχα!! ψωφισε η μπατιροδυναμη,και φοβαται να το πιστεψει!!!
    Με 2.5 δις παιρνει μαι ανασα,μεχρι να επιτευχθει η καταρευση της ευρωπης και να βαλει το εβραικο σκηναριο σαν σωτηρα με το "χρημα" να κανει ενα reset..Για να δουμε ,ομως,,,θα τα καταφερουν???
    Απο την αλλη το θεμα που δεν παιζει παρα μονο στα ψιλα,ειναι η επιταξη της γης και η αντιδραση των Ελληνων...Οπως εγινε και για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
    Τα σκουπιδια δεν υπολογιζουν τιποτα.
    γιακωβ γιακωβ...η 'γη της επαγγελιας' σε περιμενει αυτην την φορα για κλωτσιες..
    Και θα το χρωστας -για να θυμασαι για ακομα μια φορα,-πως με τον ελληνισμο δεν πρεπει να τα βαζεις..Και καταγης να ειναι το θηριο ,μην το τσιγλας θα κλαψεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα ρε παιδια να σοβαρευτουμε,δλδ..
    Ξεκαθαρη προβοκατσια ηταν αυτο,που βολεψε μονο το συστημα..
    Ακομα περισσοτερα ματ πηγαινουν.
    Λυση ετσι δεν δινεται.Αντιθετως θυμα γινεται περισσοτερο ο αδικημενος! Και @@@μημενος και δαρμενος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πριν λιγο εδω στο https://www.newsbomb.gr/ διαβασα οτι βγηκαν καραμπινες και υπαρχουν τραυματιες ατυνομικοι απο πυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δειτε τωρα στα νησια γινεται της πουτανας βγηκαν οι νησιωτες με καραμπινες και πλακωσανε τα ΜΑΤ τα οποια πανικοβλητα ταμπουρωθηκαν σε καποιο στρατοπεδο ,και η κυβερνηση εδωσε εντολη να φυγουν τα ΜΑΤ απο τα νησια,ψαχτε στα ιστολογια επικαιρων ειδησεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι ένα διαλειμματάκι. Οι μπάτσοι θα ξαναγυρίσουν οπλισμένοι. Την επόμενη φορά ίσως σκεφτούν να ακροβολίσουν ελεύθερους σκοπευτές. Θα υπάρξουν θύματα και από την πλευρά τού κόσμου. Η κυβέρνηση ρεζιλεύτηκε. Το κράτος ταπεινώθηκε. Αυτό δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι. 'Ολο και κάποια ασήμαντη αφορμή θα βρουν γιά να επανακάμψουν στον τόπο του εγκλήματος...

      Διαγραφή
    2. εεε τοτε θα γινει της καραπουτανας το φαρ ουεστ κι οποιον παρει ο χαρος

      Διαγραφή
    3. να ερθουν οποτε θελουν
      πολεμο θελουν
      πολεμο θα εχουν
      εμεις στον τοπο μας θα πολεμησουμε και ας σκοτωθουμε τουλαχιστον με αξιοπρεπεια

      Διαγραφή
  5. 'Οπως σας τα έλεγα αγαπητοί μου. Οι μπάτσοι επανάκαμψαν πολύ πιό γρήγορα από ότι θα περίμενε κανείς. Το ανέφερα ήδη και στο προηγούμενο μήνυμά μου. Η κυβέρνηση ρεζιλεύτηκε. Το κράτος ταπεινώθηκε. Αυτό δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι... Δεν τους ενδιαφέρουν τα χοτ-σποτ. Επιστρέφουν μονάχα γιά την αποκατάσταση του γοήτρου τους. Ο λαός τους ρεζίλεψε και επιστρέφουν να πάρουν το αίμα τους πίσω.
    Αν είναι έτσι, είμαι της γνώμης ότι οι κάτοικοι θα πρέπει να το πάρουν απόφαση γιά ανοιχτή σύγκρουση με το κράτος. 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΣ. Κάντε τους τη ζωή μαρτύριο. Κάντε τους να ζήσουν τη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου!!! Η "ελληνική" αστυνομία παίζει τον ρόλο κατοχικής στρατιωτικής δύναμης. Είναι άμεσοι εντολοδόχοι γερμανο-εβραϊκών συμφερόντων. Τα καθήκια αυτά μοιάζουν πλέον με την "SS Polizei"!

    Διαβάστε την παρακάτω είδηση γιά τις μεθοδεύσεις και τις μηχανορραφίες του ελεεινού μισελληνικού κωλοκράτους!!!

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/02/blog-post_78.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή