" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Κάτι πού νά μήν εἶναι ἑβραϊκό ...ἐφεύρημα ; !


Ἐν ὄψει τῆς ἐτησίας γενικῆς συνελεύσεως τοῦ ΟΗΕ,στό Νιού Γιόρκ,ὅπου ἡ ὑποκρισία δέν ἔχει κανένα ὅριο (ἐνδιαφέρονται γιά τό Κλῖμα,αὐτοί πού γιά τό κέρδος -καί ὄχι μόνον...- ἔχουν ἐπιφέρει τά μεγαλύτερα κακά τά τελευταῖα 100 χρόνια), καί τῶν συναντήσεων πού θά ἔχουν πολλά μέλη/ἀρχηγοί κρατῶν μέ ἐκπροσώπους ...φιλανθρωπικῶν ὁργανώσεων(ἔτσι θέλουν νά ὀνομάζονται) στό περιθώρειο τῆς γενικῆς συνελεύσεως, μοῦ ἔκανε ἐντύπωσιν (τρόπος τοῦ λέγειν...) καθώς ἔριξα μία ματιά,στό πῶς δημιουργήθηκαν ὅλα αὐτά τά φόρουμ,ἑνώσεις,συμβούλια ἀσφαλείας κ.λπ. μπαροῦφες ἀποκοιμίσεως τῶν μαζῶν. Γιατί; Διότι πίσω ἀπό κάθε ἵδρυσιν βρισκόταν πάντα ὁ ...ἑβραῖος !

Ἄς ξεκινήσουμε ἀπό τόν ...πρωταγωνιστή :

ΟΗΕ


Ὁ Φρανγκλῖνος Ῥοῦσβελτ σέ ἡλικία 2 ἐτῶν ὡς unbreeched (Το Breeching ήταν μια περίσταση που ένα μικρό αγόρι πρίν ντυθεί με παντελόνια να ντύνεται με φορέματα. Από τα μέσα του 16ου αιώνα μέχρι τα τέλη του 19ου ή στις αρχές του 20ου αιώνα, νεαρά αγόρια στον δυτικό κόσμο ήταν unbreeched και φορούσαν φορέματα μέχρι μια ηλικία που κυμαινόταν μεταξύ δύο και οκτώ χρονών) Γιατί τέτοια ἐμμονή στά ἀνδρόγυνα...; (ἐδῶ)
Το κείμενο της "Διακήρυξης των Ηνωμένων Εθνώνσυντάχθηκε στο Λευκό Οίκο στις 29 Δεκεμβρίου 1941 από τον Πρόεδρο Franklin Delano Roosevelt (ἑβραῖα μάνα Sara Ann Delano,ὁ πατέρας της ἔμπορος ὁπίου) ,τον πρωθυπουργό Ουίνστον Τσόρτσιλ ( ο παππούς του John Spencer-Churchill7ος Δούκας του Marlborough , ήταν μέλος του Κοινοβουλίου για δέκα χρόνια, μέλος του Συντηρητικού Κόμματος που υπηρέτησε στην κυβέρνηση του πρωθυπουργού Benjamin Disraeli ) και τον βοηθό του Ρούσβελτ Χάρρυ Χόπκινς(ἐδῶ)


Το 1943 σκίτσο του Franklin Roosevelt των αρχικών τριών κλάδων του ΟΗΕ: οι τέσσερις αστυνομικοί , ένα εκτελεστικό τμήμα, και μια διεθνής συνάθροιση σαράντα κρατών μελών του ΟΗΕ
..Ο Roosevelt εφάρμοσε για πρώτη φορά τον όρο Ηνωμένα Έθνη για να περιγράψει τις συμμαχικές χώρες .  «Την Πρωτοχρονιά του 1942, ο Πρόεδρος Ρούσβελτ, ο Πρωθυπουργός Τσώρτσιλ, ο Maxim Litvinov της ΕΣΣΔ, και ο Soong Tse-ven  της Κίναςυπέγραψαν ένα σύντομο έγγραφο που αργότερα έγινε γνωστή ως Διακήρυξη των Ηνωμένων Εθνών και την επόμενη μέρα οι εκπρόσωποι είκοσι δύο άλλων κρατών πρόσθεσαν τις υπογραφές τους »


Φραγκλῖνος Ῥοῦσβελτ καί Χάρρυ Χόπκινς 
Χάρρυ Χόπκινς 


( καί αύτός ἑβραῖος. Τό τέταρτο παιδί ἀπό τούς τέσσερις γιούς καί μία κόρη τοῦ David Aldona καί τῆς Ἄννας ( τό γένος Pickett,οἰκογένεια ΜεθοδιστῶνHopkins. ὑπουργός ἐμπορίου, εἷς ἐκ τῶν ἀρχιτεκτόνων τοῦ New Deal καί ὁ σύνδεσμος τοῦ Ῥοῦσβελτ μέ Τσῶρτσιλ καί Στάλιν.Ο Χόπκινς ήταν ο κορυφαίος Αμερικανός αξιωματούχος που είχε αναλάβει να χειριστεί σοβιετικούς αξιωματούχους κατά τη διάρκεια του Β ' Π.Π. Κατηγορήθηκε ἀκόμη καί πώς πρόδωσε πυρηνικά μυστικά στήν Σοβιετική Ἕνωσιν,ὡς πράκτωρ μέ τόν κωδικό «19» -ἀδίκως ; ....-  )...

Τό ...ἀνθρωπιστικό ἵδρυμα Κλίντον



Μπίλ Κλίντον,τόν μεγάλωσε ἡ γιαγιά του (ἀπό τήν μητέρα του) Ἐδίθ Κάσιντι.Μία Ἐδίθ νομίζω τά λέει ὅλα...Ὅσο γιά τόν βιολογικό του πατέρα William Jefferson Blythe,βίος καί πολιτεία κυριολεκτικῶς ! Ἕνας Τζεφέρ,τί ἄλλο θά ἦταν;..;


Ο Gramsci, ο Alinsky και η Αριστερά
Ὅσο γιά τήν Χίλλαρυ ἀπό τήν οἰκογένεια τῶν Μεθοδιστῶν (ὅπου Μεθοδιστές=Προτεστάντες=ἑβραῖοι ) Ἡ οἰκογένεια τῆς μητέρας της εἶχε προέλευσιν ἀπό : Ὁλλανδία,Ἀγγλία,Γαλλικό Καναδᾶ Σκωτία καί Οὐαλλία  !
Μάλιστα...

Ἀπό τό ζεῦγος Κλίντον,καταλαβαίνετε ποιός εἶναι ὁ ἐπιλεγμένος...

Τί ἔγραφε στόν ἀναρχοκομμουνιστή Σαούλ (Σαούλ,ἔτσι;) Ἀλίνσκι : Χρειάζομαι κάποιο νέο ὑλικό νά τό περάσω στόν κόσμο...

Σαούλ Ἀλίνσκι :
"Στην αρχή η πρώτη δουλειά του διοργανωτή είναι να δημιουργήσει τα θέματα ή τα προβλήματα."
"οι στόχοι πρέπει να διατυπώνονται υπό τον τύπο γενικών γραμμών όπως η ελευθερία, η ισότητα, η αδελφοσύνη, η κοινή ευημερία και η επιδίωξη της ευτυχίας...
»Ο ηθικός εξορθολογισμός είναι απαραίτητος για κάθε είδους δράση, είτε για να δικαιολογηθεί η επιλογή, είτε η χρήση των σκοπών ή των μέσων ... Όλοι οι μεγάλοι ηγέτες επικαλέσθηκαν ηθικές αρχές για να καλύψουν το γυμνό εγωιστικό τους συμφέρον με το ρούχο της ελευθερίας και της ισότητας της ανθρωπότητας".



Ιδρύθηκε τό 1997...Μέχρι το 2016, το ίδρυμα είχε συγκεντρώσει περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια από αμερικανικές εταιρείες, ξένες κυβερνήσεις και εταιρείες, πολιτικούς δωρητές και διάφορες άλλες ομάδες και ιδιώτες.Το ίδρυμα "έχει κερδίσει βραβεία από τους ειδικούς της φιλανθρωπίας...
ἀλλά 
...οι φιλανθρωπικές επιχορηγήσεις δεν αποτελούν βασική εστίαση του Ιδρύματος Κλίντον, το οποίο αντ 'αυτού χρησιμοποιεί τα περισσότερα από τα χρήματά του για να πραγματοποιήσει τα δικά του ανθρωπιστικά προγράμματα(ἐδῶ)

Τί συμβαίνει μέ τό ἵδρυμα Κλίντον ; 

Σκανδαλώδη εύνοια προς μεγάλους δωρητές του Ιδρύματος Κλίντον φέρεται να επέδειξε η Χίλαρι Κλίντον την εποχή της θητείας της στο υπουργείο Εξωτερικών, με στελέχη του ιδρύματος να προωθούν τα συμφέροντα των δωρητών αυτών, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται δισεκατομμυριούχος με ύποπτες διασυνδέσεις...


Οἱ δωρητές καί μεγάλοι ...φιλάνθρωποι,Γιάννα-Θεόδωρος Ἂγγελόπουλος,ὁ πρόεδρος τοῦ ἱδρύματος Μπίλ καί ὁ Ἄξελ Τσιπρά....
Wikileaks: Με χρήματα από το Ίδρυμα Κλίντον ο «παραμυθένιος» γάμος της Τσέλσι

Μά τί ...ἀνθρωπιστικούς σκοπούς ὑπηρετεῖ τό ἵδρυμα ! ! ! Εὖγε !



Στά ...ἀνθρωπιστικά καί ...φιλάνθρωπα αἰσθήματά του συγκαταλέγονται καί οἱ ...εὐαισθησίες σχετικῶς μέ τό Κλῖμα...




Τί εἶναι τό Bloomberg;

φιλανθρωπικό ίδρυμα που ίδρυσε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Michael Bloomberg ( γεννήθηκε στο Μπράιτον της Βοστώνης , στη Μασαχουσέτη στις 14 Φεβρουαρίου 1942. Η οικογένεια του Bloomberg είναι εβραϊκή)

... Τό Bloomberg Global Business Forum είναι ένα ετήσιο γεγονός που διοργανώνεται από την Bloomberg Philanthropies (η Bloomberg Philanthropies εστιάζει τους πόρους της σε πέντε τομείς: το περιβάλλον, τη δημόσια υγεία, τις τέχνες, την κυβερνητική καινοτομία και την εκπαίδευση.) ...πραγματοποιείται κατά την ετήσια συνάντηση της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών κάθε Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη.
Το πρώτο Bloomberg Global Business Forum (GBF) πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη το 2017. Η εκδήλωση "εμπνεύστηκε" από την προηγούμενη εκδήλωση Bloomberg Philanthropies, το Επιχειρηματικό Φόρουμ ΗΠΑ-Αφρικής το οποίο πραγματοποιήθηκε το 2014 και το 2016 και συγχρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ και το Bloomberg Philanthropies...

..ο σύμβουλος του Bloomberg και ο βασικός διοργανωτής του GBF, Kevin Sheekey, συνέδεσαν την εκδήλωση με την παγκόσμια πρωτοβουλία Clinton Foundation ( μή κερδοσκοπικός οργανισμός που "ενισχύσει την ικανότητα των ανθρώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της παγκόσμιας αλληλεξάρτησης".)

..Η ατζέντα του GBF αφορούσε μια σειρά διεθνών θεμάτων, όπως "μετριασμός της κλιματικής αλλαγής , εξάλειψη των ασθενειών και ανακούφιση της φτώχειας.
..Στο Επιχειρηματικό Φόρουμ των ΗΠΑ-Αφρικής το 2016, ο τότε πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε "για τόσες πολλές βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε - την ασφάλειά μας, την ευημερία μας, την κλιματική αλλαγή, τον αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, - Η Αφρική είναι απαραίτητη για την πρόοδο μας... » (κ.λπ.ἀπό ἐδῶ)

International Advisory Board (IAB)Atlantic Council


Ὅλη ἡ Γῆ μία φυλακή ! Δέν τό κρύβουν...ἀσφάλεια,τήν λένε ! 
Η Διεθνής Συμβουλευτική Επιτροπή (IAB) είναι μια ομάδα επιρροής παγκόσμιων επιχειρηματιών και πολιτικών ηγετών που παρέχουν προοπτικές στον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο του Ατλαντικού Συμβουλίου (Atlantic Council είναι αμερικανική ομάδα προβληματισμού στον Ατλαντικό στον τομέα των διεθνών υποθέσεων . Ιδρύθηκε το 1961, παρέχει ένα φόρουμ για διεθνείς πολιτικούς, επιχειρηματικούς και πνευματικούς ηγέτες. Διαχειρίζεται δέκα περιφερειακά κέντρα και λειτουργικά προγράμματα που σχετίζονται με τη διεθνή ασφάλεια και την παγκόσμια οικονομική ευημερία. Γιά τό ἱστορικό του ΕΔΩ). Ένας ακόμη στόχος από την πρώτη ετήσια συνάντησή του το 2007 ήταν να φέρει τη σοφία της ομάδας στην Ουάσιγκτον και να παρέχει στα μέλη της πρόσβαση σε κορυφαίους αμερικανούς στοχαστές και διαμορφωτές πολιτικής.  (ἐδῶ)


Δαυΐδ Μάκ Κόρμικ Ντόναλντ Τράμπ
Πρόεδρος David McCormick  (Φυσικά ἕνας Δαυΐδ...) Ο McCormick είναι διαχειριστής του Ινστιτούτου Aspen και του Πανεπιστημίου Carnegie Mellon. Είναι μέλος της Τριμερούς Επιτροπής , του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων , του Ομίλου Στρατηγικής Aspen ,και του Διοικητικού Συμβουλίου Πολιτικής Άμυνας.
Το 2019, ο McCormick παντρεύτηκε τη Dina Habib Powell , μια πρώην διευθύνουσα σύμβουλος της Goldman Sachs, η οποία διετέλεσε Αναπληρωτής Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας στη Διοίκηση Trump .
(Διαβᾶστε γιά τόν Δαυΐδ Μάκ Κόρμικ καί τήν Χαμπίμπ Πάουελ. Μιλᾶμε γιά ἐπιλεγμένα ἄτομα,ὄχι ἀστεῖα..! )

Ἀπό τό κάδρο δέν θά μποροῦσαν,μέ τίποτα λέμε,νά λείπουν οἱ ἐκπρόσωποι τοῦ ἑβραϊκοῦ λόμπι τῶν ΗΠΑ ! Ἀλλοίμονον...

Η εβραία διπλωμάτης στη Γενεύη Yana Barinova (Ουκρανία) εξέδωσε στις 24 Σεπτεμβρίου μια δήλωση σχετικά με το Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα εξ ονόματος του WJC


"Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο, το αντιπροσωπευτικό όργανο πάνω από 100 εβραϊκών κοινοτήτων, ανησυχεί βαθύτατα από την άνοδο του μίσους και της μισαλλοδοξίας που προκαλείται από φυλετικά κίνητρα τα τελευταία χρόνια. Οι μάστιγες αυτές απευθύνονται συχνά σε ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις χώρες τους εξαιτίας συγκρούσεων, φτώχειας, πολιτικής αστάθειας ή περιβαλλοντικών συνθηκών.  

"Η φρικτή τρομοκρατική επίθεση τον Οκτώβριο του περασμένου έτους κατά της Συναγωγής του Δέντρου της Ζωής στο Πίτσμπουργκ, που οδήγησε στη δολοφονία 11 Εβραίων, φέρεται να προκαλείται και από το μίσος κατά των μεταναστών.


"Ο ρατσισμός γεννιέται από άγνοια και γι 'αυτό πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις ψευδείς δηλώσεις, την παραπληροφόρηση και την ομιλία του μίσους, ειδικά στο διαδίκτυο. Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο καλεί το Συμβούλιο και όλες τις κυβερνήσεις να αυξήσουν τη σημασία της παιδείας, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης των μέσων ενημέρωσης για την πρόληψη της ρατσιστικής βίας εναντίον όλων των ευάλωτων ομάδων ».(ἐδῶ)


Μήπως κάποιος νά τήν ἐνημερώσῃ τήν κυρία γιά τόν ῥατσισμό τοῦ Ἰσραήλ; Ἀλλά γιά τό Ἰσραήλ,ξέχασα,ἰσχύουν ἄλλοι νόμοι...


'It's okay to be racist in Israel'
Απόλυτος ρατσισμός: προϋπόθεση για να γίνεις πρωθυπουργός του Ισραήλ
Ὁ Ἀναστασιάδης συναντήθηκε μαζύ τους,δύο φορές. Τήν Κυριακή μέ ἀντιπροσωπεία τῆς Ἁμερικανο-ἑβραϊκῆς Ἐπιτροπῆς (AJC) καί τόν Δαυΐδ Χάρις :

Ο ΠτΔ συναντήθηκε με στελέχη της Αμερικανο-εβραϊκής Επιτροπής στη Νέα Υόρκη



καί τήν Δευτέρα μέ τήν ἡγεσία τῆς ἀμερικανο-ἑβραϊκῆς ὁργάνωσης AIPAC


Ο Αναστασιάδης συνεχίζει τις επαφές με το Εβραικό Λόμπι: Συναντήθηκε με μέλη του AIPAC



Τήν Πέμπτη ἔχει σειρά ὁ Κούλης...


Καλό ξημέρωμα ! 


Ἡ Πελασγική

8 σχόλια:

  1. Η κατακτηση των Κεντρικων Τραπεζων των κρατων ειναι η κυρια και η βασικη αιτια της Νεοταξικης εξαπλωσης.Ολα μα ολα τα υπολοιπα που ενορχηστρωνουν την νεοταξικη κυριαρχια ειναι λεπτομερειες ησσονος σημασιας. Χαρτινες τιγρεις!! Χωρις αυτην την κατακτηση-καταληψη ΤΙΠΟΤΑ δεν θα μπορουσε να γινει.Ολα αυτα τα οποια βλεπουμε να απλωνονται μπροστα μας καθημερινα και να μας πνιγουν ειναι απλα παρακολουθηματα, επενεργουμενα και αποτοκος της καταληψης αυτης.Αν σκεφτουμε λιγο θα διαπιστωσουμε οτι εκαναν κατι το απιστευτο. Κατελαβαν ιδιωτικα την νομισματικη εξουσια του πλανητη οταν η εξουσια αυτη ηθικα και de jure ειναι ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ της εθνικης κυριαρχιας.Η εξοχως ανηθικη, αντιανθρωπινη, αντιδημοκρατικη και παρανομη αυτη καταληψη διατηρειται εδω και 250 χρονια τουλαχιστον και πλεον. Το αποτελεσμα διεφανει σχεδον αμεσως.Οι γενιες που ηρθαν και ερχονται μετα απο αυτο το γεγονος αφ ενος δεν ειχαν-εχουν συνειδηση του γεγονοτος αυτου αφετερου διαπλαθονται παιδευτικα και πνευματικα κατα την μεθοδο και τις διαστροφες των καταληψιων.Αυτο που ονομαζουμε ηθικη εκπαιδευση δεν ειναι τιποτα αλλο παρα οι κανονες συμμορφωσης που εχουν διαταξει οι καταληψιες για εμας.Οι καταληψιες υπερτραπεζιτες διακονουν για το εαυτο τους και το συναφι τους ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ(ΑΝΗΘΙΚΑ) ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ. Με αυτα τα ελαχιστα θελω να στειλω παρολα αυτα μια νοτα ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ......... Αν η ΚΑΤΑΛΗΨΗ αυτη ακυρωθει κατα καποιο τροπο (επανασταση, αφυπνιση η και πολεμος) μην εχετε καμμια αμφιβολια η φουσκα της ΝΤΠ θα ξεφουσκωσει ακαριαια!!! Οι λαοι, τα εθνη τα κρατη και οι αφυπνισμενοι πολιτες εκει θα πρεπει να στραφουν και να μην χανονται στο δασος των παραλλαγων και των χιμαιρων που δημιουργει η ΝΤΠ.Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα πρεπει να αντιστεκονται παντου οπου υπαρχει ΤΥΡΑΝΝΙΑ. Γιατι στο τελος περι αυτης προκειται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ εύστοχη η τοποθετησή σου Thales, όσο για την ακύρωση της κατάληψης που αναφέρεις νομίζω ότι θα γίνει με ένα ανεξέλεκτο πόλεμο, αλλά και με δεινά που θα επέλθουν απο πρωτόγνωρες φυσικές καταστροφές, πρός εκπλήρωση της δικαιοσύνης αλλά και την δυνατότητα συνέχειας του αληθινού έργου της ανθρωπότητας. Άλλωστε εμείς δεν επιτρέψαμε και ακόμη επιτρέπουμε να συμβούν όλα αυτά. Κατά κάποιο τρόπο είμαστε συμμέτοχοι στο έγκλημα. Έ, θα γίνει λοιπόν κάτι τεράστια τραγικό για να μήν χαθεί η Ανθρωπότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα μία εξαιρετική και ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ανάρτηση, ευχαριστούμε θερμώς.
    Πολύ ..."φαΐ" γιά τά έργα και τις ημέρες του ζεύγους Κλίντον, "κρύβονται" κατά τήν διάρκεια της θητείας του Μπίλ ως Κυβερνήτου της πολιτείας Άρκανσω (πρό αρκετών ετών) και ιδιαιτέρως στο φλέγον τότε ζήτημα της διαχειρίσεως των υδατίνων πόρων της...
    Μάλιστα έχει γραφεί στον αμερικανικό τύπο, ότι συνέβησαν τότε ορισμένοι περίεργοι θάνατοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα θά συμβαίνουν ...περίεργοι θάνατοι,ὅταν παρεμποδίζονται τά σχέδια τῶν ἐξουσιαστῶν. Καί πάντα θά ξεχνοῦνται ἀπό τόν πολύ κόσμον.Ξερουν αὐτοί πώς νά μετατρέπουν τό σοβαρό σέ ...ἀσήμαντον !

      ¨Η χειρωτέρα περίπτωσις στό ἐν λόγῳ ζεῦγος εἶναι αὐτή τῆς Χίλλαρυ, Ἄκρως ἐπιλεγμένη,λέμε !

      Εὐχαριστῶ πολύ ἀγαπητέ Ἰωάννη Καποδίστρια !

      Διαγραφή
  4. Κάτι..άσχετα:
    Το οικόπεδο όπου κτίστηκε το κτίριο του ΟΗΕ ήταν (ολως τυχαίως) δωρεά των Ροκφέλερ...

    Και οι οικογένειες Τραμπ και Ροκφέλερ κατόγονται από το ίδιο γερμανικό κρατίδιο Rheinland Pfalz...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μά φυσικά,τί νόμιζες τυχαίως ἔλεγε ὁ Δαυΐδ Μπέν Γκουριόν, 1ος Πρωθυπουργός τοῦ Ἰσραήλ :

      «ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Α-Ω»

      Ἔτσι ἀκριβῶς ! Ἡ δωρεά Ῥοκφέλερ ἦταν τό - Α ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  5. Χαρα στο κουραγιο σου, με τετοιο ξετρυπωμα κατι που θα επρεπε να κανουν ΟΛΟΙ οι διατυμπανιζωτες οτι εχουν "μπατριωτικα ιστολογια" και οχι να αντιγραφουν ο ενας τον αλλον.

    Ολα αυτα και αυτους που αναφερεις και ονομαζεις στην αναρτηση σου, λες να μην τα 'ξερε εκεινος ο Ανθρωπος που προσπαθησε να "ξυπνησει" τον τοτε κοσμο;
    Πιστευω οτι ειχε προβλεψει οτι θα υπαρξουν ακομα και μεταπολεμικα κουμασια τυπου Κλιντον, Μπλουμπεργκ και γενικως ...Δαβιδιδων και αυτο προσπαθησε να το ανατρεψει.

    Ειναι οφθαλμοφανες πια, οτι ο εβραϊσμος απο υπαρξης του ηταν ενας κακοηθης ογκος στα πλευρα της Ανθρωποτητας και πρεπει να αφαιρεθει απ' το κορμι της με χειρουργικο νυστερι, αλλιωτικα ο ασθενης θα μας αφησει χρονους.


    Καλησπερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Ἡ εἰκόνα τοῦ κόσμου τό 1987 ὅπως τήν φαντάζομαι:
      Ὁ Ψυχρός Πόλεμος θά ἀνήκει στό παρελθόν...Ἡ Δυτική καί ἡ Ἀνατολική Εὐρώπη θά γίνουν μιά ὁμοσπονδία αὐτόνομων κρατών μέ σοσιαλιστικό καί δημοκρατικό καθεστώς. Μέ ἐξαίρεση τήν Σοβιετική Ἕνωσιν, ὡς ὁμόσπονδο εὐρασιατικό κράτος, ὅλες οἱ ἄλλες ἤπειροι θά ἑνωθοῦν σέ μιά παγκόσμια συμμαχία στή διάθεση τῆς ὁποίας θά εἶναι μιά διεθνής ἀστυνομική δύναμη...»
      Δαυΐδ Μπέν Γκουριόν,α΄Πρωθυπουργός τοῦ Ἰσραήλ.
      https://sxolianews.blogspot.com/2023/09/blog-post_25.html

      Θά εἶχε ἐνδιαφέρον ἕνα σχόλιο ἐπ᾿αὐτοῦ. Ἴσως καί κάποια σύνδεσις μέ ἐκεῖνα τά ...παλιόχαρτα τῶν Σοφῶν,πού λέγαμε...

      Πάντως τό "δυτικό μπλόγκ" κατά Ῥωσσίας ἐπ᾿ἀκριβῶς ἐπροφητεύθη !!!

      Υ.Γ. Μήν κάνεις σέ παρακαλῶ συγκρίσεις μέ ἄλλες σελίδες. Ἔχομε πεῖ,δέν μᾶς ἐνδιαφέρει ἡ ποσότης ἀλλά ἡ ποιότης : «οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τό εὖ, ἀλλ᾿ ἐν τῷ εὖ τό πολύ»

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή