" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΔΙΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΤΕΡΑ!


dendias-papoulias-660
“Άδειασε” τον Αθανασίου, ο Δένδιας, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αιτία όπως είπε, o τρόπος που λειτουργεί η Δικαιοσύνη στο θέμα της χορήγησης αδειών σε κρατούμενους φυλακών. Με το γνωστό του ύφος είπε στον Κάρολο Παπούλια πως “η Αστυνομία κάνει το καθήκον της και συλλαμβάνει του τρομοκράτες, όμως αυτοί μετά κυκλοφορούν ελεύθεροι”.

«Σας συγχαίρω για τη δουλειά που κάνετε, χρειάζεστε όμως και τη στήριξη της Δικαιοσύνης» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον υπουργό, που σχολίασε: «Δυστυχώς, αρχίσαμε πολύ άσχημα το νέο έτος. Η Αστυνομία κάνει πάντα το καθήκον της, έχουμε πρόβλημα τρομοκρατίας, όχι μόνο εισαγόμενης, αλλά και εγχώριας» απάντησε ο κ. Δένδιας και συνέχισε με βολές προς τη Δικαιοσύνη: «Η αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Έχει οδηγήσει στη Δικαιοσύνη πολλούς από αυτούς, όμως πολλοί τρομοκράτες είναι ελεύθεροι. Είναι πολύ στενόχωρο αυτό που έγινε σήμερα», είπε αναφερόμενος στην απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού και αμέσως έσπευσε να κάνει δηλώσεις πως δήθεν ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΥΓΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

 
Αλίμονο… 1000 χρόνια φυλακής είχε πάνω του, για 6 δολοφονίες και 6 απόπειρες…




ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου