" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Τα αληθινά αφεντικά της Μαφίας-Η ιστορία των εβραϊκών εγκλημάτων κατα τα τελευταία 100 χρόνια

Αναδημοσίευση και μετάφραση απο το ιστολόγιο julius-hensel.com ο εκδότης του οποίου ευχαριστεί τον Žaliasis γι' αυτά τα υλικά που του παρέθεσε.

Ρωσική μαφία; Ναί, οι απλοί δράστες. Τούς απο πίσω δεν μας τους δείχνει κανείς
Στην ουσία πρόκειται για το εξής: παρά την πληθώρα των σοβαρών αποδείξεων αξιόπιστων πηγών, στα "Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης", τα οποία ασχολούνται συνεχώς με κάθε είδους "αποκαλύψεις" (πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα κ.λπ.) δεν γίνεται καμμία αναφορά  στο θέμα του οργανωμένου εγκλήματος των Εβραίων, που αποκαλύφθηκε από τα έγγραφα του μπλόγκ  WikiLeaks, ότι δηλαδή το οργανωμένο έγκλημα διαπράττεται και ελεγχεται για αιώνες σε όλο τον κόσμο απο Εβραίους. Και ότι το Ισραήλ και ειδικά οι Σιωνιστές είναι αυτοί, που βρισκόντουσαν τότε και τώρα στις υψηλότερες βαθμίδες του οργανωμένου εγκλήματος.
Ούτε μια απο τις "γενναίες" εφημερίδες των αποκαλύψεων (Guardian, κ.λπ.) δεν τόλμησε ποτέ να δημοσιεύσει από τις χιλιάδες των ενοχοποιητικών εγγράφων που έχουν στη διαθέσή τους (π.χ. απο τα υλικά του Wikileaks) κάποιες κριτικές θέσεις εναντίον του Ισραήλ ή των Εβραίων,ενω ασχολούνται κατα κόρον με σκάνδαλα που συμβαίνουν στις ΗΠΑ, τη Γαλλία ή την Γερμανία (για να μην αναφέρουμε και χώρες όπως η Ρωσία ή η Κίνα, που καθημερινά τις βουτάνε στη λάσπη). Ενώ το Ισραήλ παραμένει άθικτο. Η ταινία του David Duke θα μας ανοίξει τα μάτια!

Πηγή: julius-hensel.com/2014/01/die-wahren-herren-der-mafia/

Συμπληρωματικά στο άρθρο και το βίντεο βλέπε και το
The World Government "NWO"

Βλέπε επίσης και το "Παγκόσμια Κυβέρνηση: Η πραγμάτωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων", που δημοσιεύθηκε εδώ στο berlin-athen.eu



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου