" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

12 Ιανουαρίου 2007 : Ρουκέτα εναντίον της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα από τους τρομοκράτες του Επαναστατικού Αγώνα




Σαν σήμερα,12 Ιανουαρίου 2007 η τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας εξαπολύει επίθεση με ρουκέτα στο κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας. Ήταν το πλέον εντυπωσιακό χτύπημα με αντιαρματικό από την οδό Λαμψάκου, εκτόξευσαν ρουκέτα προς την αμερικανική πρεσβεία, με στόχο τον Θυρεό που βρίσκεται στην πρόσοψη του κτιρίου. Έχασαν τον στόχο τους για λίγα μόνο εκατοστά.


"Επαναστατικός Αγώνας": Δεκαέξι χτυπήματα στο ενεργητικό του  


* 5 Σεπτεμβρίου 2003: Ο «Επαναστατικός Αγώνας» έκανε την παρθενική του εμφάνιση με διπλό βομβιστικό χτύπημα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, με έναν αστυνομικό τραυματία.

* 14 Μαρτίου 2004: Τοποθέτηση ωρολογιακού μηχανισμού σε υποκατάστημα της «Citibank», από την πλευρά της οδού Κωστή Παλαμά, στο Ν. Ψυχικό. Η βόμβα εξουδετερώνεται.

* 5 Μαΐου 2004: Τριπλή επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας.

* 29 Οκτωβρίου 2004: Αποτυχημένη απόπειρα να «χτυπήσει» με ενσύρματη βόμβα δύο κλούβες των ΜΑΤ και ένα μικρό βανάκι της ΕΛ.ΑΣ. τη στιγμή που περνούν από την αερογέφυρα της Π. Ράλλη.

* 2 Ιουνίου 2005: Βόμβα μεγάλης ισχύος στο υπουργείο Απασχόλησης στην οδό Πειραιώς.

* 12 Δεκεμβρίου 2005: Παγιδευμένο με εκρηκτικά δίκυκλο έξω από το υπουργείο Οικονομίας - Οικονομικών στο Σύνταγμα. Παρά τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα, η ΕΛ.ΑΣ. δεν απέκλεισε τους δρόμους. Τρεις περαστικοί τραυματίστηκαν από τζάμια.

* 30 Μαΐου 2006 : Πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού, στη γειτονιά του Γ. Βουλγαράκη, στον Λυκαβηττό, που ήταν τοποθετημένος σε ποδήλατο, με τηλεχειριστήριο από γειτονικό αλσύλλιο.

* 12 Ιανουαρίου 2007: Ρουκέτα εναντίον της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα. Το αντιαρματικό βλήμα εκτοξεύεται από την οδό Λαμψάκου και για λίγα εκατοστά δεν χτυπά το έμβλημα του τεράστιου θυρεού.

* 30 Απριλίου του 2007: Μέλη της οργάνωσης γαζώνουν με αυτόματο όπλο το Α.Τ. Περισσού.

* 24 Οκτωβρίου 2008: Εκρηκτικός μηχανισμός μεγάλης ισχύος έξω από το κτήριο της «Shell» στο Π. Φάληρο.

* 23 Δεκεμβρίου 2008: Πυρ εναντίον κλούβας των ΜΑΤ στου Γουδή.

* 5 Ιανουαρίου 2009: Επίθεση κατά αστυνομικών των ΜΑΤ, έξω από το υπουργείο Πολιτισμού. Τραυματίζεται σοβαρά ο 21χρονος αστυφύλακας Διαμαντής Μαντζούνης.

* 18 Φεβρουαρίου 2009: Απόπειρα βομβιστικής επίθεσης με παγιδευμένο αυτοκίνητο με την εκρηκτική ύλη ANFO (πετρελαιοαμμωνίτιδα) στα κεντρικά γραφεία της Citibank στην Κ. Κηφισιά.

* 9 Μαρτίου 2009: Έκρηξη στο υποκατάστημα της Citibank στην οδό Λαυρίου στη Ν. Ιωνία.

* 12 Μαΐου 2009: Επίθεση κατά του υποκαταστήματος της Eurobank στην Αργυρούπολη, κατά την οποία αστυνομικοί είχαν βρεθεί τετ α τετ με μέλη της οργάνωσης.

* 2 Σεπτεμβρίου 2009: Ισχυρότατη έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου με την εκρηκτική ύλη ANFO έξω από το κτήριο του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

πηγή

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΞΗΡΟΣ ! 
ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ, " ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΠΤΟΙ ΦΥΓΗΣ"  !!! Τάδε έφη ο προποτζης, φίλος των μασόνων Δένδιας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου