" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΧΑΣΤΟΥΚΑΡΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΣΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ "ΗΜΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟ '80, ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΜΕ ΣΦΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ" -ΒΙΝΤΕΑΡΑ!-


Μια αποκάλυψη που προκάλεσε εγκεφαλικά σε όλο το αντισυνταγματικό τόξο έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης. σε ομιλία του στην επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής.

Ο Συναγωνιστής κατέρριψε τους μύθους περί εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, εξιστορώντας την εμπειρία του από την δεκαετία του 1980 όπου μεσουρανούσαν οι πραγματικές εγκληματικές συμμορίες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Ο Συναγωνιστής Κουκούτσης δήλωσε χαρακτηριστικά: "Εγώ έχω κατηγορηθεί παλαιότερα και έχω πάρει μέρος σε δίκη ως μέλος εγκληματικής συμμορίας. Ήταν την εποχή του ΄80 όταν ως ρέιντζερ αντιτάχθηκα τη νύχτα στο Ναύπλιο ως μέλος της ΟΝΝΕΔ κατ΄ εντολήν του κ. Σαμαρά, του κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, του κ. Νίκου Χατζηνικολάου. Βγήκαμε λοιπόν την νύχτα κι εμείς με τα τσεκούρια μας, με τα δρεπάνια μας, με τα σφυριά μας.

Από την άλλη μεριά ήταν το ΠΑΣΟΚ, οι γνωστοί πρασινοφρουροί με τα σφυριά τους με τα τσεκούρια τους...Τα ΚΝΑΤ είχαν άλλη αδυναμία, στις πέτρες. Μετά στα δικαστήρια ήταν όλα μια χαρά. Και εμείς και οι πράσινοι τα είχαμε για να καρφώνουμε πανό, για να αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλον.. Σήμερα είναι η εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής μόνον!

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου