" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

"BEST SELLER" ΣΤΟ AMAZON.COM «Σαρώνει» ο ψηφιακός «Αγών» του Χίτλερ

To βιβλίο-αυτοβιογραφία του Αδόλφου Χίτλερ "Ο Αγών μου"-"Mein Kampf"  έχει γίνει "Best seller" στην ψηφιακή του έκδοση στην Amazon και είναι μεταξύ των 20 κορυφαίων βιβλίων στα iTunes.
 
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Chris Faraone μια τέτοια αλματώδη αύξηση οφείλεται στο ότι μπορεί να το διαβάσει κάποιος στο iPad ή το tablet του διακριτικά, χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς. 
 
Με άλλα λόγια αποδεικνύεται η σημαντική άνοδος του εθνικισμού-νεοναζισμού στη Δύση, ως αντίδραση των γηγενών χριστιανικών λαών στην ισλαμική λαθρομεταναστευτική επέλαση.
 
Σύμφωνα με τη New York Daily News, υπάρχουν διαθέσιμα στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Internet Archive περίπου δώδεκα δωρεάν διαφορετικά e-book με το "Ο Αγών μου" μεταφρασμένο στα Αγγλικά, τα οποία αναγνώστες έχουν κατεβάσει το  τελευταίο διάστημα πάνω από 100.000 φορές.
 
Όσο αφορά τις πωλήσεις του Mein Kampf σε έντυπη μορφή, αυτές είναι αμελητέες.
 
Σύμφωνα με τον Faraone "δεν θέλει κανένας να τον δουν να αγοράζει ένα χιτλερικό βιβλίο στο βιβλιοπωλείο, ούτε μπορεί να το αφήσει σε κοινή θέα στην βιβλιοθήκη του, ακόμη περισσότερο δε μπορεί να το διαβάσει στο μετρό.
Αλλά ένα ψηφιακό βιβλίο δεν φαίνεται και μπορείς να το κρύψεις σε κάποιον φάκελο ή απλά να το κάνεις delete".
 
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις "50 αποχρώσεις του γκρι" όπου οι πωλήσεις της  ψηφιακής έκδοσης είναι πολλαπλάσιες εκείνων της έντυπης.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου